Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Magic'' aizsargam Sagsam ceļgala trauma, atgriešanās laiks neskaidrs

''Magic'' aizsargam Sagsam ceļgala trauma, atgriešanās laiks neskaidrs
Džeilens Sagss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Orlando ''Magic'' aizsargs Džeilens Sagss iedzīvojies nopietnā kreisās kājas ceļgala savainojumā. Viņa atgriešanās laiks laukumā ir neskaidrs.

Savā debijas sezonā NBA Sagss caurmērā guva 11,8 punktus un atdeva 4,4 piespēles, piedaloties 48 spēlēs. Otrās sezonas ievads viņam būs jāatliek, jo jaunais basketbolists treniņprocesā iedzīvojies nopietnā ceļgala savainojumā. Kluba paziņojumā minēts, ka Sagsa atgriešanās laiks ir neskaidrs.

''Magic'' jauno sezonu sāks naktī uz 20.oktobri, kad viesosies Mičiganas štatā pie Detroitas ''Pistons''.


, 2022-10-10 10:18, pirms 2 gadiem
Magic atkal iekrīt izskatās vecajās lamatās. Gribēja ņemt KP, bet bija pārsteigti, ka nesagaidīja un steigā paņēma Hezonju ar 5. nummuru. Tagad atkal, gaidīja Mureju, bet to paņema SAC un steigā atkal ar 5. nummuru paņēma Sagsu, kurš patreiz izskatās tik pat slikti, kā Hezonja izvēles ziņā.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.