Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Džordžs par Kazinsu: "Viņš ir "All-Star" līmeņa spēlētājs"

Džordžs par Kazinsu: "Viņš ir "All-Star" līmeņa spēlētājs"
Demarkuss Kazinss. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nedēļas sākumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Losandželosas "Clippers" paziņoja par Demarkusa Kazinsa piesaisti. Spēlētājs piedzīvojis debiju jaunajā komandā, bet pēc tās komentārus sniedza Pols Džordžs, Tairons Lū un pats Kazinss.

Jau ziņojām, ka Demarkuss Kazinss parakstījis līgumu ar vienu no NBA titula pretendentēm Losandželosas "Clippers". Centra spēlētājs jaunajā komandā debitēja mačā pret Portlendas "Trail Blazers". Astoņās minūtēs Kazinss guva septiņus punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

"Viņš bija lielisks," teica Kazinsa jaunais komandas biedrs Pols Džordžs. "Viņš ir All-Star kalibra spēlētājs – viens no meistarīgākajiem garajiem spēlētājiem visā līgā. Viņš var gūt punktus, vākt atlēkušās bumbas. Šajā spēlē varējām redzēt nedaudz no visa, ko viņš prot. Viņš pierādīja, ka viņam vēl ir ko dot komandai." Kopš 2018. gada Kazinss piedzīvo grūtus laikus, jo guvis vairākus nopietnus savainojumus, nespējot aizvadīt pilnvērtīgu sezonu teju piecus gadus – kopš 2018./19. gada sezonas Kazinss nospēlējis 82 spēles.

"Esmu ieguldījis daudz darba, lai būtu tur, kur esmu šobrīd," teica pats Kazinss. "Es jūtos lieliski, mans ķermenis tāpat. Iespējams, ka esmu labākajā formā, kādā jebkad esmu bijis. Man šobrīd svarīgākais ir doties laukumā, pierādīt to, ka esmu vesels un, ka varu spēlēt augstākajā līmenī. Saprotu to situāciju, kādā šobrīd atrodos, tāpēc izmantošu katru iespēju, kura man tiks dota."

Komentāru sniedza arī "Clippers" galvenais treneris Tairons Lū: "Kazinss spēlēja labi. Šobrīd viņam ir grūti, jo viņš vēl nav apguvis mūsu spēles stilu, tomēr uzskatu, ka viņš pretspēlētājiem radīs ne mazums galvassāpju. Viņš laukumā var darīt praktiski jebko – gūt punktus, spēlēt postā, iemest tālmetienus un atdot piespēli. Šobrīd svarīgākais ir, lai viņš uzņem fizisko formu un pierod pie mūsu spēles stila."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2021-04-08 15:08, pirms 3 gadiem
Jā, jā un vēl arī MVP kandidāts. Kā var tādu sviestu dzīt.
, 2021-04-08 15:22, pirms 3 gadiem
Tā pa īstam, nekad nav bijis, bet šobrīd vispār tur nav pat tuvu...
, 2021-04-08 15:31, pirms 3 gadiem
Džordžij, ko tu pīpē, iedod man ar.
Ja viņš būtu Allstar, viņš nebūtu zem 10 dienu kontrakta un Rockets viņu būtu nevis noveivojuši, bet pret normāliem asetiem aizmainījuši.

Pieci gadi atpakaļ Kazinss bija monstrs, bet tagad traumu dēļ no viņa jaudas palikuši 50%.
, 2021-04-08 15:35, pirms 3 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Jā, jā un vēl arī MVP kandidāts. Kā var tādu sviestu dzīt.
All Star noteikti - jo tur parasti var izcelties - nevajag pašīt aizsardzībā un neviens īsti nesedz uzbrukumā. Bet nu regulārajā sezonā viņš ir dārznieks
, 2021-04-08 16:13, pirms 3 gadiem
Raitcha rakstīja: Tā pa īstam, nekad nav bijis, bet šobrīd vispār tur nav pat tuvu...
Pilnīgs cirvis esi? Viņš 4 reizes ir bijis All-star. No 14-17 sezonai viņš vidēji spēlē guva 24+ punktus, 11+ rebus, ~4 piespēles. Tas, ka viņš spēlēja pilnīgā miskastes komandā, tā jau ir cita runa.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.