Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Suns" uzbrucējs Šaričs pirmajā finālspēlē cietis krustenisko saišu plīsumu

"Suns" uzbrucējs Šaričs pirmajā finālspēlē cietis krustenisko saišu plīsumu
Dario Šaričs. Foto: EPA/Scanpix

NBA klubs Fīniksas "Suns" apliecinājis, ka vakardienas spēlē traumu guvušais basketbolists Dario Šaričs ir no sastāva izkritis uz ilgu laiku - viņam konstatēts ceļgala krustenisko saišu plīsums.

Dario Šaričs pirmajā NBA finālspēlē pirmajā ceturtdaļā devās caurgājienā pret Milvoki "Bucks" centru Bruku Lopesu un neveiksmīgi nolika kāju, ciešot ceļgala savainojumu. Viņam nācās atstāt spēli, no laukuma aizejot ar palīdzību no malas.

Šovakar apstiprināts, ka Šariča gūtā trauma ir ļoti nopietna. Viņam konstatēts ceļgala krustenisko saišu plīsums, kas nozīmē, ka finālsērija un šī sezona viņam ir beigusies. Atgūšanās termiņu "Suns" nav nosaukusi.

27 gadus vecais Horvātijas basketbolists Šaričs šosezon "Suns" rindās bija izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 8.7 punktiem un 3.8 atlēkušajām bumbām, vidēji laukumā pavadot 17.4 minūtes. Izslēgšanas spēlēs viņa spēles laiks un attiecīgi arī rezultativitāte bija mazāka, taču viņš tik un tā bija stabils komandas rotācijas spēlētājs.

"Suns" sērijas mačā tik un tā izcīnīja uzvaru ar 118:105. Nākamā spēle cīņā par NBA čempionu titulu paredzēta naktī uz piektdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2021-07-07 23:08, pirms 3 gadiem
Skaidrāk jau varēja uzrakstīt virsrakstu
, 2021-07-08 00:12, pirms 3 gadiem
galvenais, lai trauma neietekme karjeru. turies, Sarič!
, 2021-07-08 09:43, pirms 3 gadiem
Nevaru ciest šitādus savainojumus! Labā ziņa viņam ir tāda, ka ir vēl 2 gadi līgumā palikuši. Un otrā labā ziņa ir tāda, ka viņš būs NBA čempions drīz.
, 2021-07-08 15:21, pirms 3 gadiem
Normāls virsraksts būtu: "... sarāvis krusteniskās saites". Visu laiku nevaru vien nobrīnīties, kurā tirgū liela daļa Sportacentrs.com autoru pirkuši savus izglītības atestātus?
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
9

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.