Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Ūbre pievienojas "Hornets", veterāns Viljamss paliek Atlantā

Ūbre pievienojas "Hornets", veterāns Viljamss paliek Atlantā
Kellijs Ūbre un De'Ārons Fokss. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sastāvu izdevies pastiprināt Šārlotes "Hornets", kas panākusi vienošanos ar bijušo Goldensteitas "Warriors" uzbrucēju Kelliju Ūbri, savukārt Lū Viljamss nolēmis arī nākamsezon pārstāvēt Atlantas "Hawks".

Aizvadītajā naktī NBA komandas turpināja parakstīt brīvos aģentus. Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija, Šārlotes "Hornets", kuras īpašnieks ir leģendārais Maikls Džordans, panākusi vienošanos ar Kelliju Ūbri, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Stīva Kera trenēto Goldensteitas "Warriors". Ūbre Šārlotē pavadīs divas sezonas, kuru laikā saņems 26 miljonus dolāru.

Komandu nemainīt nolēma trīs reizes par labāko rezervistu atzītais Lū Viljamss, kurš ticis pie viena gada līguma ar Atlantas "Hawks". Nākamsezon viņš tiks pie pieciem miljoniem dolāru. Brīvais aģents Kems Birčs, kurš aizvadītajā sezonā tika aizmainīts uz Toronto "Raptors", nākamās trīs sezonas pavadīs Kanādas komandas rindās, tiekot pie 20 miljoniem dolāru. Čempione Milvoki "Bucks" par astoņiem miljoniem tikusi pie Džordža Hila, kurš Milvoki pavadīs divas sezonas.

Joprojām aktuāls ir jautājums par to, kur nākamsezon spēlēs vācietis Deniss Šrūders. Pavisam skaidrs ir tas, ka tā nebūs Losandželosas "Lakers". Tāpat starp brīvajiem aģentiem atrodams arī Kavai Lenarda vārds, kurš, visticamākais, varētu palikt Losandželosas "Clippers" komandā, savukārt jau pieminētā "Hornets" izrāda nopietnu interesi par somu Lauri Markanenu. Šobrīd Andrē Igadala lemj, kurā komandā turpināt savu karjeru. Starp favorītēm ir "Nets", "Lakers" un "Warriors".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...


, 2021-08-06 09:32, pirms 3 gadiem
Nu pa 13 milj./sez varētu gandrīz ņemt Ūbri kā trešo SF aiz Bridžesa un Heivorda, jo būsim atklāti, Heivords bez traumām neizvilks sezonu. Es gan dotu MLE pa kādi 10.milj/sez., bet nu labi, būs enerģija no soliņa. Bija jau palikušas tikai 3 komandas ar nedaudz brīviem līdzekļiem. Hornets bija vieni no tiem. Kkur jau jātērē tā nauda. Ūbre noderēs. Vispār laba komanda šogad Hornetiem. Sabalansēts sastāvs, talantīgi jaunie un labi veterāni.
, 2021-08-06 09:35, pirms 3 gadiem
Nu nevajag Hornetiem to Markanenu. Ko tad viņi dos pretī? Es nevienu nedotu no pirmajiem 10. komandas spēlētājiem. Nu var atdot kādu rezervistu (Martinu, McDaniels, Carey) plus 1.k piku. Ne vairāk.
, 2021-08-06 09:37, pirms 3 gadiem
Beigās Šrūderītis aizies pa minimālo uz titula pretendentiem - uz Nets vai Bucks Kārtējais muļķis, kurš vienkārši nepaņem koferīti ar naudu no galda
, 2021-08-06 09:52, pirms 3 gadiem
tu tur ar sevi runā?
, 2021-08-06 10:54, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Beigās Šrūderītis aizies pa minimālo uz titula pretendentiem - uz Nets vai Bucks Kārtējais muļķis, kurš vienkārši nepaņem koferīti ar naudu no galda
citiem ir koferis mērķis, bet kādam sportiskie mērķi - tituli, balvas un utt., lai sasniegtu ar komandu vairāk.
, 2021-08-06 11:16, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: citiem ir koferis mērķis, bet kādam sportiskie mērķi - tituli, balvas un utt., lai sasniegtu ar komandu vairāk.
Šūderim tieši gribējās vairāk naudas, tāpēc jau nobremzēja visu līguma parakstīšanu. Un ego piepildīšana ir svarīga, jo grib būt 1. saspēlnieks.
Tituli ir pēdējais kas viņu interesē.
, 2021-08-06 13:35, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Beigās Šrūderītis aizies pa minimālo uz titula pretendentiem - uz Nets vai Bucks Kārtējais muļķis, kurš vienkārši nepaņem koferīti ar naudu no galda
Tas ir sezonas aplauziens, jā. Lakers bija pretendenti, arī naudu nesliktu deva.. Izrādās rindā pēc viņa nestāv. Bet tomēr dīvaini, bez pamata tak nebūtu atteicies, nu kaut kādas runas acīm redzot bija, laikam uzmeta čali.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.