Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Medijs: Ērvings varētu debitēt ''Mavericks'' sastāvā nedēļas vidū pret ''Clippers''

Medijs: Ērvings varētu debitēt ''Mavericks'' sastāvā nedēļas vidū pret ''Clippers''
Kairijs Ērvings. Foto: Dustin Satloff/AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' jaunpienācējs Kairijs Ērvings tās sastāvā varētu debitēt nedēļas vidū, naktī uz ceturtdienu gaidāmajā mačā pret Losandželosas ''Clippers''. Tiek arī ziņots, ka pagaidām spēlētājam nav apsolīta līguma pagarināšana pēc šīs sezonas.

Vakar tika vēstīts, ka Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' veiks maiņas darījumu ar Bruklinas ''Nets'', kā rezultātā uz Teksasas štatu pārcelsies aizsargs Kairijs Ērvings kopā ar Markīfu Morisu. Tikmēr uz Bruklinu dosies Spensers Dinvidijs, Dorians Finnijs-Smits, divas otrās kārtas drafta izvēles un viena neaizsargātā pirmās kārtas izvēle. Dinvidijam tā būs atgriešanās ''Nets'', kurā viņš spēlēja no 2016. līdz 2021. gadam.

ESPN vēsta, ka Kairijs Ērvings pirmdien ieradīsies Dalasā, bet viņa iespējamā debija vienības sastāvā tiek gaidīta nedēļas vidū. Naktī uz ceturtdienu klubs viesosies Losandželosā pie ''Clippers'' un tieši šajā mačā saspēles vadītājs, kurš karjeras laikā pārstāvējis arī Klīvlendas ''Cavaliers'' un Bostonas ''Celtics'', varētu debitēt savā līgas ceturtajā klubā.

Jāpiebilst, ka Kairijam Ērvingam pēc sezonas beidzas līgumsaistības. Viņš pirms sezonas izvēlējās spēlētāja opciju uz līguma pēdējo gadu, kura ietvarā viņš pelna 36.5 miljonus ASV dolāru. Līdz ar to pagaidām grūti spriest, cik ilgi Ērvings būs ''Mavericks'' basketbolists, jo pusēm būtu jāvienojas par līguma turpināšanu. Marks Steins ziņo, ka Dalasa Ērvingam nav apsolījusi līgumu pagarināt. Jāatceras, ka ar Dončiču Dalasa ir noslēgusi piecu gadu maksimālo līgumu, bet iepriekšējā vasarā uz trim sezonām par 33 miljoniem tika pagarinātas līgumattiecības ar Maksimilianu Kleberu, kurš gan pašlaik ir traumēts.


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.