Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Pistons" vienojas ar Grifinu par līguma izpirkšanu, interesi izrāda vairākas vadošās komandas

"Pistons" vienojas ar Grifinu par līguma izpirkšanu, interesi izrāda vairākas vadošās komandas
Bleiks Grifins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Detroitas “Pistons” beidzot izdevies vienoties ar spēka uzbrucēju Bleiku Grifinu par līguma izpirkšanu. Tādējādi sešu Zvaigžņu spēļu dalībnieks kļūs par brīvo aģentu.

31 gadu vecais Bleiks Grifins nav spēlējis kopš 13. februāra. Pēc tam viņa aģents un Detroitas “Pistons” vienojās, ka basketbolists gaidīs aizmainīšanu vai līguma izpirkšanu. Grifins šajā sezonā saņems 36,6 miljonus dolāru, nākamajā sezonā viņam ir 39 miljonu līgums, tādēļ atrast komandu, kas piekristu maiņas darījumam, neizdevās.

ESPN vēsta, ka par brīvo aģentu interesi izrādījušas liela daļa no sezonas favorītēm, un Grifins lēmumu par nākotni pieņems pēc sarunām ar komandām. Šajā sezonā viņš vidēji izcēlies ar 12,3 punktiem, 5,2 atlēkušajām bumbām un 3,9 rezultatīvām piespēlēm. Grifins daudz cīnījies ar savainojumiem, kas likušas agrāk augstu lidojušajam uzbrucējam mainīt savu spēli.

“Pistons” pašlaik atrodas pārbūves procesā, tāpēc mēģina atjaunināt sastāvu, atbrīvojoties no veterāniem. Grifins Detroitā nonāca 2018. gada janvārī, kad viņu aizmainīja Losandželosas “Clippers” - komanda, ar kuru spēka uzbrucējs bija parakstījis piecu gadu un 171 miljona līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2021-03-05 20:55, pirms 3 gadiem
Nets visas zvaigznes nostājušās savās vietās.
, 2021-03-05 21:11, pirms 3 gadiem
Few years too late par Grifinu un Džordanu
, 2021-03-05 21:12, pirms 3 gadiem
Bāc, tas būtu nereāli, ja Neti izceltu titulu šosezon. Tik ļoti negribās, lai LJ dabū titulu
, 2021-03-05 21:41, pirms 3 gadiem
Kas tur nereāls. Nets ar visiem spēlētājiem ierindā ir favorīti pret Lakers. Potenciāls viņiem ir liels, un izskatās, ka ir iespēlējušies Kairijs ar Hardenu, atliek tik pievienot Durentu pēc visām šīm izlaistajām spēlēm un viņiem tik cerēt, ka sanāk kopīga valoda.
, 2021-03-05 22:45, pirms 3 gadiem
Nu nezinu par nets. Pārāk labi izskatās. 3 lielās zvaigznes un vai spēs plejos sadalīt bumbu. ego visiem liels. Itkā jau big3 darbojas, bet liekas ka ne šis. Bumba ir viena un šiem 3 to būs grūti sadalīt
, 2021-03-05 23:38, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Bāc, tas būtu nereāli, ja Neti izceltu titulu šosezon. Tik ļoti negribās, lai LJ dabū titulu
nu nezinu... tad jau labaak Bucs, man tie Neti neparak... Vai ari Suns- Kriss Pols ar Bookeru ideala sezona

Maverics, tas butu labakais variants
, 2021-03-06 00:00, pirms 3 gadiem
markkomartins rakstīja: Nu nezinu par nets. Pārāk labi izskatās. 3 lielās zvaigznes un vai spēs plejos sadalīt bumbu. ego visiem liels. Itkā jau big3 darbojas, bet liekas ka ne šis. Bumba ir viena un šiem 3 to būs grūti sadalīt
Domāju, ka nebūs problēma visiem piekāpties titula priekšā, kamēr spēle ies. Jautājums, kas notiks, kad spēle neies un būs jāmeklē varonis.
, 2021-03-06 06:29, pirms 3 gadiem
Tad par cik izpirka?
, 2021-03-06 14:40, pirms 3 gadiem
An2 rakstīja: Tad par cik izpirka?
par Adazu cipsu paku un 2viem Aldarisiem...
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
18

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.