Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Džordans: "Lamelo pārsniedz uz sevi liktās cerības"

Džordans: "Lamelo pārsniedz uz sevi liktās cerības"
Lamelo Bols. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Šārlotes "Hornets" NBA draftā ar kopējo trešo numuru izvēlējās Lamelo Bolu. Pēc salīdzinoši pieticīgā sezonas sākuma, Lavara Bola dēls demonstrē teicamu sniegumu, kļūstot par vienu no "Hornets" līderiem. Komandas īpašnieks leģendārais Maikls Džordans izteicies, ka Lamelo Bols rāda augstvērtīgāku sniegumu, nekā bija no viņa gaidīts.

"Domāju, ka Lamelo [Bols] ir pielāgojies NBA labāk nekā mēs bijām gaidījuši," "Hornets" īpašnieks izteicās par NBA pirmgadnieku. "Viņš ir pārsniedzis uz sevi liktās cerības." Džordanam piederošā "Hornets" Bolu NBA draftā, kurš notika aizvadītā gada novembrī, izvēlējās ar trešo numuru, lai gan spēlētājam vairāki apskatnieki prognozēja pat pirmo izvēli.

Par talantīgo basketbolistu viedokli izteica arī Dalasas "Mavericks" treneris Riks Kārlails: "Šobrīd, vērtējot viņa sniegumu, viņš izskatās pēc šī gada labākā pirmgadnieka. Viņš krāj statistiku un viņa pārstāvētā komanda izcīna uzvaras."

Lamelo pamatsastāvā sācis 15 spēles, kuru laikā vidēji guvis 20,6 punktus, atdevis 6,6 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 6,2 atlēkušās bumbas. Tāpat 19 gadus vecais basketbolists divas reizes atzīts par mēneša labāku pirmgadnieku jeb rūkiju.

2020. gada NBA drafta TOP5

IzvēleSpēlētājsKomandaPunktiBumbasPiespēles
1.Entonijs EdvardsTimberwolves14.94.02.5
2.Džeimss VaizmensWarriors11.85.90.7
3.Lamelo BolsHornets15.86.06.3
4.Patriks ViljamssBulls10.24.81.2
5.Aizeks OkoroCavaliers8.12.71.9

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/nba/2021/03/04/m...
https://nba.nbcsports.com/2021/03/0...

Vai atkārtotā drafta ceremonijā Lamelo Bols tiktu izvēlēts ar pirmo numuru?

  • 207

  • 49



, 2021-03-05 15:08, pirms 3 gadiem
Protams visus pārsteidz negaidīti labs sniegums. Un daudzos elementos kur to nemaz negaidīja, piem. tālmetienos. Es arī negaidīju. Ceru tikai, ka tas būs ilgtermiņā tā kā Brogdonam, nevis kā MCW, kas kaut kādā ziņā bija ļoti līdzīgs spēlētājs, tikai ar sliktāku piespēli.
2020. Redraft:
1) LaMelo Ball
2) Tyrese Haliburton
3) James Wiseman
4) Anthony Edwards
5) Saddiq Bey
Tālāk jau čupa ar līdzīgiem spēlētājie, patreiz.
Nākamais gads nesīs jaunus atklājumus spēlētājiem, kuriem vajag ilgāk adaptēties, izaugt, un attīstīt talantus.
, 2021-03-05 15:22, pirms 3 gadiem
negaidīti
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".
Dāvis Bertāns. Foto: Charlotte Hornets
18

Bertāns sezonas pēdējā spēlē paliek uz soliņa, "Celtics" bez Porziņģa 64. uzvara

Šovakar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu pabeidza abas latviešu pārstāvētās komandas, bet Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns laukumā nedevās. Uzvarēja gan Bostonas "Celtics", gan Šarlotes "Hornets".