Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Portlendas "Trail Blazers" pēc izmeklēšanas atlaiž ilggadējo ģenerālmenedžeri Olšiju

Portlendas "Trail Blazers" pēc izmeklēšanas atlaiž ilggadējo ģenerālmenedžeri Olšiju
Nīls Olšijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Portlendas "Trail Blazers" pavēstījusi par ģenerālmenedžera un basketbola operāciju prezidenta Nīla Olšija atbrīvošanu no amata.

"Portlendas "Trail Blazers" vēlas veidot organizāciju, kas pozitīvi ietekmē mūsu kolēģus, sabiedrību un pasauli, kurā dzīvojam un spēlējam. Veicot neatkarīgu izmeklēšanu pēc saņemtajām sūdzībām un bažām par darba vidi organizācijā, Portlendas "Trail Blazers" ir nolēmusi ar tūlītēju efektu atbrīvot ģenerālmenedžeri un basketbola operāciju prezidentu Nīlu Olšiju, kurš ir pārkāpis organizācijas uzvedības kodeksu. Aiz cieņas pret iesaistītajiem izmeklēšanas detaļas nepublicēsim un neapspriedīsim," teikts paziņojumā.

56 gadus vecais Olšijs Portlendas "Trail Blazers" strādāja kopš 2012. gada, uzreiz kļūstot par komandas ģenerālmenedžeri un basketbola operāciju prezidentu. Pirms tam viņš kopš 2003. gada strādāja Losandželosas "Clippers", par ģenerālmenedžeri un basketbola operāciju viceprezidentu kļūstot 2010. gadā. Atgādinām, ka pirms mēneša par prezidenta amata pamešanu pēc deviņu gadu darba paziņoja Kriss Makgauens, taču viņš toreiz nekomentēja, vai viņa lēmums ir jebkādā veidā saistīts ar ierosināto izmeklēšanu pret Olšiju.

Portlendas "Trail Blazers" šosezon uzvarējusi 11 no 23 spēlēm un Rietumu konferencē ieņem astoto vietu. Šo deviņu gadu laikā "Trail Blazers" Makgauena un Olšija vadībā izslēgšanas spēlēm nekvalificējās vienīgi pirmajā sezonā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/trailblazers/st...


, 2021-12-05 02:47, pirms 2 gadiem
"Portlendas "Trail Blazers" ir nolēmusi ar tūlītēju efektu atbrīvot ģenerālmenedžeri " - droši var mest google translate, bet pēc tam vēlams arī palabot tulkojumu.
effective immediately - tūlītēju efektu - NEKAVĒJOTIES
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
29

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.