Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

"Warriors" spēlētāji slavē Kariju, salīdzina viņu ar Maiku Taisonu

"Warriors" spēlētāji slavē Kariju, salīdzina viņu ar Maiku Taisonu
Huans Toskāno Andersons un Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārais turnīrs tuvojas noslēgumam. Cīņu par vietu izslēgšanas turnīrā turpina Goldensteitas "Warriors", kas aizvadītajā desmitgadē trīs reizes kļuvusi par čempioni. Komandas spēlētāji pēc uzvaras pret Ņūorleānas "Pelicans" slavēja divkārtējo līgas vērtīgāko spēlētāju Stefenu Kariju, bet komandas galvenais treneris Stīvs Kers nosauca Dreimondu Grīnu par gudrāko aizsardzības spēlētāju līgā.

"Vienmēr, kad esi laukumā kopā ar [Stefenu] Kariju, iegūsti pārsvaru attiecībā pret pretinieku," teica Goldensteitas "Warriors" spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns. "Pretinieki baidās no viņa. Lai kur arī viņš laukumā atrastos, ar bumbu vai bez, pretinieki baidās. Es negribētu satikties ar komandu, kurā spēlē Karijs. Mēs visi zinām, ko viņš ir spējīgs izdarīt. Šis puisis spēj apgriezt spēli kājām gaisā un padarīt to sarežģītu jebkurai komandai NBA."

"Ja Tev nāktos cīnīties ielu cīņā kopā ar Maiku Taisonu, kā Tu justos?" Huans Toskāno Andersons papildināja Grīna teikto. "Tas ir labākais salīdzinājums, kas nāk prātā, ja runājam par spēlēšanu vienā komandā ar Kariju. Viņš [Karijs] ir citādāks. Ja es nokļūšu sliktā pozīcijā, es laukumā meklēšu Kariju – viņš gandrīz vienmēr spēj atrast risinājumu."

Arī pats Karijs, kurš aprīlī vidēji guva 37,5 punktus spēlē, komentēja savu aizvadīto nedēļu lielisko sniegumu: "Savas karjeras laikā šādi nebiju spēlējis. Man ir liela pārliecība par to, ko es daru laukumā. Zinu arī to, ka, lai komanda šosezon sasniegtu to, ko esam ieplānojuši, man ir jāspēlē labi. Man ir jāspēj laukumā ar visiem sadarboties, lai tiktu pie metieniem un varētu veidot uzbrukumu. Es to izbaudu."

Komandas galvenais treneris Stīvs Kers nekautrējās paslavēt arī otru svarīgāko komandas spēlētāju Dreimondu Grīnu, kurš ir viens no galvenajiem balstiem "Warriors" aizsardzībā: "Ja man būtu jāizvēlas viens spēlētājs, kuru likt aizsardzībā pret Zaionu Viljamsonu, es izvēlētos Grīnu. Viņš laukumā redz visu, viņš ir visgudrākais aizsardzības spēlētājs līgā."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2021-05-04 17:31, pirms 3 gadiem
Noteikti viens no izcilākajiem snaiperiem vēsturē,esmu gandarīts ka ir iespēja viņu vērot!
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
76

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.