Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Lavs: "Kurš gan negribētu spēlēt kopā ar Lilardu?"

Lavs: "Kurš gan negribētu spēlēt kopā ar Lilardu?"
Kevins Lavs (pa labi). Foto: AP/Scanpix

2016. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Kevins Lavs podkāstā "Posted Up" izteicies, ka labprāt karjeru noslēgtu Portlendas "Trail Blazers". Portlendā spēka uzbrucējs pavadījis svarīgus savas dzīves gadus. 32 gadus vecais spēlētājs slavēja "Trail Blazers" komandu un tās līderi Deimienu Lilardu.

"Pirmkārt, kurš gan nevēlētos spēlēt kopā ar [Deimienu] Lilardu?" sarunu iesāka Kevins Lavs. "Viņš ir īpašs spēlētājs. Viņš ir lielisks. Es uzaugu Portlendā. Esmu dzimis Losandželosā, bet Portlendai vienmēr būs īpaša vieta manā sirdī. Labprāt savu karjeru noslēgtu Portlendā. Tas būtu īpaši, ja varētu karjeras noslēguma aizvadīt "Trail Blazers" kreklā."

"Portlenda ir īpaša vieta," turpināja Lavs. "Es priecājos par to, ka viņi pat bez skatītāju klātbūtnes spēj izcīnīt uzvaras. Jebkurš spēlētājs, kurš ir spēlējis Portlendā, zina, ka tur ir vieni no labākajiem atbalstītājiem līgā. Šai pilsētai ir īpaša vieta manā dzīvē, jo tajā es piedzīvoju ļoti daudz ko."

32 gadus vecajam Lavam, kurš NBA aizvada 13. sezonu, atlikuši vēl divi gadi 120 miljonu dolāru vērtajā līgumā. Tiek baumots, ka starpsezonā Lova un pārbūves procesā esošās "Cavaliers" ceļi varētu šķirties. Lavu 2008. gada NBA draftā ar kopējo piekto numuru draftēja Memfisas "Grizzlies", bet viņš nonāca Minesotas "Timberwolves", kurā aizvadīja sešas sezonas. 2014. gadā viņš pievienojās "Cavaliers", kuras sastāvā tika pie NBA čempiontitula. Karjeras laikā spēka uzbrucējs vidēji guvis 18 punktus un izcīnījis 11 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kevin-love...


, 2021-05-04 10:23, pirms 3 gadiem
Porzingis : kurš gan negribētu spēlēt kopā ar Dončiču !?
, 2021-05-04 10:53, pirms 3 gadiem
Kas tur tik īpašs? Iso čalis, kurš žarī trīņus no centra. Protams, labs spēlētājs, bet Por visu laiku ir bijusi uz robežas.
, 2021-05-04 11:30, pirms 3 gadiem
striker rakstīja: Porzingis : kurš gan negribētu spēlēt kopā ar Dončiču !?
aahahahha, bomba
, 2021-05-04 13:31, pirms 3 gadiem
Portlenda ir ļoti laba komanda un Lilards ir izcils spēlētājs, bet nedomāju, ka viņi varētu aizsniegties līdz titulam. Pagājušogad arī bija, kas teica, ka uzvarēs LAL pirmajā kārtā, bet nih.ja. Citas komandas māk ieslēgt playoff ātrumu un tur trailblazers pazūd. Arī tagad Lebrons mocās ar šo un to, bet kad būs playoff viņam atkal aizvērsies širmis un viņš aizvedīs komandu līdz finālam. Bet Lilards!?
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.