Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Polam 120 miljoni Fīniksā, Laurijs uz "Heat", Hārdavejs paliek "Mavericks"

Polam 120 miljoni Fīniksā, Laurijs uz "Heat", Hārdavejs paliek "Mavericks"
Džimijs Batlers un Kails Laurijs turpmāk basketbolu spēlēs vienā komandā. Foto: zumapress/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aktīvi notiek brīvo aģentu piesaistīšana. Aizvadītajā naktī NBA fināliste Fīniksas "Suns" panākusi vienošanos ar Krisu Polu, kurš ticis pie četru gadu līguma par kopējo summu 120 miljoniem dolāru. Kristapa Porziņģa komandas biedrs Tims Hārdavejs paliks Dalasā – viņam piedāvāti 72 miljoni dolāru četros gados, savukārt Kails Laurijs ar "sign-and-trade" palīdzību nonācis Maiami "Heat".

Kā ziņo NBA apskatnieks Eidriens Vodžnorovskis, Kails Laurijs ar "sign-and-trade" palīdzību nonācis Maiami "Heat" rindās. Laurijs ar "Heat" vienojušies par trīs gadu līgumu, un tā kopējā summa būs 90 miljoni dolāru.

Kā ziņo Čaranija, maksimālo līgumu ar Maiami "Heat" noslēgs komandas līderis Džimijs Batlers. Tiek lēsts, ka komanda un spēlētājs vienojušies par četru gadu līgumu, kura laikā Batlers tiks pie vismaz 184 miljoniem dolāru.

Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija, Čikāgas "Bulls" veica "sign-and-trade" darījumu, aizsūtot uz Ņuorleānas "Pelicans" Tomāšu Satoranski, Garetu Templu un otrās kārtas drafta izvēli, pretī saņemot Lonzo Bolu. Bols noslēgs ar "Bulls" četru gadu līgumu par kopējo summu 85 miljoniem ASV dolāru.

Fīniksas "Suns" panākusi vienošanos ar Krisu Polu. Komanda un aizsargs panākušas vienošanos uz četriem gadiem, kuru laikā 36 gadus vecais basketbolists saņems 120 miljonus dolāru, tādējādi līgums noslēgsies vien tad, kad Polam būs 40 gadi.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" panākusi vienošanos ar Timu Hārdaveju, kurš aizvadītajā sezonā bija trešais rezultatīvākais "Mavericks" spēlētājs. Kā ziņo Čaranija, Hārdavejs ticis pie četru gadu līguma un saņems 72 miljonus dolāru.

Centra spēlētājs Džerets Alens, kurš aizvadītajā sezonā tika iesaistīts slavenajā "Hārdena maiņā", nonākot Klīvlendas "Cavaliers" rindās, ticis pie 100 miljonu līguma. Alens un "Cavaliers" vienojušies par piecu gadu līgumu. Maikls Konlijs arī turpmāk pārstāvēs Jūtas "Jazz". Komanda ar aizsargu panākusi vienošanos par 3 gadu un 74 miljonu līgumu.

Francūzis Evans Furņjē no Bostonas pārcelsies uz Ņujorku. Fuņjē ar Ņujorkas "Knicks" noslēgs četru gadu līgumu, kura kopējā vērtība būs 78 miljoni dolāru. Normens Pauels pēc teicamas aizvadītās sezonas nopelnījis piecu gadu līgumu ar Portlendas "Trail Blazers". Piecos gados viņš tiks pie 90 miljoniem dolāru.

Pie jauna līguma ticis arī Dankans Robinsons, kurš ar Maiami "Heat" noslēdzis piecu gadu līgumu par 90 miljoniem dolāru. Devonte Grems, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Šārlotes "Hornets", arī iesaistīts "sign-and-trade" darījumā, nonākot Ņūorleānas "Pelicans" rindās.

Rišons Holmss un viņa aģents panākuši jaunu vienošanos ar Sakramento "Kings". Centra spēlētājs piekritis četru gadu līgumam, kura laikā viņš tiks pie 55 miljoniem dolāru. Kents Beizemors atteicies no Goldensteitas "Warriors" piedāvājuma un piekritis mazākam īgumam, lai varētu pievienoties Losandželosas "Lakers". NBA apskatnieks Čaranija ziņo, ka "Lakers" ar Beizemoru noslēgs viena gada līgumu.

NBA čempions Pīdžejs Takers neturpinās spēlēs Milvoki "Bucks" rindās. Viņš noslēdzis divu gadu 15 miljonu līgumu ar Maiami "Heat". Papildinājumu ieguvusi arī Dalasas "Mavericks", kas piesaistījusi Redžiju Buloku. Tiek ziņots, ka Buloks tiks pie 30,5 miljoniem dolāru trīs gadu laikā.

Alekss Karuso pametīs "Lakers" un pievienosies Čikāgas "Bulls". Viņam piedāvāts četru gadu līgums, kura kopējā summa būs 37 miljoni dolāru. Dvaits Hovards atgriezīsies "Lakers" rindās. Tāpat ar 2020. gada čempioni vienošanos panācis Trevors Ariza, kurš piekritis viena gada līgumam.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/news/...


, 2021-08-03 07:19, pirms 3 gadiem
Lakers spēlēs vieni vienīgi penži.
Visvairāk patīk Pola 4 gadu 120 miljonu līgums.
, 2021-08-03 07:47, pirms 3 gadiem
bišķ tik vairāk kā Dāvim...
, 2021-08-03 07:53, pirms 3 gadiem
120 milj 🤯 gaidam ziņas saistībā ar Dāvi un KP
, 2021-08-03 07:56, pirms 3 gadiem
Dinvidijs uz Wizards, Jangam, bez pārsteigumiem, max ar Hawks.
, 2021-08-03 07:57, pirms 3 gadiem
SGA 172/5 ar OKC.
, 2021-08-03 08:02, pirms 3 gadiem
Baigi garlaicīgs šogad šis pasākums.
Mavs jaunais ofiss normāli pastrādāja nesačakarējot savu cap space un nauda vēl ir.
Principā uztaisīja visam šūteru tirgum resetu un cenas Dāvja tipa spēlētājiem līdz 18 mil sezonā.
Portlendai laikam vnk vienalga un neko nemaina.Spurs nav labāka.
Pelikans turpina čakarēt paši sevi.Atdeva Lonzo pa velti principā.
Drīz Zions varēs iet CP3 un Deivisa ceļu.
CP3 vispār vāks iedot 4/120.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-08-03 09:29, pirms 3 gadiem
Jau iezīmējas uzvarētāji/zaudētāji brīvajā aģentūrā,

Izteikts zaudētājs: Suns grib Polam arī 40 gados maksāt 30 milj./sez. Idioti! Es citu komandu vietā jau atbrīvotu algu resursus uz nākamo gadu (piemēram ņemot komandā spēlētājus ar pēdējo līguma gadu), lai vnk paņemtu nākamajā starpsezonā Bridžesu sev.

Ieguvējs: Bulls - Dabūt Bolu gandrīz par velti + kapātāju Karuso!!! Izcils drabs leitim!
, 2021-08-03 09:34, pirms 3 gadiem
LAL būs pensionāru klubiņš, kur vajadzēs visus 12 pensionārus regulāri rotēt, lai nepiekūst un lai aizstātu kārtējās traumas sakarā
Pensionāri: Ariza,LBJ,RW,DH, Beizmors - domāju ka drīz varēs sarakstu papildināt.
, 2021-08-03 09:37, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Baigi garlaicīgs šogad šis pasākums.
Mavs jaunais ofiss normāli pastrādāja nesačakarējot savu cap space un nauda vēl ir.
Principā uztaisīja visam šūteru tirgum resetu un cenas Dāvja tipa spēlētājiem līdz 18 mil sezonā.
Portlendai laikam vnk vienalga un neko nemaina.Spurs nav labāka.
Pelikans turpina čakarēt paši sevi.Atdeva Lonzo pa velti principā.
Drīz Zions varēs iet CP3 un Deivisa ceļu.
CP3 vispār vāks iedot 4/120.
Ko gan var Mavs sačakarēt, ja neviens uz turieni nevēlas iet spēlēt? Mavs arī gribēja Lauriju - taču laikam reti kurš sevi cienošs spēlētājs kurš vēlas spēlēt ar bumbu un nevis būt tikai statists uz laukuma. Šobrīd Mavs situācija ir zīle rokā. Šobrīd pat Dāvja Wizards izskatās daudz bīstamāka par Dončiča Mavericks.
Portlendai ir viens trumpis tikai rokās un tas jāizmanto ļoti saprātīgi - brīvo aģentu tirgū šobrīd bez līgumiem nav pārāk daudz spēlētāju, kas kaut kādā veidā varētu īpaši uzlabot Portlendas spēli - tagad ir jāskatās situācija un jāgaida ko var dabūt pretī par Lilardu.
, 2021-08-03 09:38, pirms 3 gadiem
Stc. Heat arī varēs drīz sacensties, jo Batlers, Dedmons, Lowrijs un it īpaši Takers arī nav nekādi jaunie, bet nu viņiem vismaz ir jaunie un spriganie vairāki: Bams, Robinsons, Hero, Ačuva, Vincents (3.5 milj./2 gadi). LAL nav gandrīz neviena jauna spēlētāja.
, 2021-08-03 09:46, pirms 3 gadiem
Vēl ļoti lieli ieguvēji ir MIL, noturot sastāvā Portisu. Par šo es cienu abas puses, jo Portiss noteikti varēja dabūt labāku līgumu.
Kārtējais starpsezonas pluss ir Hornetiem - dabūja 1.k. piku par Greiemu, kuru viņiem vairs nevajadzēja.

Kārtējais lielais starpsezonas mīnuss ir SAS, kuri parakstīja McDermotu - Ko viņi dara, var man kāds paskaidrot?
, 2021-08-03 09:50, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Ko gan var Mavs sačakarēt, ja neviens uz turieni nevēlas iet spēlēt? Mavs arī gribēja Lauriju - taču laikam reti kurš sevi cienošs spēlētājs kurš vēlas spēlēt ar bumbu un nevis būt tikai statists uz laukuma. Šobrīd Mavs situācija ir zīle rokā. Šobrīd pat Dāvja Wizards izskatās daudz bīstamāka par Dončiča Mavericks.
Portlendai ir viens trumpis tikai rokās un tas jāizmanto ļoti saprātīgi - brīvo aģentu tirgū šobrīd bez līgumiem nav pārāk daudz spēlētāju, kas kaut kādā veidā varētu īpaši uzlabot Portlendas spēli - tagad ir jāskatās situācija un jāgaida ko var dabūt pretī par Lilardu.
Nu nav jau arī šī FA klase kaut kas out of this world.
Lovrijs aizgāja uz Miami principā tikai Batlera dēļ.Viņiem tur ģimeniskas attiecības Lovrijs meitas dēļ.Kas vispār bija lielākā FA zivs?Reāli Derouzans kurš joprojām bez līguma.Derouzans Mavs sakarā reāli anti spēlētājs.Aiztaisa ciet visu mid range zonu un nespēj iemest truli.
Dikti bīstami tie WSH Būs turpat kur bija

Portlenai sen jau vajadzēja aizmainīt CJ prom.Nē nu ja viņu vadības galvenais mērķis ir tikt tikai play off tad no problems.
, 2021-08-03 09:51, pirms 3 gadiem
SAC tikmēr dabūjuši divus centrus, kas bija viņu prioritāte starpsezonā: Holmsu un Lenu.

Tikmēr 76ers atlaidīs Hilu no darba, kas manuprāt bija pagājušās sezonas lielākā muļķība viņu iemainīt.
Jau kādu laiku (gadus?) ir skaidrs, ka viņš negrib spēlēt basketbolu vairs.
, 2021-08-03 09:52, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Vēl ļoti lieli ieguvēji ir MIL, noturot sastāvā Portisu. Par šo es cienu abas puses, jo Portiss noteikti varēja dabūt labāku līgumu.
Kārtējais starpsezonas pluss ir Hornetiem - dabūja 1.k. piku par Greiemu, kuru viņiem vairs nevajadzēja.

Kārtējais lielais starpsezonas mīnuss ir SAS, kuri parakstīja McDermotu - Ko viņi dara, var man kāds paskaidrot?
Spurs vnk kārtējo sezonu parakstu kaut ko,lai tik kāds būtu parakstīts
Draftā jau ar nebija labāki.Paņēma ar 12 čali kuram mock draftos bija 20+ vai otrā raunda sākums.
, 2021-08-03 09:56, pirms 3 gadiem
Par POR piekrītu. Ja viņi nerīkosies, tad atkal būs tas pats kas visu laiku un nākam sezon būs atkal turpat kur tagad.
Redzam, ka Pels dara visu iespējamo, lai uzlabotu/mainītu situāciju, turpretī POR blenž vienā punktā sastinguši kā sālstabi.
, 2021-08-03 10:18, pirms 3 gadiem
Diez kā klauns Šrūders jūtas šodien.Noraidīja Lakers 80+ mil kontraktu,jo gribēja 100 mil kontraktu.Tagad reāli neko nedabūs.Sign n trade ar kādu komandu no Lakers puses ar nereāli,jo viņiem vispār cap space nav.
, 2021-08-03 10:28, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu nav jau arī šī FA klase kaut kas out of this world.
Lovrijs aizgāja uz Miami principā tikai Batlera dēļ.Viņiem tur ģimeniskas attiecības Lovrijs meitas dēļ.Kas vispār bija lielākā FA zivs?Reāli Derouzans kurš joprojām bez līguma.Derouzans Mavs sakarā reāli anti spēlētājs.Aiztaisa ciet visu mid range zonu un nespēj iemest truli.
Dikti bīstami tie WSH Būs turpat kur bija

Portlenai sen jau vajadzēja aizmainīt CJ prom.Nē nu ja viņu vadības galvenais mērķis ir tikt tikai play off tad no problems.
Wizards šobrīd ir garāks rezervistu soliņš ar spēlētājiem, kas īpaši nav sliktāti viens par otru - jā ar C pozīcijas spēlētāju viņiem viss vēl nav sakārtots jau kuro gadu, bet domāju, ka kādu centru viņi FA dabūs, lai vismaz ķeksīša pēc tā pozīcija būtu sakārtota. Vēl Wizards ir spēlētāji, kuriem ir vērtīga maiņas darījumos, lai uzlabotu centra pozīciju.
Pasaki lūdzu - bez Luka, KP un THJ - kas vēl ir vērtīgs Mavs komandā? Tas ir teorētiski tas pats sastāvs, kas nespēja tikt pāri Clippers barjerai - vajag arī rēķināties, ka šogad Warriors atkal visticamāk būs top komanda rietumos, tā, ka Mavericks šobrīd rok paši sev bedri, jo tā nav kļuvusi ne par gramu spēcīgāka, kā vien veikusi dažas rezervistu maiņas, bez liela pienesuma. Par DeRozan es Tev piekrītu - tas nav spēlētājs, kas smagi ko mainītu, ja nu vienīgi čalis būtu labs aizstājējs uz to mirkli laukumā kamēr Luka atpūšas uz beņķa. Lilards uz Mavs ir stulba doma pat, ja tāda eksistētu teorijā, jo ko gan Mavs var dot pretīm? Un Nespēju iedomāties, ka Luka dalīsies ar bumbu pat, ja laukumā būtu tāds Lilards.
Laikam precīzāks apraksts par Mavs būtu - komandai nav ko dot pretīm un nav nekas tāds ko varētu paņemt, lai spēcīgi uzlabotu spēli.
, 2021-08-03 10:30, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Diez kā klauns Šrūders jūtas šodien.Noraidīja Lakers 80+ mil kontraktu,jo gribēja 100 mil kontraktu.Tagad reāli neko nedabūs.Sign n trade ar kādu komandu no Lakers puses ar nereāli,jo viņiem vispār cap space nav.
Domāju, ka tādi New Orleans Pelicans viņu savāktu, ja šis būtu ar mieru - varbūt var doties uz San Antonio Spurs, bet čalim ir tikai jāpatur prātā, ka šīs ir komandas, kas par titulu necīnās un visticamāk arī paliks ārpus PO jaunajā sezonā.
, 2021-08-03 10:54, pirms 3 gadiem
Ko jūs tur visi muldat par Luku, ka nedalās ar bumbu. Paskataties izlasi. Tīri uz Luka progresu MAVS jau paliek stiprāki.
, 2021-08-03 10:57, pirms 3 gadiem
Es jums saku, ja MIL turpinās tik pat labi piesaistīt spēlētājus viņi atkal uzvarēs Austrumus. Nezinu kā viņi pierunāja Portisu palikt par to mazo naudiņu, tagad pensionāra Takera vietā dabūja jaunāku un enerģiskāku stūrī stāvētāju Semi Ojeleye.

POR lielākie ieguvumi patreiz: Līgums ar Powelu, kurš tā pat kā visa pārējā komanda, nespēlē aizsardzībā, bet tik šauj uz grozu.
Otrs milzīgais ieguvums ir Zellers......
, 2021-08-03 11:01, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Spurs vnk kārtējo sezonu parakstu kaut ko,lai tik kāds būtu parakstīts
Draftā jau ar nebija labāki.Paņēma ar 12 čali kuram mock draftos bija 20+ vai otrā raunda sākums.
Un vēl viena SAS bomba, paņēma Zach Collins 3g./22 milj. spēlētājam kurš nav bijis spējīgs uziet uz laukuma jau kādus 2 gadus!!!
, 2021-08-03 11:05, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Nespēju iedomāties, ka Luka dalīsies ar bumbu pat, ja laukumā būtu tāds Lilards.
ļaunais Luka kā tad. Tas, ka KP stūrī treneris lika sēdēt, nenozīmē, ka Luka neprot piespēles dot. Tajos pašos plejofos pēc Lukas piespēlēm nabagi Hardavejs un co nevarēja iemest neko. Nevajag pārspīlēt, viņš ir jauns, komandas spēle tikai uzlabosies, tas jau redzams izlasē.
, 2021-08-03 11:48, pirms 3 gadiem
Takers jau nu dieizn vai kko Heat parādīs, 7 M ir daudz. Viņa motivācija kapāties beidz''as ar titula izcīnīšanu šogad...

A par ko Alenam 100M?

Maveriks tik sola un sola... nekā skaļa pagaidām
, 2021-08-03 11:59, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Wizards šobrīd ir garāks rezervistu soliņš ar spēlētājiem, kas īpaši nav sliktāti viens par otru - jā ar C pozīcijas spēlētāju viņiem viss vēl nav sakārtots jau kuro gadu, bet domāju, ka kādu centru viņi FA dabūs, lai vismaz ķeksīša pēc tā pozīcija būtu sakārtota. Vēl Wizards ir spēlētāji, kuriem ir vērtīga maiņas darījumos, lai uzlabotu centra pozīciju.
Pasaki lūdzu - bez Luka, KP un THJ - kas vēl ir vērtīgs Mavs komandā? Tas ir teorētiski tas pats sastāvs, kas nespēja tikt pāri Clippers barjerai - vajag arī rēķināties, ka šogad Warriors atkal visticamāk būs top komanda rietumos, tā, ka Mavericks šobrīd rok paši sev bedri, jo tā nav kļuvusi ne par gramu spēcīgāka, kā vien veikusi dažas rezervistu maiņas, bez liela pienesuma. Par DeRozan es Tev piekrītu - tas nav spēlētājs, kas smagi ko mainītu, ja nu vienīgi čalis būtu labs aizstājējs uz to mirkli laukumā kamēr Luka atpūšas uz beņķa. Lilards uz Mavs ir stulba doma pat, ja tāda eksistētu teorijā, jo ko gan Mavs var dot pretīm? Un Nespēju iedomāties, ka Luka dalīsies ar bumbu pat, ja laukumā būtu tāds Lilards.
Laikam precīzāks apraksts par Mavs būtu - komandai nav ko dot pretīm un nav nekas tāds ko varētu paņemt, lai spēcīgi uzlabotu spēli.
Mavs cer uz Klebera, Powela, KP stabilitāti, tai skaitā veselības ziņā un progresu pret pagājušo gadu
Bet vispār, viņiem jauns treneris, cer uz izmaiņām komandas sniegumā ar to pašu sastāvu, jo uzskata, ka sastāvs nav slikts. Protams, lielas zvaigznes vienmēr tiek apspriestas un fani pieprasa Lenardu... bet domāju, ka gribēs redzēt vēl, ko šis pats sastāvs var paveikt.
, 2021-08-03 12:02, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka Mavs jau paši nesaprot, KP ir viņu lielākais maiņas materiāls vai tomēr KP var iespēlēt blakus Dončičam un izmantot viņu efektīvāk, vairāk. Potenciāla unikumu jau viņi apzinās... negrib tā uz ātro atdot.
Es gan cereu, ka iemainīs kkur.
, 2021-08-03 12:15, pirms 3 gadiem
Raitcha rakstīja: Takers jau nu dieizn vai kko Heat parādīs, 7 M ir daudz. Viņa motivācija kapāties beidz''as ar titula izcīnīšanu šogad...

A par ko Alenam 100M?

Maveriks tik sola un sola... nekā skaļa pagaidām
Piekrītu par Takeru. Viņš savu ir paveicis. Fiziski nevilks un jā, vēl jau jāatrod motivācija. Min. līguma spēlētājs patreiz.

Nu Alens tomēr ir labs rim-protector. Protams var diskutēt vai ir vērts 20milj./sez. vai 16, bet nu spēlētājs nenoliedzmi labs un ieiet savos spēka gados. Nav tik traki.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.