Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Kozlovskis tiesās Vasaras līgā, Timma cīnīsies par vienu miljonu TBT turnīrā

Kozlovskis tiesās Vasaras līgā, Timma cīnīsies par vienu miljonu TBT turnīrā
Mārtiņš Kozlovskis. Foto: FIBA

Latvijas tiesnešu izveidotā ''Facebook'' lapa informē, ka FIBA kategorijas tiesnesis Mārtiņš Kozlovskis būs viens no pieciem FIBA soģiem, kuriem šajā vasarā dota iespēja tiesāt jūlijā notiekošos NBA Vasaras līgas mačus. Savukārt Jānis Timma jūlija beigās ''Eberlein Drive'' sastāvā piedalīsies ''The Basketball Tournament'', kur uzvarētāju komanda balvā iegūst vienu miljonu dolāru.

No 7. līdz 17. jūlijam Lasvegasā notiks NBA Vasaras līga, kurā otro reizi tiesāt tiks kāds no Latvijas tiesnešiem. Ja 2013. gadā šādu iespēju saņēma Oļegs Latiševs, tad šogad Mārtiņš Kozlovskis būs viens no pieciem tiesnešiem no FIBA, kuram dota šāda iespēja.

Lasvegasā plānotajā NBA Vasaras līgā piedalīsies visas 30 līgas komandas. Bez spēļu tiesāšanas tiesnešiem notiks arī semināri un citas nodarbības. Kā norāda basketbola tiesnešu izveidotā ''Facebook'' lapa, tad Kozlovskis šobrīd cītīgi apgūst NBA noteikumus, lai veiksmīgi iekļautos darbā ar NBA kolēģiem.

Pagaidām nav zināms, vai NBA Vasaras līgā piedalīsies kāds no Latvijas basketbolistiem. Šonedēļ Orlando ''Magic'' paziņoja Vasaras līgas sastāvu, kurā nebija iekļauts Jāņa Timmas vārds. 15. jūnijā gan tika ziņots, ka Timma šajā vasarā spēlēs ''The Basketball Tournament'' jeb TBT. Viņš iekļauts ''Eberlein Drive'' komandas sastāvā, kura turnīru sāks 22. jūlijā, savukārt uzvarētājs tiks noskaidrots 2. augustā. Turnīrs notiks devīto reizi un uzvarētāji iegūs apjomīgu naudas balvu viena miljona ASV dolāru vērtībā. Vairāk par turnīru var uzzināt ŠEIT.

Interesi par spēlēšanu Vasaras līgā izrāda Rodions Kurucs, kurš nesen lauza līgumu ar Belgradas ''Partizan''. Zināms, ka šajā vasarā viņš bijis uz īsu nometni Toronto ''Raptors'' klubā, bet vienība vēl nav paziņojusi tās sastāvu Vasaras līgai. Ari Anžejs Pasečņiks izlases mediju dienā atklāja, ka piedāvājuma gadījumā spēlētu Vasaras līgā, taču vēlētos to tādā komandā, kas par viņu interesējas ne tikai Vasaras līgas kontekstā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/refereeLV/...


, 2022-07-03 15:18, pirms 2 gadiem
Itkā var teikt ka nolaidies ,ko arī ir izdarījis,kādreiz reāli līkas ka būs NBA ,tāds kuilis ar skilu…Bet kā ir tā ir.Vismaz kautko dara vēl ,cīnās,kas tomēr mazliet pozitīvi!
, 2022-07-03 15:34, pirms 2 gadiem
Izskatās , ka tas Jeberleinas Draivis ir vēl nožēlojamāk nekā griezt ieleni iekš Big3 ...
, 2022-07-03 16:25, pirms 2 gadiem
Cik ilgi Timma spēlēs šitajās bomžu līgās, nevis atradīs līgumu, kā visi normāli cilvēki?
, 2022-07-03 17:32, pirms 2 gadiem
Timmas komandas sastāvs: https://thetournament.com/teams/ebe...

Kā sapratu, turnīrs notiek kā play-off - viens zaudējums un turnīrs galā.
, 2022-07-03 17:38, pirms 2 gadiem
GangstaReperisTimmijs rakstīja: Cik ilgi Timma spēlēs šitajās bomžu līgās, nevis atradīs līgumu, kā visi normāli cilvēki?
Kuru nopietnu komandu viņš vairāk interesē.
, 2022-07-03 20:54, pirms 2 gadiem
es ceru bus back europe
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
32

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.