Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Nets'' noslēdz vēl vienu desmit dienu līgumu ar Maiku Džeimsu

''Nets'' noslēdz vēl vienu desmit dienu līgumu ar Maiku Džeimsu
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) viena no spēcīgākajām komandām Bruklinas ''Nets'' paziņojusi, ka noslēgusi vēl vienu desmit dienu līgumu ar bijušo Jāņa Strēlnieka komandas biedru Maskavas CSKA Maiku Džeimsu. Savās pirmajās sešās spēlēs ''Nets'' rindās Džeimss vidēji izcēlās ar 6.2 punktiem un 3.7 rezultatīvām piespēlēm.

Jāņa Strēlnieka pēdējo divu sezonu komandas biedrs Maskavas CSKA rindās Maiks Džeimss pameta klubu pēc tam, kad vairākkārtīgi šosezon konfliktēja ar vienības galveno treneri Dimitri Itudi. Sezonas otrajā pusē CSKA oficiāli paziņoja, ka ļāvusi Džeimsam līdz sezonas beigām kļūt par par brīvo aģentu un pievienoties kādam NBA klubam. Pirms šīs sezonas abas puses noslēdza trīs gadu līgumu, kas nozīmē, ka teorētiski pēc sezonas Džeimsam jāatgriežas Maskavas CSKA rīcībā. Džeimss izlēma par labu Bruklinas ''Nets'', noslēdzot vienošanos uz desmit dienām.

Sešās spēlēs Džeimss vidēji 17 pavadītās minūtēs laukumā guva 6.2 punktus un izdarīja 3.7 rezultatīvas piespēles. Šodien Bruklina paziņojusi, ka noslēgusi vēl vienu desmit dienu līgumu ar Džeimsu. Savas basketbolista karjeras laikā Džeimss spēlējis tādos Eirolīgas klubos kā ''Baskonia'', ''Panathinaikos'', Milānas ''Olimpia'' un Maskavas CSKA. 2017./2018. gada sezonā basketbolists jau spēlēja NBA, kad pārstāvēja Fīniksas ''Suns'' un Ņūorleānas ''Pelicans''. 36 spēlēs Džeimss vidēji spēlē guva 9.3 punktus un atdeva 3.5 rezultatīvās piespēles.

Bruklinas ''Nets'' ar 43 uzvarām 65 spēlēs atrodas otrajā vietā Austrumu konferencē. Nākamā spēle tai paredzēta naktī uz trešdienu, kad izbraukumā cīnīsies pret Milvoki ''Bucks''.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/nets/news/2021/...


, 2021-05-03 23:30, pirms 3 gadiem
Lūdzu!Kurš vēl jautāja ,kura komanda gan gribēs viņu?Cik tad ilgs laiks te pagāja?Nedēļa?Ja vari atļauties ka viens no labākajiem eiropā nāk no beņķa,diezgan nereāli...
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.