Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Lakers'' meklē maiņu variantus Beverlijam un Vestbrukam

''Lakers'' meklē maiņu variantus Beverlijam un Vestbrukam
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Lakers'' turpina būt aktīva spēlētāju tirgū un meklē maiņu darījumus diviem aizsargiem - Raselam Vestbrukam un Patrikam Beverlijam. Abiem noslēdzas esošie līgumi pēc šīs sezonas.

Jau pēc nedēļas būs pēdējā diena, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas varēs veikt maiņas darījumus. Vienu tādu jau paveikusi Losandželosas ''Lakers'', kas no Vašingtonas ''Wizards'' ieguva Rui Hačimura, pretī dodot Kendriku Nanu un trīs otrās kārtas drafta izvēles.

Sagaidāms, ka šī nebūs vienīgā maiņa, ko Robs Pelinka līdz 9. februāra plkst. 22:00 pēc Latvijas laika izdarīs. Visai ticami, ka izmaiņas var notikt aizsargu rindās un maiņas darījumā var tikt iesaistīts vai nu Rasels Vestbruks vai Patriks Beverlijs. Pie tam, abiem aizsargiem pēc sezonas beigsies līgums un šo situāciju ''Lakers'' var izmantot, lai pastiprinātos ar spēlētāju, kuram ir līgums spēkā vismaz līdz nākamās beigām.

Tiek ziņots, ka pēdējā laikā ''Lakers'' veikusi pārrunas ar vienu no Austrumu konferences pastarītēm Šarlotes ''Hornets'', kas esošajā situācijā var veikt dažādas pārmaiņas sastāvā. Nav izslēgts, ka aizmainīti var tikt tādi basketbolisti kā Kellijs Ūbre, Gordons Heivords un Meisons Plamlī. Ūbre aizvada rezultatīvu sezonu, kamēr Heivordu pēdējā laikā piemeklējušas dažādas traumas.

Vestbruks, pārsvarā spēlēs iesaistoties no rezervistu soliņa, līdz šim vidēji spēlē guvis 15.8 punktus, atdevis 7.5 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 6.3 atlēkušās bumbas. Tikmēr Beverlijam 6.4 punkti, 3.2 atlēkušās bumbas un 2.5 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://lakersdaily.com/report-lake...


, 2023-02-02 19:49, pirms gada
Nu runā jau arī par RWB pret Lavīnu uz CHI.

Es saprotu, ka LAL sēž uz saviem diviem pēdējiem pikiem, bet abus atdot būtu pilnīgākais neprāts.

Sāksim jau ar to, komandas, kas grib atbrīvoties no līdzekļiem pašas ĻOTI LABPRĀT pieņemtu 47M iztekošu līgumu. Tad kāpēc vēl jādod piki līdzi. Ļoti DIVdimensionāla situācija.
, 2023-02-02 20:41, pirms gada
Lai gan nekad RW nekad nav paticis, tomēr žēl šādu karjeras otro pusi.
, 2023-02-02 20:58, pirms gada
Beverīna varētu palikt
Schroder-Beverly
Walker-?
Lebron-Brown Jr
Davis-Hachimura
Bryant-?

Domāju RW aizmainīt būs liels atvieglojums!
, 2023-02-02 21:40, pirms gada
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Beverīna varētu palikt
Schroder-Beverly
Walker-?
Lebron-Brown Jr
Davis-Hachimura
Bryant-?

Domāju RW aizmainīt būs liels atvieglojums!
Lai arī summa ir liela, tas tāpat ir pievilcīgs līgums. Tas ir līgums, kas pēc 3 mēnešiem pazudīs un atbrīvos līdzekļus.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
1

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.