Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edijs Cīrulis

NBA mēneša treneri - Tibodo un Viljamss

NBA mēneša treneri - Tibodo un Viljamss
Montijs Vilijamss
Foto: AP/Scanpix

Par aizvadītā mēneša Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) labākajiem treneriem Austrumu konferencē atzīti Čikāgas "Bulls" treneris Toms Tibodo, bet Rietumu konferencē Ņuorleānas "Hornets" stratēģis Montijs Vilijamss.

Toms Tibodo ar Čikāgas "Bulls" janvāra mēnesī aizvadīja 16 spēles, divpadsmit no tām svinot uzvaras, tai skaitā pār Austumu konferences līderi Bostonas "Celtics" ar 90:79. "Bulls" savā Centrālajā divīzijā izcīnijusi vienpadsmit uzvaras un līdz ar to ir vienīgā komanda NBA, kura nav piedzīvojusi zaudējumu savā divīzijā. Čikāgas vienība ar 44,5 atlēkušajām bumbām spēlē šajā mēnesī ieņēma otro vietu līgā. Tā pat komanda atradās trešajā vietā pēc pretinieku ielaisto punktu skaita, kurš šajā mēnesī sasniedza vidēji 92 puntus.

Ņuorleānas "Hornets" vienībai Montijs Vilijamss palīdzēja izcīnīt 12 uzvaras 16 spēlēs, ieskaitot komandas visu laiku labāko rekordu - 10 uzvarētas spēles pēc kārtas. "Hornets" pagājušajā mēnesī ik maču septiņas reizes pārtvēra bumbu, kā arī ierindojās otrajā vietā NBA pēc ielaistajiem punktiem ar atkārtotu metienu, ļaujot pretiniekam šādā veidā gūt vien 9,7 punktus. Deviņās spēlēs Ņuorleānas "Hornets" pretiniekus noturēja zem 90 punktiem, ieskaitot Rietumu konferences līderi Sanantonio "Spurs", kura tika uzvarēta ar 75:71.

Citi kandidāti uz mēneša trenera titulu bija Doks Riverss (Bostonas "Celtics"), Pols Sailass (Šarlotes "Bobcats"), Vinnijs Del Negro (Losandželosas "Clippers"), Ēriks Spoelstra (Maiami "Heat"), Laionels Holinss (Memfisas "Grizzlies"), Dags Kolinss (Filadelfijas "76ers") un Gregs Popovičs (Sanantonio "Spurs").

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-02 01:23, pirms 13 gadiem
phKRII rakstīja: Meenesha treneri :O ok , es laikam esmu igaunis.
Šādu apbalvojumu NBA jau piešķir sen, tas vairs nav nekāds jaunums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-02 02:09, pirms 13 gadiem
NBA lkm ir mēneša dajebkas, ar nepacietību gaidu balvu - mēneša grīdas slaucītājs-debitants no Meksikas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
26

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).