Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Piesardzības nolūkos Tompsons izlaidīs abas "Warriors" pārbaudes spēles Japānā

Piesardzības nolūkos Tompsons izlaidīs abas "Warriors" pārbaudes spēles Japānā
Klejs Tompsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers paziņojis, ka Japānas pārbaudes spēlēs laukumā neredzēsim snaiperi Kleju Tompsonu. Lēmums pieņemts piesardzības nolūkos.

Komandai aizvadot tikai trīs treniņus Sanfrancisko, Goldensteitas "Warriors" basketbolisti pēc tam veica 11 stundu pārlidojumu un ieradās Japānā, kur paredzētas divas pārbaudes spēles – abas pret Kristapu Porziņģi un Vašingtonas "Wizards".

Pirmā spēle jau aizvadīta, piektdienas rītā pēc Latvijas laika "Warriors" ņemot virsroku ar 96:87. Laukumā nedevās Klejs Tompsons, un komandas galvenais treneris Stīvs Kers norādīja, ka otrajā duelī situācija būs identiska. Mačs notiks svētdien pulksten 8:00 pēc Latvijas laika.

"Jūtos daudz komfortablāk, ja dosim viņam laiku ieskrieties," skaidroja Kers. "Viņš šobrīd nav gluži gatavs doties laukumā, ņemot vērā, ka ir pats nometnes sākums. Gribam rīkoties droši un ļaut viņam sagatavoties, pirms aizvadīt mačus."

"Atgriežoties pēc diviem traumu gadiem, nebūtu pareizi aizvadīt spēli pēc trīs ar pusi treniņiem. Rīkojamies piesardzīgi un droši," teica Kers. Pērn Tompsons atgriezās pēc divu sezonu izlaišanas. Viņš laukumā devās 32 mačos, spēlējot ar minūšu ierobežojumiem, un vidēji guva 20,4 punktus 29 laukumā pavadītajās minūtēs.

Atgriežoties no pārbaudes spēlēm Japānā, "Warriors" aizvadīs pilnu treniņu nedēļu pirms nākamās pārbaudes cīņas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2022-10-01 10:43, pirms 2 gadiem
Labs treneris! Ja nebūs lielu un daudz traumu,prognozēju ,ka Wariors var paņemt titulu vēlreiz! Man patīks Kers, prot atrast spēlētājus, un ar tādu sastāvu, nevar neuzvarēt Curry-Klay-Wiggins-Green-Looney bench Pool-DiVincenzo-Kuminga-Wiseman,ļoti labs sastāvs! Tiešām ja nebūs traumu, domāju kartējais tituls!