Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Hārdens negrib sasteigt līguma pagarināšanu ar "Nets"

Hārdens negrib sasteigt līguma pagarināšanu ar "Nets"
Kevins Durents un Džeimss Hārdens. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" spēlētājs Džeimss Hārdens šosezon aizvadīs 2019./20. gadā noslēgtā līguma trešo gadu. Hārdens negrib sasteigt jauna līguma parakstīšanu ar "Nets".

"Ja tā padomā, savas karjeras laikā ne reizi neesmu bijis brīvais aģents," sarunā ar ar Maliku Endrjū teica Džeimss Hārdens. "Vienmēr esmu bijis lojāls un parakstījis līguma pagarinājumu. Vienmēr esmu visu darījis laicīgi, bet šoreiz gribu nedaudz nogaidīt. Protams, ka nebūtu viegli atstāt "Nets", kuras rindās spēlē Kevins Durents un Kairijs Ērvings. Šobrīd gribu fokusēties tikai uz jauno sezonu, vēlos izcīnīt čempiontitulu, bet viss pārējais nokārtosies pats no sevis."

Šosezon Hārdens saņems 44 miljonus dolāru, bet 2022./23. gada sezonā, kurš ir spēlētāja izvēles gads, aizsargs saņemtu 47 miljonus dolāru. Augusta sākumā jau rakstījām, ka jaunu līgumu ar "Nets" parakstīs Kevins Durents, bet komandas ģenerālmenedžeris Šons Markss ir pārliecināts, ka līgumu izdosies pagarināt arī ar Hārdenu.

2009. gada NBA draftā Hārdenu ar kopējo trešo numuru izvēlējās Oklahomsitijas "Thunder". Tajā viņš spēlēja no 2009. līdz 2012. gadam. Pēcāk viņš savu talantu slīpēja Hjūstonas "Rockets" vienībā (No 2012. līdz 2021. gadam), kurā kļuva par līgas superzvaigzni un vienu no labākajiem punktu guvējiem līgā. Aizvadītajā sezonā aizsargs pieprasīja maiņu un nonāca Bruklinas "Nets" vienībā, ar kuru izslēgšanas turnīra otrajā kārtā atzina nākamās čempiones Milvoki "Bucks" pārākumu (sērijā 3-4).

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/09/2...


, 2021-10-01 12:09, pirms 3 gadiem
Ja nebūs tituls arī pēc Players option, nedomāju, ka būs daudz citas komandas, kas vēlēsies ziedot tādu daļu komandas budžeta par spēlētāju, kurš esot arī superkomandā nav spējis izcīnīt titulu.
Un ne jau šadā tādā Superkomandā, bet ar tā saucamo "Līgas labāko spēlētāju".
, 2021-10-01 13:30, pirms 3 gadiem
Negrib parakstīt, jo baidās, ka Kairiju atstās ha ha
, 2021-10-01 13:48, pirms 3 gadiem
To cik lojāls viņš bija, varēja manīt pēc attieksmes pēdējā sezonā ar Rockets
, 2021-10-01 19:39, pirms 3 gadiem
Tukša runāšana Hardens viens bārdains žmuriks!
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
9

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".