Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

ESPN žurnālists Vindhorsts uzskata, ka Ērvings grib pievienoties ''Lakers''

ESPN žurnālists Vindhorsts uzskata, ka Ērvings grib pievienoties ''Lakers''
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas ''Nets'' saspēles vadītājs Kairijs Ērvings vēlas pievienoties Losandželosas ''Lakers'', uzskata ESPN žurnālists Braiens Vindhorsts.

Jau iepriekš tika ziņots, ka ''Nets'' līderis Kevins Durents nebija vairākas nedēļas komunicējis ar vienības vadību. Abas puses beidzot atsāka kontaktēties, taču iemesls tam bija Durenta vēlme tikt aizmainītam. Viņā pēdās uzreiz sekojis arī Ērvings.

Situācijai pietuvinātas personas pieļauj varbūtību, ka ''Lakers'' varētu sakomplektēt maiņas darījumu, kurā iekļauti abi Bruklinas spēlētāji, ja tiem vēl ir interese spēlēt kopā. Maiņas darījums ar ''Lakers'' nozīmētu, ka Ērvings pēc vairākiem gadiem atkal apvienotos ar savu bijušo komandas biedru Lebronu Džeimsu.

Lielo līgumu dēļ šāds maiņas darījums varētu šķist neiespējams, taču Vindhorsts uzsver, ka Losandželosas klubs ir spējīgs izveidot potenciālu maiņas darījumu, kas apmierina abas puses un ir pieņemams. Tas gan nebūtu viegli.

30 gadus vecais basketbolists aizvadītajā sezonā ņēma dalību vien 29 spēlēs, kurās izcēlās ar vidēji 27.4 punktiem, 5.8 rezultatīvām piespēlēm, 4.4 atlēkušajām bumbām, 1.4 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem.

Durents ar Ērvingu pievienojās ''Nets'', lai apvienotos ar saviem basketbola draugiem un izcīnītu titulu. Iznākums gan nebija tik patīkams - Bruklina sezonu noslēdza septītajā vietā Austrumu konferencē, izcīnot 44 panākumus 82 mačos. Klubs vien ar ''play-in'' turnīra palīdzību iekļuva izslēgšanas spēlēs. Arī cīņa ''play-off'' nebija ilga - ''Nets'' pirmajā kārtā ar 0:4 kapitulēja Bostonas ''Celtics''.


, 2022-07-01 07:15, pirms 2 gadiem
Vai!Nevar būt!!Kas tad šim?Protams par to priecāšos bet dusmas ka maina kažokus kad vien izdevīgi!!
, 2022-07-01 07:33, pirms 2 gadiem
Visas komandas noteikti rindā stāv, lai tik šis klauns viņiem pievienotos un sagrautu komandu no iegšienes ar savām iegribām un cimperlēšanos.
, 2022-07-01 09:13, pirms 2 gadiem
Būtu labi, Lebrons un Irving, Dāvis vaidzētu aizmainīts!
, 2022-07-01 09:44, pirms 2 gadiem
Ideālākais jau būtu ja RW varētu aizmainīt, bet nezinu vai tas iespējams.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.