Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Dorts paliek ''Thunder'', Saimonss ''Trail Blazers'', Portisam maksimālais līgums ar ''Bucks''

Dorts paliek ''Thunder'', Saimonss ''Trail Blazers'', Portisam maksimālais līgums ar ''Bucks''
Lugencs Dorts uzbrukumā pret Aizeku Bongu. Foto: AP/Scanpix

Pie jauna līguma aizvadītajā naktī tika vairāki Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji. Daļa atgriezās savā nu pat pārstāvētajā komandā, kamēr citi meklēja laimi jaunā pilsētā un vienībā.

Jaunu līgumu ar Oklahomsitijas ''Thunder'' parakstījis Luguencs Dorts. Aizsarga jaunais līgums paredz saistības uz pieciem gadiem, kas viņam garantēs 87.5 miljonus ASV dolāru.

Portlendas ''Trail Blazers'' pagarinājusi līgumu uz četrām sezonām ar aizsargu Anferniju Saimonsu. Simonss NBA ir pavadījas četras sezonas, visās pārstāvot tieši ''Trail Blazers''. Jaunais līgums paredz, ka viņš saņems tieši 100 miljonus ASV dolāru.

23 gadus vecais basketbolists aizvadītajā sezonā devās laukumā 57 mačos, izceļoties ar 17.3 punktiem, 3.9 rezultatīvām piespēlēm, 2.6 atlēkušajām bumbām, 0.5 pārtvertām bumbām un 0.1 bloķētu metienu vidēji katrā no tiem. Tā bija sportista individuāli produktīvākā sezona līdz šim.

Bobijs Portiss tikmēr noslēdza maksimālo līgumu uz četrām sezonām par 49 miljoniem ASV dolāru ar ''Bucks'', paliekot Milvoki.Portiss aizvadītajā sezonā devās laukumā 72 mačos, kuros izcēlās ar 14.6 punktiem, 9.1 atlēkušo bumbu un 1.2 rezultatīvām piespēli vidēji katrā no tiem.

Paralēli pie jauna līguma tikuši arī citi spēlētāji. Kriss Bušērs paliks Toronto ''Raptors'', Patijs Milzs Bruklinas ''Nets'', Nikolā Batums Losandželosas ''Clippers'', Taiuss Džounss Memfisas ''Grizzlies''

No Sakramento ''Kings'' spēlētāja par Losandželosas ''Lakers'' pārstāvi tikmēr kļuvis centrs Deimiens Džounss.

Vairāki spilgti vārdi joprojām ir komandas meklējumos. Tuvākajā laikā taps skaidra arī viņu nākotne.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn


, 2022-07-01 06:35, pirms 2 gadiem
Vispār jau Saimonss, un virsrakstā nepareizā komanda norādīta
, 2022-07-01 07:17, pirms 2 gadiem
Īsāk sakot visi savās vietās.
, 2022-07-01 08:28, pirms 2 gadiem
Saimons, protams, labs bija sezonas beigās, bet nu šis līgums ir drosmīgs.. Nez vai viņam daudzas citas komandas šo piedāvātu
, 2022-07-01 09:46, pirms 2 gadiem
Un te vēl čīkstēja, ka KP alga liela. Paskaties, kā tādiem sprukstiem kā Simmons maksā tik mežonīgas summas
, 2022-07-01 10:42, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Un te vēl čīkstēja, ka KP alga liela. Paskaties, kā tādiem sprukstiem kā Simmons maksā tik mežonīgas summas
Tak laiks iet uz priekšu. Paskaties uz inflāciju. Paskaties, ka visiem superstāriem jau tagad met 50M no pakaļas. Tad 20M jau būtu norma sakarīgam spēlētājam. Ja esi virs "sakarīgs", tad vairāk.

Redz kā sakarīgam Portisam max varēja piedāvāt tikai 12M sezonā (laikam tas kāpums nevar būt tik liels vai kas tur). Bet nu Portiss noteikti vērtīgāks par 12M.
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

ESPN: Adetokunbo traumas dēļ nesāks ''play-off'' sēriju pret ''Pacers''

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' līderis Jannis Adetokunbo ikra muskuļa savainojuma dēļ nesāks izslēgšanas spēļu sēriju pret Indiānas ''Pacers'', taču pastāvot optimisms par viņa atgriešanos ierindā sērijas gaitā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
38

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.