Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Bransons spēlēšanas ar Dončiču vietā izvēlas 104 miljonus Ņujorkā

Bransons spēlēšanas ar Dončiču vietā izvēlas 104 miljonus Ņujorkā
Džeilens Bransons turpmāk vilks Ņujorkas "Knicks" kreklu. Foto: AP/Scanpix

Atveroties NBA brīvo aģentu tirgum, Lukas Dončiča viens no uzticamākajiem cīņu biedriem Dalasas "Mavericks" rindās Džeilens Bronsons nolēmis piekrist Ņujorkas "Knicks" piedāvājumam pārcelties uz Lielo Ābolu.

Lai gan Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" centās savās rindās noturēt Džeilenu Bransonu, tomēr basketbolistam saistošāks šķita Ņujorkas "Knicks" piedāvājums kļūt par komandas vadošo spēlētāju pilsētā, kas nekad neguļ. Aizsargs nākamo četru sezonu laikā nopelnīs 104 miljonus ASV dolāru.

Bransons kļuvis par ceturto basketbolistu Ņujorkas komandas vēsturē, kurš parakstījis vismaz simts miljonu līgumu. Nu jau bijušais Lukas Dončiča komandas biedrs pievienojies grupiņai ar tādiem spēlētājiem kā Alans Hjūstons, Karmelo Entonijs un Džuliuss Rendls.

Dalasas "Mavericks" rokas klēpī turēdami nesēdēja un neskatījās, kā rit notikumi brīvo aģentu tirgū. Teksasas vienība atrisinājusi jautājumu par centra spēlētāja pozīciju, vienojoties par trīs gadu līgumu ar Džavelu Magī, kurš no Marka Kjūbana komandas saņems 20 miljonus dolāru.

Darbīga pirmā brīvo aģentu tirgus diena bija no NBA čempiones troņa nokāpušajai Milvoki "Bucks", kas bez jauna 49 miljonus vērta četru gadu darījuma panākšanas ar Boboju Portisu, vienojusies arī par austrālieša Džo Inglsa piesaistīšanu savas vienības rindām. Pieredzējušais Inglss pērn sarāva krusteniskās saites un tika aizmainīts no Jūtas un Portlendu. Milvoki vienības rindās atgriezīsies arī Veslijs Metjūzs (viens gads) un Dževons Kārters (divi gadi).

Ar Latvijas basketbolistu Kristapu Porziņģi spēkus atkal apvienos Delons Raits, kurš kopā ar liepājnieku jau spēlēja Dalasas "Mavericks" rindās. 30 gadus vecais uzbrucējs Raits vienojies par 16 miljoniem pievienoties Vašingtonas "Wizards" rindām. Spēlētājam pārcelšanās no vienas komandas uz citu nav nekāds, jaunums un ASV galvaspilsētas vienība Raitam kļūs par septīto NBA vienību piecu sezonu laikā.

Nu jau bijušais Losandželosas "Lakers" spēlētājs Malīks Monks pārgājis uz citu Kalifornijas komandu - Sakramento "Kings". Aizsargs ticis pie 19 miljonu līguma uz divām sezonām. Tikmēr Losnadželosas "Lakers" devusi vienas sezonas sešu ar pusi miljonu līgumu Lonijam Vokeram, kurš līdzšinējo NBA karjeru pavadīja pie Grega Popoviča, bet "Spurs" izšķīrās šajā starpsezonā ļaut Vokeram doties tālākās gaitās. Uz purpura un zelta komandu devies arī svaigi par NBA čempionu kļuvušais meksikāņu basketbolists Huans Tasko-Andersons.

Detroitas "Pistons" dos vēl vienu iespēju sevi NBA līmenī beizot pierādīt savulaik Top-10 draftētajam Kevinam Noksam, kurš ar motoru pilsētas komandu vienojies par divu gadu līgumu sešu miljonu vērtībā. Ņujorkas "Knicks" draftētajs spēlētājs februārī pirms maiņu termiņa beigu datuma tika aizmainīts uz Atlantu, kur tikai 22 gadus vecais spēlētājs neko ievērības cienīgu neparādija.

Viens no savulaik naskākajiem NBA cīnītājiem zem groziem Andrē Dramonds pēdējās sezonās kļuvis par kreklu kolekcionāru, centra spēlētājam atrodot sesto komandu četru gadu laikā. Centrs vienojies par divu gadu līgumu par 6,6 miljoniem ar Čikāgas "Bulls".

Lēnā spēles stila piekopējs Kails Andersons pārcēlies uz Minesotas "Timberwolves", kuras rindās uzbrucējs divus sezonu laikā tiks pie 18 miljoniem.

Par 33 miljonu līgumu uz trīs sezonām ar Filadelfijas "76ers" vienojies veterāns Pīdžejs Takers, kurš pirms gada kļuva par NBA čempionu. Bez Takera Filadelfijas rindām pievienojies arī Daniels Hauss, kurš ticis pie 8,5 miljonu vienošanās uz diviem gadiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-offsea...


, 2022-07-01 09:42, pirms 2 gadiem
Prieks, ka Bransons negrib spēlēt ar statu karali, kuram bumba pielīmēta pie rokām. Var redzēt ka daudzi spēlētāji spēlē caur zobu sāpēm, jo Lukas bumbas kontrole ir neciešama
, 2022-07-01 09:50, pirms 2 gadiem
Nu tas tā pat bija skaidrs, ka Bransons negribēs sēdēt pončika ēnā. Protams, nauda spēlē lielu lomu, bet Dallasa diezin vai dos milzīgus divus līgumus pa diviem saspēles vadītājiem, viņi tāpat visu veido ap pončiku.. nez vai šī sratēģija beigu beigās atmaksāsies. Bet labs centrs var daudzko mainīt, jo Pončiks iedot labu piespēli prot, ja grib
, 2022-07-01 09:58, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Prieks, ka Bransons negrib spēlēt ar statu karali, kuram bumba pielīmēta pie rokām. Var redzēt ka daudzi spēlētāji spēlē caur zobu sāpēm, jo Lukas bumbas kontrole ir neciešama
Vajadzēja Tev vakar paskatīties SLO-CRO spēli, būtu parsteigts cik ļoti cilvēkiem patīk spēlēt kopā ar Donciču!
, 2022-07-01 10:28, pirms 2 gadiem
wolf rakstīja: Vajadzēja Tev vakar paskatīties SLO-CRO spēli, būtu parsteigts cik ļoti cilvēkiem patīk spēlēt kopā ar Donciču!
Izlasē esošie spēlētāji regulāri ar viņu kopā nespēlē, tur vairāk tā satikšanās ar superstāru nospēlē lomu, kas pārstāv viņu nāciju, nekā reāla spēlēšana kopā. Turklāt izlasē jau viņš nevienmēr tā driblējas
, 2022-07-01 10:30, pirms 2 gadiem
Ļoti patīk Dalasas garā gala papildinājumi: Wūds un McGī. Labs darbs GM.
LAL beidzot paraksta jaunus spēlētājus, aizsardzības kapātājus, kuriem ir ko pierādīt: Wokers, Jones, Andersons+vēl Rīvs no pagājušā gada. Par Wokeru protams ir jautājumi, bet var sanākt labs pagājušā gada Monka variants.
WIZ arī īsā laikā dabūja divus piemērotus PG, kas bija izteikta vajadzība. - malači.
Buki dabūjuši atpakaļ visus savus čempionu komanda spēlētājus: Kārters, Portiss, Metjūzs, Inglss ir interesants variants pēc tādas traumas.
, 2022-07-01 10:48, pirms 2 gadiem
Forši aiziet uz lūzeru komandu, piķis nesmird.
Anyway, varētu DAL parakstīt Pusiju, tad čempiona tituls reāls.
, 2022-07-01 10:55, pirms 2 gadiem
Bogey rakstīja: Nu tas tā pat bija skaidrs, ka Bransons negribēs sēdēt pončika ēnā. Protams, nauda spēlē lielu lomu, bet Dallasa diezin vai dos milzīgus divus līgumus pa diviem saspēles vadītājiem, viņi tāpat visu veido ap pončiku.. nez vai šī sratēģija beigu beigās atmaksāsies. Bet labs centrs var daudzko mainīt, jo Pončiks iedot labu piespēli prot, ja grib
Pēc tam, kad ir savācis sev tuvu 40p spēlē, tad var iedot arī kaut ko komandas biedriem.
, 2022-07-01 10:57, pirms 2 gadiem
Bobojs (Bobijs) iekš Milvoko (Milvoki) būs stīgā.
, 2022-07-01 11:12, pirms 2 gadiem
wolf rakstīja: Vajadzēja Tev vakar paskatīties SLO-CRO spēli, būtu parsteigts cik ļoti cilvēkiem patīk spēlēt kopā ar Donciču!
Tak džeks ir ieciklējies un visu laiku atkārto vienu un to pašu.
, 2022-07-01 11:53, pirms 2 gadiem
Normāls kāpums Bransonam no nepilniem 2milj sezonā uz 26milj
, 2022-07-01 13:06, pirms 2 gadiem
Pārmaksāts tas Bransons būs, tā kā labi ka neiedeva tādu piķi.
, 2022-07-01 13:49, pirms 2 gadiem
Kails Andersons ticis pie savas ierastās naudiņas tikai citā komandā. Diezgan piemērots priekš MIN. Skaidrs, ka vietas MEM vairs nebija, jo tur pilns ar jaunajiem. Dramonds stabili ieņēmis NBA rezerves centra vietu, tikai katru gadu citā komandā - izskatās būs tāds Iša Smita variants turpmāks - aizvietos caurumus sastāvos.
, 2022-07-01 13:53, pirms 2 gadiem
Es piekrītu te daudzu teiktajam, ka Brunson būs pārmaksāts, bet vai kāds man var atbildēt - vai Knicks ir vispār cita izvēle? Ne Jokic, ne Beal, ne KD - nu pilnīgi neviens nevēlas doties uz Knicks - tad vismaz Brunson tiek dabūts, lai cik viņš maksātu - pie tam viņi viņu dabūja par velti no Mavs!
, 2022-07-01 14:17, pirms 2 gadiem
Nevajag rakstīt komentus, ja Eiropas top5 spēlētaju dēvē par pončiku , attieksme skaidra .
, 2022-07-01 14:35, pirms 2 gadiem
Ambrē rakstīja: Es piekrītu te daudzu teiktajam, ka Brunson būs pārmaksāts, bet vai kāds man var atbildēt - vai Knicks ir vispār cita izvēle? Ne Jokic, ne Beal, ne KD - nu pilnīgi neviens nevēlas doties uz Knicks - tad vismaz Brunson tiek dabūts, lai cik viņš maksātu - pie tam viņi viņu dabūja par velti no Mavs!
Cita izvēle hz,bet Brunsons neatrisina PG problējās kārtējās kuras ir Knicks gadiem
Visi saka Knicks finally got their poing guard.Bet nu cmon Brunsons nav saspēles vadītājs
, 2022-07-01 14:55, pirms 2 gadiem
Nu 106M 5 gados (ķip DAL piedāvājums) vai 104M 4 gados (knicks)... nav tā ka baigi grūtā izvēle + pēdējā gadā OPT-out opcija...
, 2022-07-01 15:13, pirms 2 gadiem
Ambrē rakstīja: Es piekrītu te daudzu teiktajam, ka Brunson būs pārmaksāts, bet vai kāds man var atbildēt - vai Knicks ir vispār cita izvēle? Ne Jokic, ne Beal, ne KD - nu pilnīgi neviens nevēlas doties uz Knicks - tad vismaz Brunson tiek dabūts, lai cik viņš maksātu - pie tam viņi viņu dabūja par velti no Mavs!
Nevajag domāt, ka Brunsons tagad turpinās vilkt Knicks!
Līguma gadā visi praktiski aizvada karjeras labākās sezonas un tālāk labi, ja 1-2 sezonas var tā nomaukt!
Iedot par 1 izcilu sezonu- +50m tirgum ir absurds!
Dallasa deva 20m sezonā, bet arī tāpēc, ka viņš daudz palīdzēja, lai tiktu līdz WCF!

Knicks gan var pārsolīt visus- tā bija ar Entoniju, tā bija ar Rendlu, Noā, utt!
, 2022-07-01 15:49, pirms 2 gadiem
datmons rakstīja: Nevajag domāt, ka Brunsons tagad turpinās vilkt Knicks!
Līguma gadā visi praktiski aizvada karjeras labākās sezonas un tālāk labi, ja 1-2 sezonas var tā nomaukt!
Iedot par 1 izcilu sezonu- +50m tirgum ir absurds!
Dallasa deva 20m sezonā, bet arī tāpēc, ka viņš daudz palīdzēja, lai tiktu līdz WCF!

Knicks gan var pārsolīt visus- tā bija ar Entoniju, tā bija ar Rendlu, Noā, utt!
Mavs taču līdz līguma piedāvāšanai netika,jo ''intervija'' tika atcelta,un vai vispār tā bija sarunāta.

Brīdī kad viņiem vajadzētu būt lidmašīnā uz NY viņi Kjubana vai Harrisona kabinetā skatās Lukas spēli
, 2022-07-01 16:08, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Mavs taču līdz līguma piedāvāšanai netika,jo ''intervija'' tika atcelta,un vai vispār tā bija sarunāta.

Brīdī kad viņiem vajadzētu būt lidmašīnā uz NY viņi Kjubana vai Harrisona kabinetā skatās Lukas spēli
Dotu līgumu Bransonam, tad viņi tāpat sabojātu iespējas tikt augstāk par WCF! Ieguvēji ir Bransona ģimene un Dallasa
, 2022-07-01 16:17, pirms 2 gadiem
Diezin kas tagad Dalasā vadīs saspēli, jo nu pončiks to viennozīmīgi nedarīs.
, 2022-07-01 16:53, pirms 2 gadiem
Restartētājs rakstīja: Nevajag rakstīt komentus, ja Eiropas top5 spēlētaju dēvē par pončiku , attieksme skaidra .
Pasaules top 15 tenisiste arī ir pončiks, un?
, 2022-07-01 17:53, pirms 2 gadiem
Ambrē rakstīja: Es piekrītu te daudzu teiktajam, ka Brunson būs pārmaksāts, bet vai kāds man var atbildēt - vai Knicks ir vispār cita izvēle? Ne Jokic, ne Beal, ne KD - nu pilnīgi neviens nevēlas doties uz Knicks - tad vismaz Brunson tiek dabūts, lai cik viņš maksātu - pie tam viņi viņu dabūja par velti no Mavs!
+1, lai dabūtu tādu spēlētāju treidā būtu jāņem slikts līgums līdz, kas beigās salary cap tas pats vien ir.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.