Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Meiers labākais cīnītājs zem groziem ''Slask'' otrajā uzvarā Polijas finālā

Meiers labākais cīnītājs zem groziem ''Slask'' otrajā uzvarā Polijas finālā
Mārtiņš Meiers uzbrukumā. Foto: WKS Śląsk Wrocław

Šodien produktīvu spēli Polijas finālā demonstrēja Mārtiņš Meiers, kurš ar astoņiem punktiem un desmit bumbām zem groziem palīdzēja Vroclavas ''Slask'' izcīnīt otro uzvaru. Igaunijā tuvu bronzai ir latviešu pārstāvētā ''Kalev/Cramo'', bet Grieķijā ar uzvaru ceturtdaļfinālu sāka Jāņa Bērziņa pārstāvētā ''Larisa''.

• Polijas līgas finālā otro uzvaru svinēja Mārtiņa Meiera Vroclavas "Slask", kas ar 81:74 revanšējās "Legia" par zaudējumu sērijas pirmajā spēlē. Rezultāts sērijā tagad ir par labu tieši ''Slask'': 2-1.

• Uzvarā pienesumu deva latviešu centrs, kurš nospēlētajās 18:43 minūtēs gandrīz sakrāja "double-double". Meiers guva astoņus punktus (2p. 4/7), izcīnīja desmit bumbas zem groziem un atdeva vienu piespēli.

• Meiers bija labākais cīnītājs par bumbām ne tikai savas komandas rindās, bet arī visā spēlē – viņa komandas biedrs Ivans Ramljaks arī tika pie desmit bumbām zem groziem.

• Sērija notiek līdz kādas komandas četrām uzvarām. Ceturtais mačs paredzēts pēc divām dienām ‘’Legia’’ laukumā.

• Otro uzvaru Igaunijas čempionāta bronzas sērijā izcīnīja Mārča Vītola, Ojāra Siliņa pārstāvētā un Roberta Štelmahera, Akseļa Vairoga trenētā Tallinas "Kalev/Cramo", kas izbraukumā ar 77:63 pārspēja Tallinas "TalTech" komandu, sērijā izvirzoties vadībā ar 2-0.

• Nozīmīgāko pārsvaru "Kalev" ieguva otrajā ceturtdaļā, to uzvarot ar 24:9. No latviešiem spēlē piedalījās Vītols, kurš 20:15 minūšu laikā guva piecus punktus (2p. 1/4, 3p. 1/2), izcīnīja divas atlēkušās bumbas zem groziem un atdeva vienu piespēli.

• Iespējams, sērijas noslēdzošā trešā spēle notiks "Kalev/Cramo" laukumā pirmdien. Bronzu iegūs vienība, kas pirmā izcīnīs trīs uzvaras.

• Grieķijas čempionāta ceturtdaļfinālu ar uzvaru sāka Jāņa Bērziņa "Larisa", kas izbraukumā ar 71:63 pārspēja Rodas salas "Kolossos".

• Bērziņš laukumā pavadīja 22:35 minūtes, kurās iemeta septiņus punktus (2p. 2/2, 3p 1/3), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas zem groziem un atdeva divas rezultatīvās piespēles.

• Ceturtdaļfināla otrā spēle paredzēta otrdien, jau Bērziņa pārstāvētās komandas laukumā.

Izmantotie resursi:
Eesti Korvpalliliit
Αρχική - Ε.Σ.Α.Κ.Ε.
https://plk.pl/


, 2022-05-22 22:12, pirms 2 gadiem
Latvjiem draud nereals sasniegums
, 2022-05-22 23:49, pirms 2 gadiem
Nepareizs info. Meiera komanda šobrīd ir vadībā 2:1. Šī bija 3 spēle.
, 2022-05-22 23:55, pirms 2 gadiem
Paldies autoram par labojumu
Artūrs Strautiņš. Foto: FIBA
16

13 sezonas Itālijā: Strautiņš pagarina līgumu Tortonā līdz 2027. gadam

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Artūrs Strautiņš pagarinājis līgumu ar Itālijas A sērijas vienību Tortonas ''Derthona Basket'' līdz 2027. gadam, pavēstījis klubs.
Dāvis Rozītis spēlē pret "Voluntari". Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool

Rozīša 12+7+6 nepaglābj Tartu no sakāves Rumānijā un izstāšanās no Ziemeļu līgas

Eiropas Ziemeļu basketbola līgas (ENBL) ceturtdaļfinālu nepārvarēja Gundara Vētras trenētā "Tartu Universitāte", otrajā cīņā ar 69:92 zaudējot Ainara Bagatska vadītajai "Voluntari" un divu spēļu summā kapitulējot ar 152:168.
Kitija Laksa 2024. gada 21. februārī. Foto: Fenerbahce

Kitija Laksa sekmīgi debitē Turcijas čempionāta izslēgšanas spēlēs

Kitija Laksa un "Fenerbahce" basketbolistes pirmdien, 25. martā, kvalificējās Turcijas čempionāta pusfinālam, kur spēlēs pret "Izmit" un "Galatasaray" pāra uzvarētājām. Kristīne Vītola guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.