Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Siliņš iemet četrus tālmetienus

Svētdien Itālijas basketbola čempionātā zaudējumu piedzīvoja Ojāra Siliņa pārstāvētā "Grissin Bon Reggio Emilia", kas ar 78:92 viesos atzina "Giorgio Tesi Group Pistoia" pārākumu. Latviešu uzbrucējs 27 minūtēs guva 14 punktus,iemetot četrus no pieciem izmestajiem tālmetieniem un vienu no trim divpunktu metieniem. Tāpat Siliņam divas atlēkušās bumbas, viens bloķēts metiens un rezultatīva piespēle.

, 2015-04-21 21:41, pirms 9 gadiem
Vispār Siliņš ļoti pielicis, vienīgi vajadzētu to individuālo arsenālu bagātināt, jo pārsvarā vai nu uzkreiso iet vai met pa grozu.
, 2015-04-22 21:26, pirms 9 gadiem
Labakā sapņu izlase uz RIO !!!

Jānis Strēlnieks
Dairis Bertāns
Jānis Blūms
Čeiss Badingers
Dāvis Bertāns
Jānis Timma
Kaspars Bērziņš
Kristaps Porziņģis
Andris Biedriņš
Kaspars Kambala
Rolands Freimanis
Rihards Kuksiks

Rezervē
Žanis Peiners
Ojārs Siļiņš
, 2015-04-23 14:05, pirms 9 gadiem
remylat rakstīja: Labakā sapņu izlase uz RIO !!!

Jānis Strēlnieks
Dairis Bertāns
Jānis Blūms
Čeiss Badingers
Dāvis Bertāns
Jānis Timma
Kaspars Bērziņš
Kristaps Porziņģis
Andris Biedriņš
Kaspars Kambala
Rolands Freimanis
Rihards Kuksiks

Rezervē
Žanis Peiners
Ojārs Siļiņš
Pilnīgi garām! kāds Biedriņš, kāds Kambala, kāds Badingers. Kāds Siliņš rezervē uz Rio viņam jau jābūt līderos... un vispār uz Rio ir jātiek un līdz Rio es domāju tur vel izaugs konkurence..
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".