Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Barça'' treneris Jasikēvičs pēc zaudējuma finālā: ''Aizvadījām labu sezonu''

''Barça'' treneris Jasikēvičs pēc zaudējuma finālā: ''Aizvadījām labu sezonu''
Šarūns Jasikēvičs. Foto: Zumapress/Scanpix

Vakar par ACB līgas čempioni kļuva Madrides ''Real'' basketbolisti. Vicečempiones ''Barcelona'' galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs pēcspēles intervijā atzina, ka neraugoties uz zaudējumiem izšķirošajos mačos, viņa vadītā komanda aizvadījusi labu sezonu.

''Domāju, ka viņi [Madrides ''Real''] bija labāki visā sērijā. Arī ceturto maču sākām slikti, tomēr spējām atrast savu spēli. 40 minūšu garumā nedemonstrējām stabilu sniegumu. Šī Barselonas komanda ir spējīga sagādāt sev problēmas un tās atrisināt, taču ne vienmēr tas ir izdarāms. Esam bijuši ļoti nestabili, jā, bet katru reizi puiši parādīja raksturu,'' pēc zaudējuma Spānijas ACB līgas finālā sacīja ''Barcelona'' galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs.

''Aizvadījām labu sezonu. Protams, nespējām to noslēgt tā, kā vēlētos. Klubā kā ''Barcelona'' vienmēr gribam cīnīties par tituliem. Belgradā [Eirolīgas ''Final Four''] bijām grūtā situācijā un ne pašā labākajā fiziskajā kondīcijā. Izdarījām savu darbu, lai iekļūtu izšķirošajās spēlēs, bet Madride bija labāka komanda. ''Real'' bija svaigāki un stabilāki,'' noslēdza lietuviešu speciālists.

''Mēs esam sāpināti par to, kā noslēdzām sezonu. Šī komanda tēmēja uz ko vairāk un, protams, to nesasniedzām. Jāapsveic Madrides ''Real'' ar izcīnīto čempiontitulu. Viņi bija labāki un to parādīja laukumā. Tāda ir realitāte. Viņi bija labāki daudzos aspektos. ''Real'' dominēja cīņā zem groziem. Godīgi sakot, parasti grūtās situācijās spējām atbildēt, taču ne šoreiz. Cīnījāmies, bet nespējām rādīt pietiekami labu sniegumu, lai sacenstos ar pretinieku. Nu ir laiks atskatīties uz sezonu,'' izteicās Barselonas kluba līderis Nikola Mirotičs.

Jau ziņojām, ka Rolanda Šmita pārstāvētā ''Barcelona'' vakar Spānijas čempionāta ceturtajā finālspēlē El Clásico ietvaros piekāpās Madrides ''Real'', zaudējot sērijā ar 1-3.

Tāpat ULEB Eirolīgā ambiciozajai Katalonijas vienībai neizdevās sasniegt iecerēto, ''Final Four'' turnīrā Belgradā piekāpjoties ''Real'' un pēcāk izcīnot bronzas medaļas.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-173807-...
https://basketnews.com/news-173815-...


, 2022-06-20 10:27, pirms 2 gadiem
Labā sezonā ir jābūt arī kadai no galvenajām uzvarām. Komanda šosezon galīgi nekāda. Jasiks pārāk slavē sevi.
, 2022-06-20 16:40, pirms 2 gadiem
Ar taadu budzhetu un speeleetaajiem, sezonas beigas ir absoluuta treneta izgaashanaas, kas noziimee, ka taada arii ir kopeejaa sezona. Klubiem kaa Barca, paanakumiem ir jaabuut sezonas izskanjaa, nevis pirmajaa aplii.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).
Klaipēdas "Neptūnas" basketbolists Žigimants Janavičs (Nr. 4). Foto: BC Neptūnas Klaipėda

Šmitam piecas piezīmes, "Žalgiris" divu pagarinājumu drāmā zaudē Klaipēdā

Pirmo klupienu Lietuvas Basketbola līgā (LKL) kopš 27. novembra piedzīvoja valsts vadošā komanda Kauņas "Žalgiris", izbraukumā divu papildlaiku kaujā piekāpjoties (112:114) Klaipēdas "Neptūnas".