Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas kapteinim Blūmam beidzot negatīvas Covid-19 analīzes

Latvijas kapteinim Blūmam beidzot negatīvas Covid-19 analīzes
Jānis Blūms. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Itālijas basketbola klubs "Reggio Emilia" paziņojis, ka latviešu aizsargam Jānim Blūmam vakar veiktās Covid-19 analīzes bijušas negatīvas.

Pirmais pozitīvais gadījums komandā tika atklāts oktobra izskaņā, bet jau pēc pāris dienām pozitīvas analīzes bija 12 komandas pārstāvjiem, ieskaitot 11 spēlētājus. Inficēto personu lokā bija arī Blūms, kurš intervijā TVnet atzina, ka viņam bijusi paaugstināta temperatūra un nepatīkami simptomi, un Blūms bija viens no pieciem, kuriem piektdien pienākušie analīžu rezultāti arvien bija pozitīvi.

Visam kvintetam vakar tika veikta nākamā analīžu kārta, un šorīt kļuvis zināms, ka visiem pieciem analīzes beidzot ir negatīvas. Šajā pieciniekā bez Blūma bija arī Muhamets Diufs, Federiko Bonačīni, Filipo Baldi Rosi, kurš bija pirmais atklātais saslimušais, un arī trenera asistents Federiko Fuka.

Itālijas čempionāta devītajā kārtā "Reggio Emilia" svētdien plānots izbraukums pie "Pesaro", un turnīra tabulā "Reggio Emilia" ar trim uzvarām piecās spēlēs ieņem astoto vietu. 38 gadus vecais Blūms ir piedalījies četrās spēlēs, visās ejot uz maiņu un vidēji 7,5 minūtēs tiekot pie 1,5 punktiem un 0,5 atlēkušajām bumbām. Blūms kopumā trāpījis divus no astoņiem tālmetieniem, aizmetis garām abus divpunktu metienus un nav izpildījis nevienu soda metienu.

Aizsargs ir iekļauts Latvijas izlases 24 kandidātu paplašinātajā sarakstā pirms novembra beigās Sarajevā paredzētajām atlases spēlēm pret grieķiem (27. novembrī) un bosniešiem (29. novembrī).

Izmantotie resursi:
https://www.pallacanestroreggiana.i...


, 2020-11-17 16:42, pirms 3 gadiem
Gaidām Janku izlasē.Pārfrāzējt teicienu: sportisko meistarību nodzert nevar-covid meistarību neietekmē!
Piegriezies jau tas maita covids kā rūgta nāve-visur ielīdis!
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).
Klaipēdas "Neptūnas" basketbolists Žigimants Janavičs (Nr. 4). Foto: BC Neptūnas Klaipėda

Šmitam piecas piezīmes, "Žalgiris" divu pagarinājumu drāmā zaudē Klaipēdā

Pirmo klupienu Lietuvas Basketbola līgā (LKL) kopš 27. novembra piedzīvoja valsts vadošā komanda Kauņas "Žalgiris", izbraukumā divu papildlaiku kaujā piekāpjoties (112:114) Klaipēdas "Neptūnas".