Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Kurucam liels spēles laiks ACB līgā, ''Baskonia'' zaudē ''Unicaja''

Kurucam liels spēles laiks ACB līgā, ''Baskonia'' zaudē ''Unicaja''
Artūrs Kurucs. Foto: 15min.lt/Scanpix

Spānijas ACB līgā ''Baskonia'' rindās 22 minūtes laukumā nospēlēja Artūrs Kurucs, kurš pavadītajā laikā realizēja vienu tālmetienu un guva trīs punktus. ''Baskonia'' savā laukumā piedzīvoja neveiksmi ar 70:79 pret Malagas ''Unicaja'', kura cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Spānija

Spānijas ACB līgā zaudējumu piedzīvoja Artūra Kuruca ''Baskonia'', kura savā laukumā ar 70:79 atzina Malagas ''Unicaja'' pārākumu. Malagas komanda līdz ar uzvaru vēl saglabā izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. ''Baskonia'' ar 23 uzvarām 34 spēlēs ir piektie.

Kurucs tika pie liela spēles laika: 22:35 minūtēm, kuru laikā basketbolists izcēlās ar trim punktiem (2p. 0/1, 3p. 1/3), vienu atlēkušo bumbu un divām rezultatīvām piespēlēm. Spēli Kurucs noslēdza ar +/- četri. Šosezon vidēji ACB līgā Kurucs laukumā spēlējis 8.6 minūtes un guvis divus punktus.

Spānijas otrās līgas zaudētāju zarā neveiksmi piedzīvoja Dāvja Rozīša Žironas ''Basquet'', kura ar 61:73 piekāpās ''Caceres''. Rozītis 22 minūšu laikā guva deviņus punktus (2p. 3/6, s.m 1/2), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un noslēdza spēli ar +/- mīnuss 11. ''Basquet'' zaudētāju zarā atrodas otrajā vietā deviņu komandu konkurencē.

Kaspars Vecvagars neatradās pieteikumā ''Forca Lleida'' sastāvā vienības zaudējumā ar 61:67 pret Andra Mistera ''Melilla''. Misters 27 minūšu laikā izcēlās ar astoņiem punktiem (2p. 1/2, 3p. 2/4), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Otrās līgas zaudētāju zarā ''Melilla'' ar deviņām uzvarām 16 spēlēs ir ceturtie, kamēr ''Forca Lleida'' piektie.

Beļģija

Beļģijas augstākajā čempionātā zaudējumu ar 82:109 pret ''Mechelen'' piedzīvoja Viktora Iļjina Briseles ''Phoenix''. Iļjins atradās vienības pieteikumā, taču bija viens no trim basketbolistiem, kurš laukumā nedevās. Ar četrām uzvarām 26 spēlēs ''Phoenix'' ir pēdējie visā čempionātā.

Lietuva

Sezona Lietuvā noslēgusies Sanda Buškevica trenētajai Klaipēdas ''Neptunas'', kura izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā arī otrajā spēlē atzina Paņevežas ''Lietkabelis'' pārākumu. Otrajā spēlē ''Lietkabelis'' uzvarēja ar 94:78. Par izšķirošo kļuva trešā ceturtdaļa, kuru Paņevežas basketbolisti atsevišķi uzvarēja ar 24:10.

Izmantotie resursi:
LEB Oro - Federación Española de Baloncesto
EuroMillions Basketball League