Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Oficiāli: Mejeris pastiprina Banki trenēto ''Pesaro''

Oficiāli: Mejeris pastiprina Banki trenēto ''Pesaro''
Mareks Mejeris. Foto: FIBA

Itālijas augstākās līgas komanda ''Pesaro'' oficiāli paziņojusi, ka noslēgusi līgumu ar Latvijas izlases basketbolistu Mareku Mejeri, kurš pēc izlases spēlēm pret Beļģiju lēma neatgriezties Vienotās līgas klubā Permas ''Parma''.

30 gadus vecais Mareks Mejeris pēc Latvijas izlases divām uzvarām pār Beļģiju lēma neatgriezties Vienotās līgas komandā ''Perma'', ko apliecināja intervijā portālam ''Sportacentrs.com''. Pāris dienas vēlāk ''Sportando'', atsaucoties uz ''Il Resto del Carlino'', vēstīja, ka Mejeris karjeru turpinās Itālijā Lukas Banki trenētajā ''Pesaro''. Sākotnēji basketbolists ziņas noliedza, taču tas nenozīmēja, ka Mejeris varētu nepievienoties Itālijas augstākās līgas klubam.

Šodien oficiāli apstiprinājies, ka Mejeris karjeru turpinās tieši ''Pesaro''. Klubs gan nav informējis, uz cik ilgu laiku puses panākušas vienošanos. Klubam, lai parakstītu latvieti, lieti noderējusi Tailera Larsona pārdošana uz ''Reggio Emilia'', kuru pārstāv Artūrs Strautiņš.

''Pesaro'' ar septiņām uzvarām 20 spēlēs šobrīd Itālijas čempionātā ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē, taču līdz astotajai pozīcijai to šķir tikai divas uzvaras. Debiju Mejeris Itālijā varētu piedzīvot 13. martā, kad ''Pesaro'' savā laukumā uzņems ''Brindisi''.

Bez Permas komandas Mareks Mejeris karjeras laikā spēlējis tādās vienībās kā "Liepāja", "VEF Rīga", Francijas "Chalon", Spānijas "Fuenlabrada", "San Pablo Burgos" un "Clavijo". 2017. gadā Mejeris tika atzīts par Latvijas basketbola līgas finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Latvijas izlases sastāvā liepājnieks laukumā devies 96 spēlēs, kurās guvis 449 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.victorialibertas.it/la-...


, 2022-03-09 19:43, pirms 2 gadiem
Banki paņēma paspārnē
, 2022-03-09 19:56, pirms 2 gadiem
Veiksmi Meijerim! Paldies Banki!
, 2022-03-09 19:56, pirms 2 gadiem
Varēs aiziet ciemos pie Krievijas Federācijas padomes priekšsēdētājas Matvijenko! Ā, bet tā taču sankcionēta...
, 2022-03-09 21:44, pirms 2 gadiem
Tas nozīme tikai vienu, Banki ļoti ciena un respektē šo spēlētāju!
Lai izdodas veiksmīgas spēles!
, 2022-03-09 22:18, pirms 2 gadiem
Nu Mejeris nav pirmā vijole, bet kā palīgs viņš spēj būt nenormāli noderīgs. Būtu bijis tik apņēmīgs un pārliecināts par sevi kaplis, kā Šmits, apmēram tikpat augstu arī būtu ticis. Vienalga, pēdējos gadus viņa sniegums klubā ir visu laiku ar plus zīmi
, 2022-03-09 23:04, pirms 2 gadiem
Vienkārši tagad Mejeri varēja dabūt par daudz zemākām naudiņām, bet tai pat laikā viņš ir Itālijas Līgas cienīgs spēlētājs.
Klaipēdas "Neptūnas" basketbolists Žigimants Janavičs (Nr. 4). Foto: BC Neptūnas Klaipėda

Šmitam piecas piezīmes, "Žalgiris" divu pagarinājumu drāmā zaudē Klaipēdā

Pirmo klupienu Lietuvas Basketbola līgā (LKL) kopš 27. novembra piedzīvoja valsts vadošā komanda Kauņas "Žalgiris", izbraukumā divu papildlaiku kaujā piekāpjoties (112:114) Klaipēdas "Neptūnas".
Kitija Laksa 2024. gada 14. aprīlī ar Eirolīgas čempiones medaļu. Foto: EuroLeague Women

Četri tituli vienā sezonā: Kitija Laksa kļūst par Turcijas čempioni

Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes (35-0, izslēgšanas spēlēs 7-0) trešdien, 17. aprīlī, izbraukumā Vidusjūras piekrastē uzvarēja "Mersin" ar 80:56. Kitijas Laksas pārstāvētā komanda Turcijas finālsērijā līdz trīs uzvarām svinēja panākumu ar 3-0.
Ketija Vihmane. Foto: EuroBasket Women
1

Ketija Vihmane sasniedz Vācijas finālu, Līna Loceniece pārķer pusi bumbu

Ketija Vihmane un "Rutronik Stars Keltern" otrdien, 16. aprīlī, svinēja uzvaru Vācijas pusfināla piektajā, izšķirošajā spēlē pret "Hannover Luchse" basketbolistēm. Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa piedzīvoja zaudējumu Lietuvas finālsērijas pirmajā spēlē.