Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kambala: "Surgutā vāji spēlējām aizsardzībā"

Kambala: "Surgutā vāji spēlējām aizsardzībā"
Kaspars Kambala

"Surgutā mēs visi bijām tādi mazliet jēli. Aizsardzībā spēlējām pavisam vāji, nebija arī labas komandas spēles," neveiksmes pēdējos Krievijas basketbola Superlīgas mačos, tostarp pret "Universistet - Jugra", portālam eSports.lv skaidroja Krasnojarskas "Enisey" centra spēlētājs Kaspars Kambala.

"Enisey" pagājušajā nedēļas nogalē piedzīvoja jau ceturto zaudējumu pēc kārtas, piekāpjoties Surgutas "Universitet - Jugra" (71:88). Pirms tam nācās atzīt arī Maskavas apgabala "Himki" (68:74), Sanktpēterburgas "Spartak" (92:98, 2. pag.) un Maskavas "CSKA" (66:96) pārākumu.

"Trīs pretinieki bija ļoti spēcīgi," Kambala skaidroja neveiksmju sēriju, taču atzina, ka komanda noteikti varēja nospēlēt labāk. "Sanktpēterburgas "Spartak" mēs savā laukumā varējām uzvarēt un mums vajadzēja to izdarīt. Cīnījāmies no sirds, spēlētāji atdeva visus spēkus, lai uzvarētu. Pirmā pagarinājuma beigās vajadzēja iemest kaut vai vienu no diviem soda metieniem, diemžēl Kērtiss [Miledžs] netrāpīja nevienu. Taču visa spēle nesastāv no diviem garām aizmestiem metieniem vien..."

"Grūti gāja pret "Himki", lai gan visu laiku turējāmies tādā attālumā, lai varētu cerēt uz uzvaru. Nepilnas divas minūtes līdz beigām bija tikai -3, taču pēc tam viņi iemeta ar sodu," piebilda latviešu basketbolists.

Sliktas galotnes un komandas spēles trūkums

"Pēdējās spēlēs slikti spēlējam galotnes. Laukumā nenotika nekāda kustība. Parasti kāds spēlētājs saņēma bumbu un mēģināja pats kaut ko panākt. Nu kā lai pasaka... принимали не слишком хорошие решения * (smejas). Surgutā mēs visi bijām tādi mazliet jēli. Uzbrukumā vēl kaut ko centāmies, bet aizsardzībā bijām galīgi vāji. Par šo spēli nav nekāda attaisnojuma – vajadzēja uzvarēt. Nebija labas komandas spēles. Man nepatika kā komanda noskaņojās spēlei Surgutā. Visi bija pārāk atbrīvojušies – sak, aiziesim un vinnēsim," kritisks bija Kambala.

"Protams, bija daži īpaši sāpīgi zaudējumi, piemēram Pēterburgā, taču puiši rokas nav nolaiduši un noskaņojums komandā ir normāls. Ir pietiekami daudz laika līdz nākamajai spēlei, būs iespēja uzlabot lietas, kas pēdējā laikā nav bijušas labas," piebilda Kambala.

"Būtu uzvarējuši Surgutā, būtu jau tikuši izslēgšanas spēlēs. Tagad mums priekšā noslēdzošās trīs spēles – izbraukumā pret Kazaņas "Unics" un Ļuberecu "Triumph", kā arī savā laukumā pret Samāru. Viesos būs grūti. Kazaņa ir stipra, "Triumph" šobrīd izskatās labā sportiskā formā, pat uzvarēja Maskavas "Dynamo". Samārai, cik dzirdēts, ir finansiālas problēmas, galvenie spēlētāji ir prom un komanda spēlē ar dublieriem. Šī spēle noteikti jāuzvar, taču nav ko domāt un rēķināt cik tuvu ir play off. "

Kambala Krievijas čempionātā jau aizvadījis 11 spēles, vidēji spēlē guvis 17.2 punktus (3. vieta līgā) un izcīnījis 6.7 atlēkušās bumbas (4.). Kambala uzskata, ka vislabāko sniegumu demonstrējis tieši izbraukuma mačos - Samārā (12 punkti, 63:71), Kazaņā (16 punkti, 8 atlēkušās bumbas, 72:70) un Rostovā (42 punkti, 13 atlēkušās bumbas, 104:98).

* - pieņēma ne pārāk labus lēmumus (no krievu val.)


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-09 20:54, pirms 15 gadiem
Varbūt kāds tomēr ir parēķinājis, cik pietrūkst, lai tiktu play off?
, 2009-03-09 20:59, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: Kambala turies,tu esi zvērs
3līgas rezultativakais speletajs
Kambala>Turiafs=kas piekrit liek +,kas nē,tas -
nav vinjs Turiafs vinjs ir Labaks...!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-09 21:02, pirms 15 gadiem
power1 rakstīja: Varbūt kāds tomēr ir parēķinājis, cik pietrūkst, lai tiktu play off?
nepietrukst ir tieshi!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-09 21:35, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: nav vinjs Turiafs vinjs ir Labaks...!!!!!
Cut Throat norādija uz to ar ">'', ka Kambala ir labāks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-10 23:18, pirms 15 gadiem
Kambala ir daudz labāks nekā turiafs
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
17

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".