Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šmits iemet piecus punktus, Barselonai mājās zaudējot pret "Valencia"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šmits iemet piecus punktus, Barselonai mājās zaudējot pret "Valencia"
Rolands Šmits. Foto: Barcelona

Spānijas ACB līgā četru uzvarēto spēļu sērija pārtrūkusi "Barcelona", kas šovakar ar Rolandu Šmitu ierindā savā laukumā piekāpās "Valencia" - 90:100.

Rolands Šmits laukumā pavadīja 14:31 minūti, kuras laikā izcēlās ar pieciem punktiem. Latviešu spēlētājs realizēja savu vienīgo tālmetienu un trāpīja vienu no trim divpunktu metieniem. Šmita kontā arī divas atlēkušās bumbas.

Ja pirms beidzamās ceturtdaļas tablo vēstīja neizšķirtu, tad noslēdzošās desmit minūtes krietni labāk aizvadīja Valensijas basketbolisti. Viņi pirms pēdējām minūtēm bija uzaudzējuši pārsvaru, ko bez lielām problēmām izdevās noturēt.

"Barcelona" ir Eirolīgas līdere, un arī "Valencia" uz Eiropas skatuves spēlē ļoti labi, priekšā palaižot vēl tikai Maskavas CSKA. Tomēr Spānijas čempionāta ietvaros Valensijas sniegums iepalika - no pirmajām desmit spēlēm bija izdevies uzvarēt tikai četrās, atrodoties turnīra tabulas apakšdaļā.