Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Āris Kakstāns

Boloņa atlaiž galveno treneri

Boloņa atlaiž galveno treneri
Treneris Macons un
Kristaps Janičenoks
Foto: fortitudo.it

Kristapa Janičenoka pārstāvētais itāļu basketbola klubs Boloņas "Upim Fortitudo" atlaidis galveno treneri Andreā Maconu, pamatojot šādu rīcību ar komandas neapmierinošajiem rezultātiem.

"Upim Fortitudo" sezonas pirmā puse ir izvērtusies negaidīti neveiksmīga - Itālijas čempionātā gūtas septiņas uzvaras un piedzīvoti desmit zaudējumi, kas komandu ierindo tikai 14. vietā. Arī ULEB kausa izcīņā "Upim Fortitudo" ir negatīva bilance - trīs uzvaras un četri zaudējumi, kas dod ceturto vietu. Paredzams, ka Boloņas vienība tuvākajās dienās nosauks Macona aizvietotāju.

Tiek baumots, ka nākamais komandas treneris varētu nākt no Austrumeiropas, kā arī tiek sagaidīts papildinājums uzbrūkošā aizsarga pozīcijā, kurā spēlē arī Kristaps Janičenoks.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket.com


, 2008-01-01 13:49, pirms 16 gadiem
yeess. sliktaak jau nebuus
s novym godom!!
, 2008-01-01 13:50, pirms 16 gadiem
pēc pēdējā zaudējuma "Armani Jeans" padomāju, ka trenerim dienas skaitītas, patiesībā likās, ka treneris īsti nebija piemērotas kvalifikācijas (arī bio nav nekas iespaidīgs), lai spētu apvienot iepirktās zvaigznes, līdzīgs gadījums ar Benetton, kuriem līdz ar pieredzes bagātā Mamuti piesaistes sniegums uzlabojas ar katru dienu.

vēl it kā plānots, ka saspēles vadītājs Jozefs Forte pievienosies Boloņai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-01 13:58, pirms 16 gadiem
bija gaidāmas izmaiņas, ceru klubam un Kristapam tas nāks par labu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-01 14:32, pirms 16 gadiem
Jsssii. Miglinieks takā ir Spartaka treneris
, 2008-01-01 15:01, pirms 16 gadiem
tagad musejam japierada sevi no labaks puses,jaunajam trenerim..!!!
, 2008-01-01 15:07, pirms 16 gadiem
Bagatskis buus jaunais treneris
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
10

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.
Daniels Hakets ar bumbu. Foto: Virtus Bologna
5

Banki padotajiem otrā uzvara pēdējās sešās mājas spēlēs un līderpozīcija A sērijā

Iepriekšējā nedēļā ULEB Eirolīgas kampaņu noslēgusī Boloņas "Virtus" šovakar Itālijas A sērijā ar 83:73 pārspēja Redžo Emīlijas komandu.