Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Jakovičs atgriežas Latvijā un pastiprina ''Valmiera Glass/ViA'' rindas

Jakovičs atgriežas Latvijā un pastiprina ''Valmiera Glass/ViA'' rindas
Ingus Jakovičs. Foto: Budivelnyk

Latvijas-Igaunijas līgas komanda ''Valmiera Glass/ViA'' šodien paziņojusi, ka sastāvu pastiprinājis 28 gadus vecais aizsargs Ingus Jakovičs, kuram tā ir atgriešanās Latvijā. Vasarā spēlētājs iedzīvojās savainojumā un pie izdevīgāka piedāvājuma Jakovičs komandu varēs pamest.

28 gadus vecais aizsargs Ingus Jakovičs karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā ''Liepāja'', ''VEF Rīga'', ''Ventspils'', ''Nizhny Novgorod'', ''Varese'', bet pagājušo sezonu latvietis noslēdza pie Igora Miglinieka Ukrainā ''Budivelnyk'' vienībā, kopā ar to izcīnot Ukrainas kausu. Vasarā Jakovičs iedzīvojās meniska savainojumā, kas liedza sākt sezonu un lika meklēt jaunu komandu.

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka viena no komandām, kas izskatīja Jakoviča kandidatūru, bija BK ''Ogre'', kas veica izmaiņas sastāvā pēc Nikolaja Mazura un divu Ziemeļamerikas leģionāru atbrīvošanas. Beigās 28 gadus veco aizsargu piesaistījusi ''Valmiera Glass/ViA'', kas par to šodien paziņojusi oficiāli. Vienošanās panākta ar nosacījumu, ka Jakovičs izdevīgāka piedāvājuma gadījumā komandu var pamest.

''Esam priecīgi paziņot, ka komandai uz kādu brīdi ir pievienojies Ingus Jakovičs. Ingus bija iedzīvojies traumā, bet tagad no tās ir atguvies. Līdz ar to viņam ir nepieciešama vieta, kur atgūties un iegūt spēļu praksi. Tas sakrīt ar brīdi, kad, iespējams, mums nav tie vieglākie laiki, bet šī situācija var būt beigās abpusēji izdevīga un var palīdzēt abām pusēm sasniegt nepieciešamo rezultātu,'' par Jakoviča piesaisti kluba mājaslapā pauž ģenerālmenedžeris Roberts Zeile.

Par pirmo spēli Jakovičam Valmieras kreklā kļūs 1. decembrī Ziemeļu līgā gaidāmā spēle pret ''Tartu Ulikool''. Valmierieši, par spīti ambīcijām pirms sezonas, to nav iesākuši kā paši gaidījuši. Ar vienu uzvaru astoņās spēlēs apvienotajā Latvijas-Igaunijas līgā klubs ieņem priekšpēdējo 13. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.vgvia.lv/zinas/valmiera...


, 2021-11-30 10:49, pirms 2 gadiem
Valmierai tas ir pamatīgs papildinājums tik problēma varētu būt kādā formā ir Jakovičš
, 2021-11-30 14:29, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Valmierai tas ir pamatīgs papildinājums tik problēma varētu būt kādā formā ir Jakovičš

Ja forma slikta, tad īsti jēgas nav, bet ja laba, tad cits piedāvājums ienāks dikti ātri un Valmierai atkal būs tur kur bija. Iespēja tikt pie pirmajām uzvarām Ziemeļos un pabojāt nervus Ogrei, kura nepaņēma, kā var saprast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-11-30 17:01, pirms 2 gadiem
Fakinga Fans rakstīja: Atceros kaa RedRex vafelu laikos sho agiteeja kaa 2. pg izlase
Patiesībā, esot formā šī brīža izlasē noderētu.
, 2021-11-30 17:18, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Patiesībā, esot formā šī brīža izlasē noderētu.
viennozīmīgi un vienu brīdi bija praktiski otrais pg
, 2021-11-30 18:45, pirms 2 gadiem
Real Rebel rakstīja: viennozīmīgi un vienu brīdi bija praktiski otrais pg
, nesmīdini, viņa griesti ir Venstpils budžeta komanda. Abus ar Šķēli vajadzētu no izlases turēt pa gabalu + pielikt vēl Ati..
, 2021-11-30 18:47, pirms 2 gadiem
coldasice rakstīja: , nesmīdini, viņa griesti ir Venstpils budžeta komanda. Abus ar Šķēli vajadzētu no izlases turēt pa gabalu + pielikt vēl Ati..
Viņš nav izcili stabils, tas tiesa, bet īsos nogriežņos, ja iesprūst uzbrukums, spēj būt diezgan noderīgs.
, 2021-11-30 19:01, pirms 2 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Viņš nav izcili stabils, tas tiesa, bet īsos nogriežņos, ja iesprūst uzbrukums, spēj būt diezgan noderīgs.
Tur jau tā problēma, tad jau labāk, lai Bertāns spēlē par otro saspēlnieku kā pie Kurtinaiša..
, 2021-11-30 19:09, pirms 2 gadiem
Ko jūs sapņo...ja leģionārs sūdīgi spēlē,tad viņu triec prom...tā ari Budivinik...patrieca,...
Labā formā un labi spēlējot Jahoviču nepatrieca...nav ko laipot...ir tā kā ir..
, 2021-11-30 21:22, pirms 2 gadiem
Valmierai noteikti šobrīd Ingus būs noderīgs. Jo saspēles vadīšana ir problēma numur viens kopš sezonas sākuma. Elkšņa vietā ir paliels caurums. Drīz vajadzētu parādīties atpakaļ arī Valteram Vēverim, viņa nekaunības - labā nozīmē - uzbrukumā brīžiem ļoti pietrūkst.
Rodrigo Būmeisters. Foto: Mikus Kļaviņš
1

LBL pusfināls sāksies 25. aprīlī Rīgā, dienu vēlāk otras sērijas pirmā spēle Ventspilī

Latvijas Basketbola savienība (LBS) publicējusi Latvijas čempionāta pusfināla spēļu kalendāru. Kā pirmās laukumā dosies aktuālā valsts čempionvienība "VEF Rīga", kas jau ceturtdien sacentīsies ar garā ceturtdaļfināla sērijā ogrēniešus pieveikušo "Liepāju". Savukārt sērija starp "Ventspili" un debitantiem "Rīgas Zeļļiem" sāksies piektdien.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.