Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

VEF noslēdz līgumu ar Aigaru Šķēli

VEF noslēdz līgumu ar Aigaru Šķēli
Aigars Šķēle. Foto: Kalev / Cramo

Latvijas čempione Rīgas VEF šodien pavēstījusi par līguma noslēgšanu ar 27 gadus veco Latvijas izlases basketbolistu Aigaru Šķēli, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Igaunijas spēcīgāko vienību Tallinas "Kalev/Cramo".

"Aigars noteikti būs viens no mūsu uzbrukuma līderiem, un viņš ar savām prasmēm un ambīcijām palīdzēs uzvarēt spēles. Viņa spēcīgākās puses ir spēles veidošana un spēle ar bumbu. Aigaram ir solīda pieredze, un edomāju, ka viņš būs ļoti svarīgs spēlētājs, kā arī ceru, ka mēs palīdzēsim viņam spert soli uz augšu savā basketbolista karjerā nākotnē," teica VEF galvenais treneris Jānis Gailītis.

Aizvadītajā sezonā aizsargs pārstāvēja Tallinas "Kalev/Cramo", spēlējot gan VTB Vienotajā basketbola līgā, gan Latvijas-Igaunijas basketbola līgā. Caurmērā Šķēle Latvijas-Igaunijas līgā izcēlās ar 11,1 punktu, 4,5 rezultatīvām piespēlēm un 2,8 bumbām zem groziem. VTB līgā Šķēlem 11,8 punkti, 3,4 atlēkušās bumbas un 3,9 piespēles.

Iepriekš Šķēle spēlējis Antibas "Sharks", "Ventspils", "Valmiera/Ordo", "Jūrmala/Fēnikss" un "Barons" komandās. Šī Aigaram būs atgriešanās "VEF Rīga" rindās, kur aizsargs spēlēja arī 2014./2015. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
"VEF Rīga" sastāvam pievienojas...


, 2020-06-29 18:28, pirms 4 gadiem
un edomāju, ka viņš. Šis liekais e sabojā visu teikumu.. nedomāju? Es domāju? Iedomāju?
, 2020-06-29 18:30, pirms 4 gadiem
Par pašu darījumu. Vefam labi, Šķēlem solis atpakaļ, jo, lai arī nevarētu teikt, ka Kalev ir baigi stiprāks, kā VEF, LBL komandas šogad kļūst vājākas, ko apliecina transfēru gala vietas, Kalev vismaz apbružājas VTB, kur Kalev laiku pa laikam kādam iekož, kamēr VEF visticamakais atkal ātri un bezzobaini nospelēs ČL
, 2020-06-29 18:30, pirms 4 gadiem
Vai vajadzēja. Klubs pa apakšu vilksies, kā jau ierasts. vienīgais personīgās statistikas labad.
, 2020-06-29 18:32, pirms 4 gadiem
Ūdris rakstīja, ka Zoriks arī iespējams pievienosies
, 2020-06-29 18:32, pirms 4 gadiem
markkomartins rakstīja: Vai vajadzēja. Klubs pa apakšu vilksies, kā jau ierasts. vienīgais personīgās statistikas labad.
Pašlaik īsti pat pateikt nevar, kā būs. Tas vīruss un ekonomiskā situācija diezgan paplucinājusi Eiropu.
, 2020-06-29 18:33, pirms 4 gadiem
Diemžēl viņa līmenis..
, 2020-06-29 18:40, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Pašlaik īsti pat pateikt nevar, kā būs. Tas vīruss un ekonomiskā situācija diezgan paplucinājusi Eiropu.
Un pat koronka nav likusi beigt aizstāvēt vef pie katras iespējas. Lai arī eiropa ir paplucināta, tur joprojām interese un maksātspēja ir augstāka, kā šeit, ja vietējo klubu labākais leģis interesē tikai Fra2. līgas apakšgala klubu, tas vien parāda cik ļoti interesanti šobrīd ir Latvijas klubi un to spēlētāji.
, 2020-06-29 18:43, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Un pat koronka nav likusi beigt aizstāvēt vef pie katras iespējas. Lai arī eiropa ir paplucināta, tur joprojām interese un maksātspēja ir augstāka, kā šeit, ja vietējo klubu labākais leģis interesē tikai Fra2. līgas apakšgala klubu, tas vien parāda cik ļoti interesanti šobrīd ir Latvijas klubi un to spēlētāji.
Tu esi kaut kāds antiņš? Kur es vef aizstāvu, es teicu, ka viņi nebūs apakšā? Es rakstu par kopējo basketbola situāciju. Pat covid nav izmainījis to, ka ne s.ūda lasīt nemāki. Tas, ka interese nav liela par šī gala kadriem ir tikai normāla parādība. Lai gan kāda starpība, tāpat īsti spēles vai sportu, kā tādu, neskatos. Vienkārši pasaku, ka neskrienat ragavām pa priekšu. Redzēsim kopējo situāciju un tad vērtēs cik daudz ir izdzīvojis finansējums vidusmēra un zemākiem Eiropas klubiem

Un nesāc sniegpārsliņ čīkstēt, ka es rupji izsakos. Tā būs katru reizi, kad pārveidosi manis teikto
, 2020-06-29 18:45, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tu esi kaut kāds lohs? Kur es vef aizstāvu, es teicu, ka viņi nebūs apakšā? Es rakstu par kopējo basketbola situāciju. Pat covid nav izmainījis to, ka ne s.ūda lasīt nemāki
Tu runā, ka neko nevar zināt, ka nevar zināt vai tiešām solis uz VEF nav solis atpakaļ, jo redz Eiropa paplucināta. Eiropa ir paplucināta, bet ja no LBL klubiem spelētājus interese tikai 2. līgās, tad tas vien parāda, ka, lai kāda bedre nebūtu Eiropā, te bedre ir vēl lielāka. Sportu neskatās, bet VEF rakstiem visas sezonas garumā klāt kā štiks. Stasti, manim Daugaviņu. Jeb tāds pats, kā Namejs, kas neko neskatās, neinteresē un zina visu?
, 2020-06-29 18:47, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tev derētu iemācīties ne tikai pieklājīgi izteikties (kā tas ir daudziem ne tikai tev) bet arī uzrakstīt komentāru ar 1 piegājienu nevis 5x pārlabot.
Es te atstāju komentāru reizi pusgadā, netaisos iespringt uz to. Dieva dēļ, šeit ir SC, nekad neesmu te neko nopietni uztvēris. 50% manu komentāru bija, lai tikai paķercinātu cilvēkus, kuri iedomājušies, ka mums ir ūber kruta izvēle basketbola cilvēkos
, 2020-06-29 18:47, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tu esi kaut kāds antiņš? Kur es vef aizstāvu, es teicu, ka viņi nebūs apakšā? Es rakstu par kopējo basketbola situāciju. Pat covid nav izmainījis to, ka ne s.ūda lasīt nemāki. Tas, ka interese nav liela par šī gala kadriem ir tikai normāla parādība. Lai gan kāda starpība, tāpat īsti spēles vai sportu, kā tādu, neskatos. Vienkārši pasaku, ka neskrienat ragavām pa priekšu. Redzēsim kopējo situāciju un tad vērtēs cik daudz ir izdzīvojis finansējums vidusmēra un zemākiem Eiropas klubiem

Un nesāc sniegpārsliņ čīkstēt, ka es rupji izsakos. Tā būs katru reizi, kad pārveidosi manis teikto
Tev derētu iemācīties ne tikai pieklājīgi izteikties (kā tas ir daudziem ne tikai tev) bet arī uzrakstīt komentāru ar 1 piegājienu nevis 5x pārlabot.
, 2020-06-29 18:50, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Man par VEF nekas nav zināms, un pašlaik pieļauju, ka tas solis nav atpakaļ, vienīgā izmaiņa ir, ka turnīra pretinieki iespējams būs ņemamāki kā Kalev VTB, bet tā, gan Kalev, gan VEF ir praktiski viena līmeņa komandas
Ja līgas kopspēks kļūst vājāks, tātad ir mazaka izaugsme. Ja ārzemēs mūsu līgas spēlētaji interesē vājākiem klubiem, tātad 3 varianti. 1. Eiropā ir mazak naudas tāpēc skauto nopietnāk 2. Vienkārsi līmenis lbl/latest ir krimināli krities 3. Abi kopā. Un pie šāda salikuma VTB ir izdevīgāks - vairak spēļu pret nosacīti spēcīgakiem pretiniekiem un tā, kā vismaz pagājušajā sezonā Kalev VTB izskatījās krietni cienīgāk, kā VEF ČL - labi nospēlējot vieglak atradīties labakai komandai jeb solim augšup.
, 2020-06-29 18:51, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es te atstāju komentāru reizi pusgadā, netaisos iespringt uz to. Dieva dēļ, šeit ir SC, nekad neesmu te neko nopietni uztvēris. 50% manu komentāru bija, lai tikai paķercinātu cilvēkus, kuri iedomājušies, ka mums ir ūber kruta izvēle basketbola cilvēkos
Reizi pusgadā? Tiešām? Varbūt nesezonas laikā. Sezonas laikā praktiski katrā basketa rakstā tevi redz.
, 2020-06-29 18:51, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tu runā, ka neko nevar zināt, ka nevar zināt vai tiešām solis uz VEF nav solis atpakaļ, jo redz Eiropa paplucināta. Eiropa ir paplucināta, bet ja no LBL klubiem spelētājus interese tikai 2. līgās, tad tas vien parāda, ka, lai kāda bedre nebūtu Eiropā, te bedre ir vēl lielāka. Sportu neskatās, bet VEF rakstiem visas sezonas garumā klāt kā štiks. Stasti, manim Daugaviņu. Jeb tāds pats, kā Namejs, kas neko neskatās, neinteresē un zina visu?
Nezinu neko, es neinteresējo pašlaik ne par vienu sporta veidu. Šo es izlasīju twitter. Es pat nezinu, kāpēc komentēju, jo pieļauju iespēju, ka, vismaz šogad, nevienu spēli neskatīšos, vispār, ne tikai LV, bet arī Eirolīgu. Es pat ACB vairs neskatos, neinteresē, citas prioritātes man
, 2020-06-29 18:52, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Reizi pusgadā? Tiešām? Varbūt nesezonas laikā. Sezonas laikā praktiski katrā basketa rakstā tevi redz.
Tagad jau vairs nebūs tā. Ja skatītos, tad sen es būtu bijis gan pie ACB rakstiem, gan citur
, 2020-06-29 18:53, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ja līgas kopspēks kļūst vājāks, tātad ir mazaka izaugsme. Ja ārzemēs mūsu līgas spēlētaji interesē vājākiem klubiem, tātad 3 varianti. 1. Eiropā ir mazak naudas tāpēc skauto nopietnāk 2. Vienkārsi līmenis lbl/latest ir krimināli krities 3. Abi kopā. Un pie šāda salikuma VTB ir izdevīgāks - vairak spēļu pret nosacīti spēcīgakiem pretiniekiem un tā, kā vismaz pagājušajā sezonā Kalev VTB izskatījās krietni cienīgāk, kā VEF ČL - labi nospēlējot vieglak atradīties labakai komandai jeb solim augšup.
Par VTB un ČL piekrītu.
, 2020-06-29 19:34, pirms 4 gadiem
Real_Rebel
Laikam esi ticis pie jauna līguma ar VEF ka tik aktīvs esi kļuvis...
Visiem tāpat skaidrs kā vārdā raksti un no kura kluba tev nāk informācija.
Nevajag tikai di..t un blefot...tapat vairs tev neviens netic.
Real Rebel rakstīja: Nezinu neko, es neinteresējo pašlaik ne par vienu sporta veidu. Šo es izlasīju twitter. Es pat nezinu, kāpēc komentēju, jo pieļauju iespēju, ka, vismaz šogad, nevienu spēli neskatīšos, vispār, ne tikai LV, bet arī Eirolīgu. Es pat ACB vairs neskatos, neinteresē, citas prioritātes man
, 2020-06-29 20:57, pirms 4 gadiem
Pagaidām līgumi sanā ir tikai ar Kohu un Šķēli.Sarunas bija ar Madsenu. Kur ies Freimanis, Stumbris un Helmanis? Ja Zoriks nāks tad kopā ar Krūmiņu,Hlebovicki ,Salmiņu un Bumeistaru būs labs jauno kodols.
, 2020-06-29 21:20, pirms 4 gadiem
Nu neesi tik naivs...tu atceries kādu sezonu kad tā ir bijis?Viņi apņēmības pilni sezonas sākumā un ...tad aiziet vecajās sliedēs...ar jauniem..."melnajiem"
Witslenamitea rakstīja: Pagaidām līgumi sanā ir tikai ar Kohu un Šķēli.Sarunas bija ar Madsenu. Kur ies Freimanis, Stumbris un Helmanis? Ja Zoriks nāks tad kopā ar Krūmiņu,Hlebovicki ,Salmiņu un Bumeistaru būs labs jauno kodols.
, 2020-06-29 22:06, pirms 4 gadiem
Kristapu Dārgo varēja uz VEF paņemt, manuprāt līdzvērtīgs speciālists kā Aigars Šķēle.
, 2020-06-29 22:11, pirms 4 gadiem
Man patīk, komentāros parādās viedoklis ka vajadzēja VTB spēlēt un Eiropas kausi nekam neder. Tad kad VEF spēlēja VTB, tad visi nolika krievu līgu un bļāva ka vajagot spēlēt Eiropā.
Tā jau ir - nekad nebūs labi.
, 2020-06-29 22:35, pirms 4 gadiem
markes rakstīja: Man patīk, komentāros parādās viedoklis ka vajadzēja VTB spēlēt un Eiropas kausi nekam neder. Tad kad VEF spēlēja VTB, tad visi nolika krievu līgu un bļāva ka vajagot spēlēt Eiropā.
Tā jau ir - nekad nebūs labi.
Un to, ka skatītāju būs krietni vairāk, ja spēlēs Eirokausos. Lielie gājēji.
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
32

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.
Roberts Freimanis. Foto: Ģirts Gertsons
7

"Liepāja" iekarst no tālienes un panāk izšķirošo ceturtdaļfināla spēli

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā starp "Liepāju" un "Ogri" būs nepieciešama piektā spēle, kura pirmdien norisināsies "Ogrē". Pirmajā puslaikā, saberot grozā 11 no kopumā 15 izmestajiem tālmetieniem, "Liepāja" uzvarēja ar 99:73, tādējādi izlīdzinot sērijas rezultātu 2-2.
Francis Lācis un Zigmārs Raimo (no kreisās). Foto: Rīgas Zeļļi
16

3x3 izlasē spēlējošie Lācis un Raimo šajā sezonā ''Zeļļos'' neatgriezīsies

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka Rīgas ''Zeļļi'' atlikušo sezonu aizvadīs tādā sastāvā, kādā iesākuši Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas mačus. Lai arī 3x3 basketbola izlase jau ir nodrošinājusi vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, nedz Franča Lāča, nedz Zigmāra Raimo atgriešanās komandā šajā sezonā netiek sagaidīta.