Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Voins: "Ja jutīšu, ka man ir atbalsts, kandidēšu"

Voins: "Ja jutīšu, ka man ir atbalsts, kandidēšu"
Valdis Voins. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Valdis Voins sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien atzina, ka joprojām nav izlēmis, vai kandidēs uz nākamo pilnvaru termiņu, un neslēpa, ka arī šodien notikušajā LBS valdes sēdē par to nav runāts.

Jau vēstīts, ka savu kandidatūru Latvijas Basketbola savienības prezidenta amatam pirmdien pieteica bijusī basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota. Tās pašas dienas vakarā esošais LBS prezidents Valdis Voins sarunā ar portālu Sportacentrs.com teica, ka joprojām nav izlēmis, vai kandidēs uz nākamo pilnvaru termiņu, taču neslēpa, ka ir dzirdējis vairāku cilvēku uzvārdus, kuri varētu piedāvāt savu kandidatūru šim amatam.

Šodien notikušajā LBS valdes sēdē arī šis jautājums nav ticis cilāts, pauda esošais organizācijas prezidents. “Kongress būs novembrī. Tur runāsim par ikgadējām lietām, runāsim par aizvadīto gadu, lemsim par aizvadītā gada labākajiem, kā arī iezīmēsim nākotnes vīziju. Mēs neesam tādās pozīcijās, kā ASV, kur priekšvēlēšanu kampaņas ir jāsāk ļoti laicīgi, laiks vēl ir. Šodienas valdes sēdes dienas kārtībā šādu jautājumu nebija. Mums vēl ir laiks, padomāsim un rīkosimies,” norādīja Voins. “Turpinu domāt par kandidēšanu uz trešo termiņu, taču vēl neesmu izlēmis. Neslēpšu, ka esmu sācis domāt par pieeju priekšvēlēšanu periodā, kā arī programmas punktiem. Noteikti gribu parunāt ar savu komandu. Ja jutīšu, ka man ir atbalsts, kandidēšu,” piebilda

“Neesmu satraukts par konkurenci, esmu drošs, ka noteikti parādīsies vēl kāds kandidāts. Šīs vēlēšanas atšķirsies no tām, kas bija 2011. gadā, kad ievēlēja mani. Toreiz daudz gribētāju nebija, šobrīd jūtu, ka būs vairāk. Man priecē, ka cilvēki piesakās laicīgi un norāda uz faktu, ka basketbols ir attīstījies. Tas man liek domāt, ka esam darbojušies pareizajā virzienā,” pārliecināts ir Voins.


, 2019-09-25 15:50, pirms 5 gadiem
Pietiek ieiet Sportacentrs.com komentāru sadaļā, lai jau tagad saprastu, vai ir atbalsts
, 2019-09-25 16:34, pirms 5 gadiem
Kandidēs, 100%
Ne jau tāpat vien aizies
, 2019-09-25 17:32, pirms 5 gadiem
Ottinsh rakstīja: Pietiek ieiet Sportacentrs.com komentāru sadaļā, lai jau tagad saprastu, vai ir atbalsts
Uz šādu "atbalstu" viņam ir nospļauties. Viņa teiktais ir jānolasa tā: ja man izdosies uzpirkt nepieciešamo balsu skaitu, tad kandidēšu.
, 2019-09-26 16:48, pirms 5 gadiem
berimors rakstīja: Uz šādu "atbalstu" viņam ir nospļauties. Viņa teiktais ir jānolasa tā: ja man izdosies uzpirkt nepieciešamo balsu skaitu, tad kandidēšu.
Un tikai tā! Tā būs vesela šnepiāde, ar visiem gaismas un skaņas efektiem!
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
13

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.
Bens Šungu. Foto: Marita Brigitta Mones
27

"Ventspils" nespēj iegrožot Šungu, fināls bez Latvijas komandu piedalīšanās

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā regulārās sezonas uzvarētāja "Kalev/Cramo" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, ar 84:73 laupot "Ventspils" cerības uz turnīra fināla sasniegšanu.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
26

Roberts Blūms pieteicies 2024. gada NBA draftam

''Octagon Europe'' basketbola aģentūra pavēstījusi, ka 18 gadus vecais Roberts Blūms ir pieteicies 2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam, kurš gaidāms šī gada jūnija beigās.