Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Lasenbergs par Ogri, Valsts prezidentu kā komandas fanu, komentāru lasīšanu...

Edgars Lasenbergs šosezon kļuva par vienu no "Ogres" komandas līderiem, sekmējot pirmo medaļu izcīnīšanu kluba vēsturē, un bija viens no spilgtākajiem spēlētājiem Latvijas-Igaunijas un Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas turnīros. Sarunā ar Andreju Siliņu basketbolists atskatās uz aizvadīto sezonu, atklāj Ogres komandas panākumu atslēgu un to, kas palīdz tikt pāri izdegšanas brīžiem, stāsta par savām saknēm, nepieņemto līguma piedāvājumu Rumānijā un to, kādu redz savu nākamo soli karjerā.

Sarunas garums: 46 minūtes

, 2019-05-17 12:12, pirms 5 gadiem
Paldies par saistošo interviju abiem:-) Prieks par Lasenbergu: liels cīnītājs, nepiekāpīgs un kaut kur rakstura iezīmēs kā mūsu dienvidu kaimiņi (lietuvieši). Milzīgs palīgs Ogrei šajā sezonā. Arī patīkams sarunu biedrs pēc intervijas spriežot - intelektuāls, paškritisks, utt. Lai izdodas kāpt vēl kādu solīti augstāk savā izaugsmē! Sveiciens no Liepājas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-05-17 13:40, pirms 5 gadiem
Labi, Rihard... un Edgara seja izsaka visu

Prieks redzēt ciema puiku un bijušo futbola kolēģi veidojam veiksmīgu karjeru! Malacis, veiksmi!
, 2019-05-17 14:31, pirms 5 gadiem
Ļoti sakarīgs džeks,kopta ,raita valoda,spēj izteikties-pretēji daudziem citiem sportistiem.
Šķiet Spēcīgs kā personība.

Laukumā tiešām naglijs izskatās-maločiks
, 2019-05-17 18:24, pirms 5 gadiem
Laba saruna!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
17

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
17

Klavelam 26 punkti, ''Prometey'' kļūst par divkārtējo LAT-EST čempioni

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā par divkārtējo apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempioni kļuva Ukrainas komanda ''Prometey'', kas sīvā cīņā ar 91:83 pārspēja ''Kalev''/''Cramo''. Par spēles varoni kļuva Puertoriko basketbolists Džians Klavels, kuram sezonas rezultatīvākā spēle - 26 punkti.