Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Ogrē'' atklāts pozitīvs Covid-19 gadījums, bronzas sērijas liktenis neskaidrs

''Ogrē'' atklāts pozitīvs Covid-19 gadījums, bronzas sērijas liktenis neskaidrs
Foto: BK Ogre

Šodien Latvijas basketbola līgas (LBL) bronzas sērijas otrā spēle starp ''Liepāju'' un ''Ogri'' nenotiks saistībā ar atklātu pozitīvu Covid-19 gadījumu ogrēniešu vienībā, portālam ''Sportacentrs.com'' apstiprināja Latvijas basketbola līgas (LBL) direktors Kristaps Janičenoks. Drīzumā gaidāms paziņojums par tālāko šīs sērijas likteni.

Šodien Liepājā bija paredzēta Latvijas basketbola līgas (LBL) otrā bronzas sērijas spēle starp ''Liepājas'' un ''Ogres'' basketbolistiem. Pirmajā mačā Ogrē uzvaru ar 90:87 svinēja ''Ogres'' basketbolisti, Kristapam Dārgajam izceļoties ar ''triple double''. Tas bija kāda basketbolista pirmais ''triple double'' Latvijas basketbola līgā kopš 2017. gada, kad Malkolms Grifins ''Liepājas'' sastāvā izcēlās ar 14+11+11.

Latvijas basketbola līgas direktors Kristaps Janičenoks sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' atklāja, ka šodienas otrā spēle starp komandām nenotiks. ''Ogres'' vienība šorīt ziņojusi par pozitīvu Covid-19 gadījumu kādam basketbolistam. Līdz ar to kontaktpersonas dosies karantīnā uz 10 dienām, ievērojot valstī noteiktos Covid-19 drošības noteikumus. Šobrīd ''Ogres'' komanda gaida rīkojumus no Slimības profilakses un kontroles centra (SPKC), pēc kā veiks tālākas darbības, portālam ''Sportacentrs.com'' atklāja komandas ģenerālmenedžeris Jānis Laganovskis.

Šosezon šī ir otrā reize, kad ''Ogrē'' tiek atklāts Covid-19. Februāra sākumā atsevišķi basketbolisti sasirga ar Covid-19, visai vienībai dodoties karantīnā. Šosezon saslimšana ar Covid-19 oficiāli tika ziņota visās LBL komandās, izņemot ''Latvijas Universitātē''.

Pagaidām nav skaidrs, kā šī sērija turpināsies. Drīzumā LBL nāks klajā ar paziņojumu par turpmāko sērijas gaitu. Tā ir piedāvājusi komandām savus priekšlikumus, kurus kopīgi jāizrunā. Pirms sezonas tika izstrādāts Covid-19 drošības protokols, kurš paredzēja dažādus mērus, kā, piemēram, ģērbtuvju dezinficēšanu pirms un pēc spēlēm, sekretariāta personāla mutes un deguna aizsegu lietošanu un daudz ko citu.

BK ''Ogre'' šī ir trešā bronzas sērija pēdējo četru gadu laikā. 2018./2019. gada sezonā, pārspējot ''Jūrmalas'' basketbolistus, tā pirmo reizi kluba vēsturē izcīnīja bronzas medaļas. ''Liepājai'' šī ir pirmā cīņa par bronzu kopš 2015./2016. gada sezonas, kad tā ar 2-3 piekāpās ''Ventspils'' basketbolistiem.


, 2021-05-12 12:10, pirms 3 gadiem
Aizvakar redzēju Uģi bērnu tusiņā. Ka tik tur nav ko saķēris.
, 2021-05-12 12:11, pirms 3 gadiem
Bronzas medaļas uz ausīm var sakarināt žurnālistiem..pļūtam..dumpim..un perevošcikovam
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
1

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
1

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
18

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.