Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Bērziņš ar 17 punktiem kaldina "Ogres" uzvaru pārbaudes mačā Tartu

Bērziņš ar 17 punktiem kaldina "Ogres" uzvaru pārbaudes mačā Tartu
Kaspars Bērziņš. Foto: Tartu Ülikool

Vakardien pārbaudes spēli Igaunijā aizvadīja pagājušās sezonas Latvijas vicečempione "Ogre", kura ar 82:77 bija spēcīgāka sparingā pret "Tartu Universitātes" vienību.

Izbraukuma mačā ogrēnieši bija pārāki pār Tartu komandu ar 82:77. Igauņiem šajā spēlē bija pievienojušies arī leģionāri, starp kuriem ar 18 punktiem izcēlās lietuvietis Tomass Balčiūns. "Ogres" rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija no rezervistu soliņa spēlē ienākušais Kaspars Bērziņš. Starp sākumsastāva vīriem ogrēniešu rindās rezultatīvākais bija Renārs Magone, kuram 16 punkti un astoņas izcīnītas bumbas. Pa 13 punktiem guva Jānis Pozņaks un Rihards Zēbergs. Taču Uģim Pinetem galīgi negāja ar metieniem, uzbrucējam netrāpot nevienu no pieciem izdarītajiem metieniem. Vēl desmit punktus Nikolaja Mazura trenētajai komandai pievienoja Jānis Antrops.

"Tartu Universitāte" jau savas pirmās pārbaudes cīņas aizvadīja pret latviešiem. Septembra sākumā Tartu vienība divas reizes tikās ar valmieriešiem. Savās mājās "Valmiera Glass/ViA" piekāpās Igaunijas vienībai ar 74:84. Vidzemnieku sezonas pirmajā pārbaudes spēlē 22 punktus guva Edmunds Elksnis. "Double-double" rādītājus valmieriešiem sakrāja Klāvs Dubults ar 19 punktiem un desmit izcīnītām bumbām, bet Vidzemes komandas jaunpienācējs Ervīns Jonāts pievienoja 17 punktus un astoņas atlēkušās bumbas. Igauņu rindās 21 punktu guva Henriks Elermē.

Atbildes cīņā Tartu komandas laukumā valmierieši revanšējās ar rezultātu 74:68. Valmieriešu pirmo uzvaru pārbaudes cīņās ar 14 punktiem kaldināja komandas līderis Edmunds Elksnis, bet pa 12 punktiem vidzemnieku rēķinam pievienoja Māris Ziediņš un Jānis Engers. Igaunijas komandā pa 17 punktiem pievienoja Henriks Elermē un Patriks Sāls.

Turpinot sparingot ar Igaunijas komandām, valmierieši savās mājās uzņēma Pērnavas komandu "Parnu Sadam". Pēc spēles sākumā iegūta 14 punktu pārsvara, mača otrajā pusē valmierieši ļāva pērnaviešiem atspēlēties. Ar rezultātu 78:88 valmierieši piekāpās Igaunijas kūrortpilsētas komandai. Rezultatīvais Elksnis turpināja savu punktu birumu ar 20 punktiem, kurus saspēles vadītājs papildināja ar deviņām rezultatīvām piespēlēm. 15 punktus un deviņas atlēkušās bumbas savāca Ervīns Jonāts, bet Valters Vēveris tika pie 14 punktiem pret pēranviešiem. Viesu rindās ar 24 punktiem izcēlās Somijas saspēles vadītājs Edons Makshuni. Lauris Blaus tika pie sešiem punktiem un piecām izcīnītām bumbām, bet viņam spēle noslēdzās asiņaini un pāragri pārsistā deguna dēļ. Savukārt Linards Jaunzems ar savu komandu šajā pārbaudes spēlē nebija.


, 2020-09-11 17:24, pirms 4 gadiem
Kàdam ir info kur devies Blumbergs?
, 2020-09-12 00:43, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Kàdam ir info kur devies Blumbergs?
Laikam Kalnītis galīgi aizmirsis par viņu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš

Kauja pār Rīgu un ''Ventspils'' pret Tartu - sāksies apvienotās līgas ''play-off''

Šodien plkst. 14:00 ar spēli starp ''VEF Rīga'' un Rīgas ''Zeļļiem'' un 17:00 ar maču starp ''Ventspili'' un ''Tartu Ulikool'' startēs apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas. Abas minētās spēles translēs portāls ''Sportacentrs.com'', VEF un ''Zeļļu'' mačam tiekot pārraidītam pilnībā arī kanālā TV4.
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.