Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Ventspils" viesosies Valmierā, "Liepāja" uzņems "Ogri"

"Ventspils" viesosies Valmierā, "Liepāja" uzņems "Ogri"
Uģis Pinete. Foto: Ritvars Raits

Šodien “Pafbet” Latvijas - Igaunijas Basketbola līgā tiks aizvadītas divas spēles ar pašmāju komandu līdzdalību. Pulksten 17:00 “Ogre” viesosies “Liepājā”, bet divas stundas vēlāk “Ventspils” aizvadīs izbraukuma maču Valmierā.

“Ventspils” kopvērtējumā ir Latvijas otrā labākā komanda, un abi zaudējumi piedzīvoti pret līderi “VEF Rīga”. Šovakar pretī stāsies “Valmiera Glass/ViA”, kam ir pilnīgi pretēja bilance - divas uzvaras un septiņi zaudējumi - un kas turnīra tabulā atrodas apakšgalā. Komandu pirmais duelis 24. oktobrī parūpējās par skatāmu basketbolu, ventspilniekiem uzvarot ar 113:90. Pirms noslēdzošās ceturtdaļas komandas šķīra vien septiņi punkti. 40 punktus pretinieku grozā ielādēja Kamerons Randls, ar 22 palīdzēja Artūrs Ausējs, bet Māris Gulbis iemeta 20. Valmieras nometnē 23 punktus guva Māris Ziediņš, 20 iemetot Edmundam Elksnim.

Šodienas pirmajā spēlē “Liepāja” uzņems “Ogri”. Abas komandas iepriekšējās spēles aizvadīja pret vieniem un tiem pašiem pretiniekiem - Valmieru un “Latvijas Universitāti” -, tādējādi abas komandas šodienas cīņu sagaidījušas ar divu uzvaru sēriju. “Liepāja” šajos mačos savāca +24, “Ogre” tika pie +32. Arī sezonas vienīgajā savstarpējā duelī pārāki bija Ogres basketbolisti - 94:77. Uģis Pinete realizēja četrus tālmetienus un uzvaru kaldināja ar 19 punktiem, kamēr liepājnieku rindās 15 punkti Renāram Birkānam.

Latvijas līga, 5. decembris

LaiksSpēleTiešraide
17:00Liepāja - OgreBest4Sport
19:00Valmiera Glass/ViA - VentspilsYoutube

"Pafbet" Latvijas līga

VKomandaU-Z%
1.VEF Rīga10-0100.0
2.Ventspils7-277.8
3.Ogre5-455.6
4.Liepāja4-544.4
5.Valmiera Glass/ViA2-722.2
6.Latvijas Universitāte0-100.0

Bens Šungu ventspilnieku ielenkumā. Foto: Marita Brigitta Mones

Igaunijas galvaspilsētā "Ventspils" meklēs iespēju atgriezties apvienotās līgas finālā

Basketbola klubs "Ventspils" otrdienas vakarā aizvadīs trešo un izšķirošo spēli "Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās basketbola līgas pusfināla sērijā pret regulārās sezonas labāko turnīra komandu Tallinas "Kalev/Cramo". Kurzemnieku cīņu par iekļūšanu finālā varēs vērtēt kanāla TV4 skatītāji un portāla Sportacentrs.com apmeklētāji.
Rihards Zēbergs uzbrukumā pret Kristapu Ķilpu. Foto: Jānis Martels

"Ogre" lūkos nosargāt savu laukumu un atgūt sērijas vadības grožus

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas trešā ceturtdaļfināla spēle sērijā starp "Ogri" un "Liepāju" norisināsies "Arēnā Ogre" šovakar pulksten 19:00. Cīņu par sērijas iniciatīvas iegūšanu tiešraidē varēs lūkoties portāla Sportacentrs.com apmeklētāji.
Mārtiņš Meiers. Foto: Andris Grīnbergs
19

"Rīgas Zeļļi" atkal dominē DSN zālē un nonāk uzvaras attālumā no pusfināla

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīrā viena panākuma atstatumā no pusfināla sasniegšanas nonākusi "Rīgas Zeļļu" vienība, kas ar 90:67 uzveica "Valmiera Glass/ViA" basketbolistus, sērijā panākot 2-1.