Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Ogres" garo galu pastiprina Ukrainu pametušais Blaus

"Ogres" garo galu pastiprina Ukrainu pametušais Blaus
Lauris Blaus. Foto: BC Odessa

Latvijas-Igaunijas basketbola līgas bronzas medaļniece "Ogre" pavēstījusi par 32 gadus vecā latviešu centra Laura Blaua pievienošanos komandai, turklāt sadarbība noslēgta ne tikai līdz šīs sezonas beigām, bet arī uz nākamo sezonu.

Blaus kopā ar Latvijas izlases aizsargu Tomu Leimani šosezon spēlēja Ukrainas klubā "Odessa", taču Krievijas iebrukuma dēļ bija spiesti pamest valsti. Leimanis karjeru turpinās Lietuvā – Klaipēdas "Neptūnas", bet Blaus atgriezies mājās un Latvijas pilsētu ģeogrāfijā pierakstīs arī Ogri. Viņš iepriekš spēlējis arī "Ventspilī", Rīgas VEF, "Valmierā", "Liepājā" un "Jūrmalā", kā arī Igaunijas pilsētās Valgā un Pērnavā un Polijas pilsētā Slupskā.

"Odessa" šosezon ar 10 uzvarām un 20 zaudējumiem Ukrainas čempionātā ieņēma desmito vietu, bet Blaus sāka divas no divdesmit septiņām spēlēm un vidēji 15,5 minūtēs atzīmējās ar 6,3 punktiem un 2,7 atlēkušajām bumbām. Latvijas-Igaunijas līgā viņš savu labāko sezonu aizvadījis 2019./20. g., kad "Parnu Sadam" sastāvā vidēji 29,8 minūtēs izcēlās ar 15,5 punktiem un 6,7 atlēkušajām bumbām.

"Ogre" rītvakar viesosies pie līgas čempiones Tallinas "Kalev", bet trešdien uzņems "Latvijas Universitāti". Ogrēnieši ar bilanci 11-8 atrodas sestajā pozīcijā. "Ogrei" nesen jau pievienojās lietuviešu centrs Mats Juciks, kurš labi iejuties komandā un septiņās spēlēs aizvadījis vidēji 23,8 minūtes, nopelnot 12,9 punktus un 7,0 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bkogre/pos...


, 2022-03-05 16:08, pirms 2 gadiem
konkrēti
, 2022-03-05 17:53, pirms 2 gadiem
Ogrei tagad garais gals izskatās labāk ar Blau un Juciku kopā ( visu cieņu Pozņakam)
, 2022-03-05 21:57, pirms 2 gadiem
Labs loms Ogrei...
, 2022-03-05 22:00, pirms 2 gadiem
Starp citu, autor, leišiem ar tiem matiem ir ļoti knapi, lai netektu vēl skarbāk... Tāpēc, kāšonu fan, pareizi laikam būs Mants Juciks. Tā latviski lai būtu.
, 2022-03-06 00:43, pirms 2 gadiem
Kāšon, lietuviski izrunā Matas Jucikas! Ja jau Kāšons, tad Matas Jucikas, gribas tik nepieklājīgi runāt...
, 2022-03-06 12:36, pirms 2 gadiem
balts rakstīja: Kāšon, lietuviski izrunā Matas Jucikas! Ja jau Kāšons, tad Matas Jucikas, gribas tik nepieklājīgi runāt...
Tur jau tā lieta, ka mūsu kārkluzviedrs pat necenšas noskaidrot, ka Jucikam vecāku dotais vārds ir Mants nevis Mats.
, 2022-03-06 17:44, pirms 2 gadiem
wolmar rakstīja: Tur jau tā lieta, ka mūsu kārkluzviedrs pat necenšas noskaidrot, ka Jucikam vecāku dotais vārds ir Mants nevis Mats.
Tas tomēr ir interesants fenomens, kādēļ cilvēkiem tik ļoti patīk diskutēt par tēmām, kurās galīgi neorientējas. Tavā gadījumā - par latviešu valodu un basketbolu. Atzīt, ka kaut ko nesaproti, un mācīties nekad nav par vēlu.

https://www.estlatbl.com/lv/players...
https://lkl.lt/zaidejai/matas-jucikas
, 2022-03-08 15:51, pirms 2 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Tas tomēr ir interesants fenomens, kādēļ cilvēkiem tik ļoti patīk diskutēt par tēmām, kurās galīgi neorientējas. Tavā gadījumā - par latviešu valodu un basketbolu. Atzīt, ka kaut ko nesaproti, un mācīties nekad nav par vēlu.

https://www.estlatbl.com/lv/players...
https://lkl.lt/zaidejai/matas-jucikas
tu glumekli te netēlo gudro, ej tulko zviedru uzvārdus
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.
Toms Skuja ar bumbu. Foto: Andris Grīnbergs
13

"Rīgas Zeļļi" līdzvērtīgā cīņā tiek pie uzvaras pār BK "Liepāja"

Savu pamatturnīra noslēdzošo spēli "Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā "Arēnā Rīga" aizvadīja "Rīgas Zeļļu" basketbolisti, kuri ar rezultātu 81:79 pēdējā minūtē nokārtoja panākumu pār "Liepājas" vienību. Tādējādi Jura Umbraško komanda regulāro sezonu pabeidza ar bilanci 18-12.