Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Valmiera" komanda saka paldies saviem faniem

"Valmiera" komanda saka paldies saviem faniem
Foto: bkvalmiera.lv

4. jūnijā basketbola kluba "Valmiera" komanda pateicās saviem faniem par atbalstu, rīkojot kopēju treniņu un sadraudzības spēli. Draudzības spēlē ar 40:38 uzvaru svinēja fanu kluba vadītāja Alvja Rīsberga vadītā komanda.

Treniņš sākās ar iesildīšanos, ko vadīja Gatis Melderis, bet pēc tam notika spēlēšana jauktajās komandās. Komandas vadīja BK "Valmiera" fanu kluba vadītājs Alvis Rīsbergs un kapteinis Sandis Amoliņš, spēles galvenais tiesnesis Gatis Melderis. Spēle ritēja visai līdzīgi un pēc pirmā puslaika ar 17:15 vadībā atradās Amoliņa komanda.

Otrajā puslaikā Rīsberga komanda atspēlējās un iekrāja 6 punktu pārsvaru – 28:26, bet tad precīzāka metienos izrādījās Amoliņa komanda, kura līdz pēdējai minūtei atradās vadībā. Dažas sekundes pirms spēles beigām, kad abas komandas šķīra vien daži punkti, Alvis Rīsbergs pieprasīja minūtes pārtraukumu. Ieklausoties basketbolistu padomos, tika izspēlēta pēdējā kombinācija, kas bija veiksmīga un ar 40:38 uzvaru svinēja Alvja Rīsberga vadītā komanda.

BK "Valmiera" fanu kluba vadītājs Alvis Rīsbergs ir gandarīts par aizvadīto spēli: "Mēs uz pieredzīti paņēmām pretiniekus (smejas), tāpēc arī uzvarējām. Es domāju, ka daudziem ir sapnis uzspēlēt vienā komandā ar profesionāliem basketbolistiem un mēs to patiešām izdarījām. Sezona manā skatījumā ir izdevusies, jo no komandas tik labu sniegumu neviens negaidīja. Veiksmi un izturību nākamajā sezonā!"

Faniem tika pasniegti diplomi tādās kategorijās kā vērtīgākais spēlētājs, skaļākais, sportiskākais, emocionālākais un atraktīvākais fans. Spēles uzvarētājiem tika pasniegts maiznīcas "Liepkalni" gardais kliņģeris, bet zaudētājiem Lāčplēša alus. Tāpat notika kopīga fotografēšanās un autogrāfu sniegšana uz dāvinātajām bumbām.

Informāciju sagatavoja
Kate Glika
BK "Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste


, 2010-06-04 18:36, pirms 14 gadiem
Viens raksts šāds vaitad jau nav?
, 2010-06-04 18:43, pirms 14 gadiem
Tas ir konkurss! Jāatrod atšķirības. Uzvarētājs saņems burnam līdzi arī šņabi!
, 2010-06-04 19:03, pirms 14 gadiem
dubulc neplīst !
, 2010-06-04 19:05, pirms 14 gadiem
Fani arī saka paldies Valmierai!
Slēpts komentārs: Western
, 2010-06-04 19:45, pirms 14 gadiem
Taurēs pūtēji nevis fani !
, 2010-06-04 20:10, pirms 14 gadiem
nakamais bus "Valmieras" sponsori novērtē valmieras spēlētājus?

un tad saka paldies?
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.
Toms Skuja ar bumbu. Foto: Andris Grīnbergs
13

"Rīgas Zeļļi" līdzvērtīgā cīņā tiek pie uzvaras pār BK "Liepāja"

Savu pamatturnīra noslēdzošo spēli "Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā "Arēnā Rīga" aizvadīja "Rīgas Zeļļu" basketbolisti, kuri ar rezultātu 81:79 pēdējā minūtē nokārtoja panākumu pār "Liepājas" vienību. Tādējādi Jura Umbraško komanda regulāro sezonu pabeidza ar bilanci 18-12.