Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Rinalds Sirsniņš: "Esmu izsalcis spēlēt Ogres līdzjutēju klātbūtnē"

Rinalds Sirsniņš: "Esmu izsalcis spēlēt Ogres līdzjutēju klātbūtnē"
Rinalds Sirsniņš. Foto: BK Ogre

"Gribu, lai jaunie spēlētāji būtu vēl aktīvāki. Īpaši tie, kuri var labi spēlēt. Galvenais, piesaistīt puišus basketbola klubam, lai viņi redz, ka Ogrē var attīstīties," trešdien, 29. septembrī, sarunā ar Sportacentrs.com teica BK "Ogre" kapteinis Rinalds Sirsniņš.

Vidzemes klubs starpsezonā strādāja daudz un enerģiski. Apliecinājums – trīs leģionāru piesaiste un septiņas pārbaudes spēles. Dueļiem pret Lietuvas komandām sekoja līdzdalība Raimunda Sargūna kausā Panevēžā, kā arī mājas uzvaras pār “Valmiera Glass/ViA” (79:56) un igauņu “Viimsi/Estover” – 94:71. Papildus tam, fizioterapeiti Dāvis Feikners un Oskars Urbanovičs kļuva par olimpiskajiem čempioniem, palīdzot Latvijas 3x3 izlasei.

“Sportiskie rezultāti nebija iepriecinoši, taču tas nebija mūsu pašmērķis,” Ogres līderis atskatījās uz pārbaudes spēlēm. “Septembrī mēģinājām attīstīt un uzlabot savu spēli, sacenšoties pret stipriem pretiniekiem. Spēlējām pret vairākām Lietuvas līgas (LKL) komandām un Kazahstānas čempioni “Astana”.”

Sirsniņš pauda gandarījumu, ka pieaudzis komandu skaits Latvijas un Igaunijas līgā. ““Viimsi” ir ļoti spēcīgs starta piecinieks. Problēmas viņiem rodas, kad sākas maiņas. Neraugoties uz to, ļoti bīstama komanda. Liels prieks par jaunpienācēju – jo vairāk komandu līgā, jo labāk.”

Pērn dažas Latvijas komandas savā starpā spēlēja pat deviņas reizes. Šogad atļautas pārrobežu spēles, taču Sirsniņa lielākā motivācija slēpjas citur. “Vēlos pamainīt pretiniekus un spēlēt pret igauņu komandām. Galvenais – esmu izsalcis spēlēt Ogres skatītāju klātbūtnē. Vēlos dabūt emocijas, kuru dēļ spēlēju basketbolu. Pagājušajā gadā paspējām aprast, spēlējot bez skatītājiem, taču bija daudz grūtāk atrast motivāciju.”

Nikolajs Mazurs jūlijā vadīja Latvijas junioru izlasi Pasaules U19 kausā Daugavpilī un Rīgā. Menedžeris Jānis Laganovskis organizēja komandas darba procesu, bet Pēteris Ozoliņš trenēja U18 izlasi. “Sekoju jaunatnes izlasēm un pārrunāju viņu darbu ar treneriem. Fakts, ka menedžeri un treneri bija tik daudz iesaistīti izlašu procesos, liecina, ka Ogres basketbols virzās pareizā virzienā.”

Ogres 1. vidusskolas zāle pirms pandēmijas vairākas reizes pulcēja 1000 cilvēkus, apliecinot pilsētas iedzīvotāju lielo interesi par savu komandu. Notiek priekšdarbi, lai 2023. gadā ogrēnieši tiktu pie jaunām mājām. “Ļoti ceru, ka nebūs aizķeršanās un nākamajā sezonā kādā brīdī varēsim pāriet uz jauno zāli. Tur vēl jāizdara milzīgs darbs. Vēlos uzspēlēt arī jaunajā zālē.”

Pateicoties Mazuram un vingruma trenerim Dāvim Feikneram, klubs izceļas ar daudzpusīgu treniņdarbu. “Ogre ir vieta, kur, izņemot sporta zāles, pieejama visa nepieciešamā infrastruktūra. Ir baseins, bet svaigā gaisā izvēle vēl lielāka – stadioni, Zilie kalni un Dubkalnu karjers. Sarežģītāks ir darbs iekštelpās – vēlos, lai komandai būtu pastāvīga ģērbtuve un viena treniņu vieta. Pagaidām jāpiecieš neērtības (ogrēnieši pārsvarā trenējas sporta skolas zālē).”

Snaiperis, līderis, kapteinis – Sirsniņa aukstasinība, gudrība un uzņemšanās ir izcils piemērs jaunajiem spēlētājiem. Vai viņš ir arī mentors? “Gribētu cerēt, ka tāds esmu. Uzrunāju jaunos spēlētājus – dalos pieredzē un uzklausu viņus. Ceru, ka treniņos, spēlēs un ārpus laukuma parādu viņiem personīgo piemēru. Ja kautrējies uzrunāt treneri, pajautā man!

Iespēju “zvans Rinim” izmantojuši vairāki spēlētāji. “Sociālos un darba zvanus grūti nodalīt, taču notiek regulāra komunikācija. Gribu, lai jaunie spēlētāji būtu vēl aktīvāki. Īpaši tie, kuri var labi spēlēt. Galvenais, piesaistīt puišus basketbola klubam, lai viņi redz, ka Ogrē var attīstīties.”

Viens no diviem Ogres kapteiņiem iesaistīts visos komandas procesos. “Kluba vadība un treneris (Mazurs) runā ar mani par spēlētājiem, kuri varētu papildināt Ogres rindas. Man nav noteicošā balss izvēlē, taču viedoklis tiek uzklausīts. Ogres komanda ir viena liela ģimene.”

Sirsniņš māk nodalīt darbu no atpūtas un zina, kā atgūt spēkus un emocijas. Brīvo laiku viņš pavada brīvdienu mājā leģendārā – un pirms vairāk nekā 50 gadiem applūdinātā – Staburaga apkārtnē. “Tā ir vieta, kur iegūt mieru pēc saspringtām spēlēm un treniņiem. Vienmēr varam tur aizbraukt un relaksēties, īpaši mentālā ziņā. Patīk makšķerēt un zvejot – lielu daļu laika pavadu, sēžot pie upes.”

Makšķerēšana Daugavā palīdz atslēgties no visām rūpēm. “Mērot ar eholoti, lielāko dziļumu esmu atradis ap 40 metriem. Tādā dziļumā nemakšķerēju, jo nav piemērota rīka. Jo vairāk makšķerēju, jo vairāk ķeras.

Šosezon komandai pievienojušies trīs ārzemnieki. Amerikāņu saspēles vadītājs Breilons Reisons kopā ar (nākamo Latvijas un Igaunijas līgas čempionu) Markusu Kīnu 2017. gada sezonā “Central Michigan” rindās veidoja rezultatīvāko duetu NCAA pirmajā divīzijā, bet vēlāk spēlēja Kanādā un Ķīnā. Klāt nācis arī lietuviešu uzbrucējs Pauļus Poška un kanādiešu spēka uzbrucējs Emanuels Šeperds (2016.-2018. gadā spēlēja NCAA pirmās divīzijas komandā “Southern Jaguars”).

Jaunpienācēji no pirmās dienas iesaistīti visās komandas aktivitātēs. “Jaunos ārzemniekus nebija grūti pierunāt uz peldi Dubkalnu karjerā. Vēl nav ziema, ūdens pietiekami silts. Skatīsimies, kā viņi reaģēs -10 grādos, ar izurbtu āliņģi. Domāju, ka vismaz viens no viņiem ielīdīs ūdenī.”

Aprīlī ogrēnieši nopelnīja bronzas medaļu Latvijas un Igaunijas līgā, pārspējot “Rapla” ar 75:73. Latvijā sezona beidzās citādi, neizspēlējot LBL bronzas sēriju. “Saglabājies liels rūgtums par pagājušā gada pusfinālu. Uzskatu, ka bijām labāki, taču rezultāts to neparādīja un Ventspils pelnīti iekļuva finālā. Šosezon mērķi ir visaugstākie – cīnīsimies par uzvaru visās spēlēs. Būs interesanti uzspēlēt Latvijas kausā. Man tā būs pirmā pieredze. Forši!


, 2021-10-01 15:01, pirms 3 gadiem
Kā jauna zāle? Neesmu dzirdējis, ka Ogrē būtu uzcelta kāda jauna sporta būve.
, 2021-10-01 15:06, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Kā jauna zāle? Neesmu dzirdējis, ka Ogrē būtu uzcelta kāda jauna sporta būve.
Ogrē tiks būvēta jauna Ogres Valsts ģimnāzijas ēka, kuras projektā ietverta arī sporta zāle un uz kuru vēlāk pārcelsies BK Ogre.
, 2021-10-01 16:27, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Kā jauna zāle? Neesmu dzirdējis, ka Ogrē būtu uzcelta kāda jauna sporta būve.
vienīgi vietu skaits jocīgs 1500 max.. tagadējā zāle ar varot 1000 iebāzt, pagājušajā gadā nodotajā tehnikuma zālē ar ap 1000.. bet var jau būt ka 1500 skatītāji ir griesti Ogrē. valmieras zālei ar ap 1500
, 2021-10-01 16:29, pirms 3 gadiem
Ko nozīmē pārcelsies? Tā būs jauna skola ar skolas sporta zāli, tieši tāpat, kā šobrīd viņi spēlē citas skolas sporta zālē. Pie tam tas tiek būvēts par ES naudu ar konkrēto projekta mērķi - skola ar sporta zāli. Protams, mēs neesam naivi - Ogres Minhauzens to visu pakārtojis savam jaunajam hobijam - basketbolam. Un gadā 300 000 no nodokļu naudas arī iesviež tai klubā, kamēr bērni invalīdi Ziemassvētkos saņēma paciņas ar konfektēm 2 eiro vērtībā. Ogre arī saņem naudu no pašvaldību izlīdzināšanas fonda. Kamēr Ogrē ielu malās pensionāri tirgo sēnes, lai nopirktu maizi, tikmēr no viņu nodokļiem labi audzinātiem 2 m tēvaiņiem iedod 300 000 un aplinkus uzbūvē halli, lai tik Ogres Vadonim ego tiek apmierināts. Nav nožēlojami?
, 2021-10-01 16:45, pirms 3 gadiem
isor rakstīja: vienīgi vietu skaits jocīgs 1500 max.. tagadējā zāle ar varot 1000 iebāzt, pagājušajā gadā nodotajā tehnikuma zālē ar ap 1000.. bet var jau būt ka 1500 skatītāji ir griesti Ogrē. valmieras zālei ar ap 1500
Jā, Valmierā tikai 1,5k. Esmu bijis uz pilnu zāli, kad Ordo izcīnīja zeltu. Bet Valmieras zāle ar saviem 1,5k, tomēr, izskatās labi gan TV kamerās, gan arī klātienē.
, 2021-10-01 18:48, pirms 3 gadiem
Andree rakstīja: Ko nozīmē pārcelsies? Tā būs jauna skola ar skolas sporta zāli, tieši tāpat, kā šobrīd viņi spēlē citas skolas sporta zālē. Pie tam tas tiek būvēts par ES naudu ar konkrēto projekta mērķi - skola ar sporta zāli. Protams, mēs neesam naivi - Ogres Minhauzens to visu pakārtojis savam jaunajam hobijam - basketbolam. Un gadā 300 000 no nodokļu naudas arī iesviež tai klubā, kamēr bērni invalīdi Ziemassvētkos saņēma paciņas ar konfektēm 2 eiro vērtībā. Ogre arī saņem naudu no pašvaldību izlīdzināšanas fonda. Kamēr Ogrē ielu malās pensionāri tirgo sēnes, lai nopirktu maizi, tikmēr no viņu nodokļiem labi audzinātiem 2 m tēvaiņiem iedod 300 000 un aplinkus uzbūvē halli, lai tik Ogres Vadonim ego tiek apmierināts. Nav nožēlojami?
Tātad Andree ir no Ogres novada Lai arī man domes šefs pie sirds neiet, jāsaka, kā ir - Ogrē ir tas pats, kas Jelgavā un D-pilī - vairāk naudiņa tiek tam sportam, kurš iet vairāk pie sirds pašreizējai varai. Agrāk bija hokejs, tas tagad augstākajā līmenī nogrimis, jo ne pašvaldība, ne nbs, ne privātie dod naudu. Tagad topā baskets. Un netaisa jau to skolu un zāli tikai basketam. Iespējas tur trenēties būs arī cīņas sportu pārstāvjiem, vieglatlētiem telpās utt. Savukārt par pārējo pilsētu - vismaz kaut kas tiek darīts. Cik vērtīgs, kvalitatīvs un ilgtspējīgs, var ļoooti strīdēties, bet vismaz nav Brīvības ielas variants, kad katru gadu saliek jaunas trubas, uzliek jaunu asfaltu, saliek jaunas metāla apmales un pēc tam to visu rauj atkal nost pēc maksimums gada. Ar izcilu attaisnojumu, kuru savulaik jautāju vienai no tā laika domes vecenēm. Baidos kļūdīties bet man liekas tā bija Pūķe, kas man teica, ka tā darot, jo nepietiek finanšu lai visu darītu uzreiz, tāpēc, labāk katru gadu raut nost un darīt pa jaunam.
, 2021-10-01 18:50, pirms 3 gadiem
isor rakstīja: vienīgi vietu skaits jocīgs 1500 max.. tagadējā zāle ar varot 1000 iebāzt, pagājušajā gadā nodotajā tehnikuma zālē ar ap 1000.. bet var jau būt ka 1500 skatītāji ir griesti Ogrē. valmieras zālei ar ap 1500
Pilsētā ar 23 tūkstošiem iedzīvotāju diez vai vajag milzu zāli, vēl jo vairāk ja tā ir apvienota ar skolu. Hokeja hallē arī laikos, kad bija virslīgas komanda, pēc dažādiem avotiem skatītāju skaits grozījās ap to pašu. Un pilna līdz malām bija tikai izšķirošos mačos...
, 2021-10-01 19:33, pirms 3 gadiem
Nu nevajag pārspīlēt, neko tur īpaši nost nerāva. Pabraukā pa jaunajām pēdējo 5-6 gadu uzliktajām ielām - visur vieni kvadrāti (Mālkalnes pr., Zilokalnu utt) - visas liktas minhauzena laikā un visos ir griezumi, lipinājumi, kvadrāti. A ko tad jaunais "ģēnijs" netika galā ar šo problēmu? Uzreiz visu sataisīt? Tā ka tas ir sīkums.
Es vairāk par morāli ētisko pusi. Nevar lepnības dēļ (mēs no Ogres tie krutie tagad stīvēsimies ar VEF un Ventspili) par nodokļu naudu zīmēties, ja bērni invalīdi saņem 2 eiro paciņu reizi gadā vai pensionāri spiesti grabināt kapeikas. Jā, atbalstīt var, bet tad ja tiek grūsta nodokļu nauda, tad lūdzu bez leģionāriem un lai spēlē tiešām tikai OBS jaunie puikas. Un pie pakaļas, ka spēlēs par priekšpēdējo vietu. Bet ja gribas pagarināt krāniņu un spēlēt par pirmo vietu tabulā un apmaksāt leģionārus šī mērķa sasniegšanai, tad atvainojiet, ne par pensionāru nodokļu naudu (jā, no pensijām tiek iekasēti nodokļi, kas daļēji nonāk pašvaldībā).
Un Ogrē vismaz kaut kas tiekot darīts.. Nu ja.. Papēti visu lielo konkursu info - gandrīz vienmēr konkursā bija tikai VIENS pretendents - bibliotēka, jaunā skola, Pārogres angārs, šķeldas katlu māja - visi šie ir lieli desmitmiljonu objekti katrs, bet nu nez kāpēc visos šajos konkursos bija tikai pa vienam dalībniekam. Naivuļi var ticēt H svētumam, gudrākie saprot, ko tas nozīmē. Ka viss ar visiem ir bijis sarunāts, t.sk., ar pasūtītāju, ka visi citi tirgus dalībnieki ir bijuši informēti tur "nelīst" utt. Ko tas nozīmēja praksē? Ka par objektiem tika pārmaksāts (konkurences trūkums, ļoti iespējamo atkatu esamība utt). Un tas viss uz Ogres bērnu rēķina, jo pilsētas saistības ir jau uz 25 gadiem par visu to, kas nesen sabūvēts.
, 2021-10-01 20:31, pirms 3 gadiem
Andree rakstīja: Nu nevajag pārspīlēt, neko tur īpaši nost nerāva. Pabraukā pa jaunajām pēdējo 5-6 gadu uzliktajām ielām - visur vieni kvadrāti (Mālkalnes pr., Zilokalnu utt) - visas liktas minhauzena laikā un visos ir griezumi, lipinājumi, kvadrāti. A ko tad jaunais "ģēnijs" netika galā ar šo problēmu? Uzreiz visu sataisīt? Tā ka tas ir sīkums.
Es vairāk par morāli ētisko pusi. Nevar lepnības dēļ (mēs no Ogres tie krutie tagad stīvēsimies ar VEF un Ventspili) par nodokļu naudu zīmēties, ja bērni invalīdi saņem 2 eiro paciņu reizi gadā vai pensionāri spiesti grabināt kapeikas. Jā, atbalstīt var, bet tad ja tiek grūsta nodokļu nauda, tad lūdzu bez leģionāriem un lai spēlē tiešām tikai OBS jaunie puikas. Un pie pakaļas, ka spēlēs par priekšpēdējo vietu. Bet ja gribas pagarināt krāniņu un spēlēt par pirmo vietu tabulā un apmaksāt leģionārus šī mērķa sasniegšanai, tad atvainojiet, ne par pensionāru nodokļu naudu (jā, no pensijām tiek iekasēti nodokļi, kas daļēji nonāk pašvaldībā).
Un Ogrē vismaz kaut kas tiekot darīts.. Nu ja.. Papēti visu lielo konkursu info - gandrīz vienmēr konkursā bija tikai VIENS pretendents - bibliotēka, jaunā skola, Pārogres angārs, šķeldas katlu māja - visi šie ir lieli desmitmiljonu objekti katrs, bet nu nez kāpēc visos šajos konkursos bija tikai pa vienam dalībniekam. Naivuļi var ticēt H svētumam, gudrākie saprot, ko tas nozīmē. Ka viss ar visiem ir bijis sarunāts, t.sk., ar pasūtītāju, ka visi citi tirgus dalībnieki ir bijuši informēti tur "nelīst" utt. Ko tas nozīmēja praksē? Ka par objektiem tika pārmaksāts (konkurences trūkums, ļoti iespējamo atkatu esamība utt). Un tas viss uz Ogres bērnu rēķina, jo pilsētas saistības ir jau uz 25 gadiem par visu to, kas nesen sabūvēts.
Kāpēc pašvaldībai vispār pro klubs jāuztur? Ogrē tak tur daudzi "biznesmeņi" paļci vejerom staigā, lai sāk mest kluba katlā
, 2021-10-01 22:50, pirms 3 gadiem
Andree vēl paraudi par Ziemassvētku lampiņām ar kurām Ogre tika izdekorēta. Pat ventiņi brauca lūkoties, sakot, kā tad tā, ir kāds, kas var hūti pārsist😀 bet par sportu runājot - uz spēli pret Vef ap 1300 salīda skolas zālītē... teikšu salīda, jo VUGD noteikti būtu daudz jautājumu par drošību...... uz hokeju ap 100-150 nāca. Citreiz gan bija vairāk. Play ofos pilna halle uz ažiotāžas un TV rēķina plus Rīgas skatītājs atbrauca.
, 2021-10-01 23:00, pirms 3 gadiem
Par Ogri runājot, pilsēta attīstās. Jauni sejas vaibsti. Var arī neatpazīt, ja pāris gadus nav skatīta. Katru gadu jauni objekti tiek celti. Pilsēta investē klubā? Bet kā savādāk? Tā ir piramidas virsotne. Ogre vienmēr kotējās jauniešu basī, tikai spēlētāji pazuda, jo nebija lielā kluba. Tagad ir piramīdas jumts un bērniem ir motivācija treneties basī. Kādu jau junioru izlasē paņēma, kādu spāņi uzaicināja, kādam izdosies iekļūt lielajā basketbolā caur Ogres lielo komandu. Tā kā cik te minēts, 300k? Hm....... daudz, maz? Kautkam traucē? Rībelītes rajonā visas ielas tiks nobruģētas, kur tad brauks pa glaunu ceļu, ja uz kartējo basketbola spēli!
, 2021-10-01 23:32, pirms 3 gadiem
gunnars rakstīja: Andree vēl paraudi par Ziemassvētku lampiņām ar kurām Ogre tika izdekorēta. Pat ventiņi brauca lūkoties, sakot, kā tad tā, ir kāds, kas var hūti pārsist😀 bet par sportu runājot - uz spēli pret Vef ap 1300 salīda skolas zālītē... teikšu salīda, jo VUGD noteikti būtu daudz jautājumu par drošību...... uz hokeju ap 100-150 nāca. Citreiz gan bija vairāk. Play ofos pilna halle uz ažiotāžas un TV rēķina plus Rīgas skatītājs atbrauca.
Hūti pārsist varēs tad, kad būs viesnīca/s Savādāk šobrīd tu vari atbraukt uz Ogri, papriecāties par lampiņām/lietussargiem, strūklakām un braukt mājās.
, 2021-10-02 09:41, pirms 3 gadiem
O, vēl viens lampiņu fanāts man likās, ka par tām biksēs čurāja vecas pensionsāres - kontingents, kas balso par Dombrovski, jo smuka frizūra un izskatās godīgs ( ), bet redz, ka arī mužiki kaut kādi

Uz hokeju ASK laikos senos un Kurbada laikos nesenos play offos hallei jumtu cēla nost. Tā ka Ogrē ir sporta skatītāji.
Neviens nesaka, ka nevar atbalstīt. Bet es uzrakstīju savu viedokli, ko un kā un cik daudz. Tagad būs jaunā zāle ar tribīnēm slīpi uz sāniem kā krutākajās hallēs, tad ko, paceļam latiņu uz eirokausiem? Tad uz Eirolīgu? Un par nodokļu naudu pirkt arvien labākus leģus šai krāniņa pagarināšanai? Manis pēc lai piesakās kaut NBA, bet par privāto naudu. Ja nodokļu nauda, tad lai spēlē basketbola skolas audzēkņi, latvieši un nekas, ka spēlēs par 7. vietu, nevis 2. vietu tabulā.
Pilsēta attīstās, attīstās... Kas man otro reizi jāraksta, kā tas notiek? uz kā rēķina, kādās mahinācijās? Labi, laiks visu atklās, ko es te pērles bārstīšu
Sveiciens no Lukašenko!
, 2021-10-02 12:59, pirms 3 gadiem
Tirliņš ir un paliek tirliņš😀 Nav vērts pat muti dzesēt. Beigšu īso runu ar Šlesera vārdiem no vienas TV pārraides :" Paklusē, Tu neko nesajēdz no biznesa!".
, 2021-10-02 15:20, pirms 3 gadiem
Par biznesa aspektu piekrītu - tās lampiņas atnesa tūristus, kas kaut ko nopirka ēstuvēs, visiem labi. Tāpat pilsētas svētki - līdzīgs efekts. Bet es uz to skatos un kritizēju ne no biznesa efekta. Pateikšu no kāda aspekta. No ļoti tuviem avotiem zinu, ko misters H dara pilsētā - visi lielie iepirkumi ar vienu firmu kā dalībnieku (skaidrs, ko tas nozīmē), mazie iepirkumi vispār bez kautrēšanās tiek izdalīti čomiem - bijušas pat tiesas ar domes iepirkumu darbiniekiem, kas atlaisti par to, ka atteikušies veikt iepirkumu formālu veikšanu uz konkrētām firmām; visi iestādēs un aģentūrās saliktie ...irsā līdēji, kas dzīvo kā nieres taukos; zināma veida mafioza valdīšana (esmu dzirdējis par pretī runājošo emocionālu iebiedēšanu kā minimums) utt - tas viss man raisa riebumu pret H un šajās lampiņās un pilsētas svētkos es saskatu tikai veco viduslaiku teicienu - dod tautai izklaidi un tad varēsi darīt, ko gribi. Apmēram tā arī vēlēšanas parādīja. Lampiņbalsojums.
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
3

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
2

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Aizeja Osborns. Foto: Jānis Lārmanis
18

"Zeļļi" galotnē nospiež Valmieru un iesoļo LBL pusfinālā

Šovakar biļeti uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālu ieguva debitanti "Rīgas Zeļļi", kas izbraukumā ar 81:74 pieveica "Valmiera Glass"/ViA un ceturtdaļfināla sērijā guva virsroku ar 3-1.