Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks un Timma: Nav jāuztraucas par izlozi, jāsavāc labākais sastāvs

Andrejs Siliņš

Strēlnieks un Timma: Nav jāuztraucas par izlozi, jāsavāc labākais sastāvs
Jānis Strēlnieks un Jānis Timma
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Es gan nedomāju, ka mums jāuztraucas par grupu, bet gan par to, lai izdotos savākt iespējami labāko sastāvu un tad būs jāuztraucas visiem mūsu pretiniekiem," 2017. gada Eiropas čempionāta finālturnīra izlozi Sportacentrs.com komentēja Latvijas valstsvienības uzbrucējs Jānis Timma. Aizsargs Jānis Strēlnieks norādīja: "Vienīgā lieta, ko varam ietekmēt - mūsu pašu spēle!"

Otrdien notikušajā "EuroBasket 2017" izlozē noskaidrojās, ka nākamajā rudenī Latvijas vīru basketbola valstsvienība grupu turnīru aizvadīs Stambulā, tiekoties ar Krievijas, Serbijas, Beļģijas, Lielbritānijas izlasēm un mājinieci Turciju.

"Nekas pārsteidzošs un jauns," īsumā grupas sastāvu aprakstīja Jānis Timma. "Visas komandas ir jau zināmas. Es gan nedomāju, ka mums jāuztraucas par grupu, bet gan par to, lai izdotos savākt iespējami labāko sastāvu un tad būs jāuztraucas visiem mūsu pretiniekiem."

Timmam piekrīt arī viņa vārda brālis Jānis Strēlnieks: "Visiem jābūt ierindā, jāiztiek bez savainojumiem. Esam jau pierādījuši, ka varam spēlēt augstā līmenī. Jānotic vēl vairāk, ka varam arī uzvarēt kaut ko lielu. Esam pietiekami pieredzējuši, lai tiktu galā ar spriedzi un spiedienu, un viss būs atkarīgs no mums pašiem. No tā, kā sagatavosimies, būs jāieliek nopietns darbs. Tā ir vienīgā lieta, ko varam ietekmēt - mūsu pašu spēle. Jāizmanto savi resursi un jāspēlē tas stils, ko esam piekopuši."

"Grupa trāpījusies līdzīga kā bija 2013. gada čempionātā, kad arī pretī nāca daudz slāvu komandas. Visas ir cienījamas, bet - jo interesantāk! Katra spēle un katrs punkts būs svarīgs. Jau tagad nevaru sagaidīt šīs spēles," atzīst Bambergas komandas saspēles vadītājs.

Par grupas autsaiderēm varētu uzskatīt Beļģiju un Lielbritāniju, tomēr ne Strēlnieks, ne Timma tam gluži piekrist nevēlas. Strēlnieks: "Uz Beļģijas grābekļa jau esam uzkāpuši. Ja paskatāmies viņu sastāvu un to, kādos klubos spēlē viņu spēlētāji, tad beļģus uzskatīt par autsaideriem nav pamata. Britiem daudz būs atkarīgs no tā, kāds būs viņu sastāvs. Tā ir atlētiska komanda. Ja ļauj ieskrieties un lidot, tad var rasties problēmas. Domāju, ka katra spēle čempionātā būs interesanta."

Timma: "Pret britiem esam spēlējuši pārbaudes spēli. Nebija nemaz tik vienkārši toreiz. Basketbolu māk spēlē visur, tāpēc atslābināties nedrīkst ne brīdi. Arī pret britiem jāspēlē ar tādu pašu atdevi kā pret Serbiju vai Turciju. Pret visiem jāspēlē vienādi. Beļģija ir labi zināma komanda, daudz labu spēlētāju. Viņiem motivācija būs tikpat liela pierādīt sevi un revanšēties par 2015. gada čempionātu."

Timmam Sanktpēterburgas "Zenit" vienībā ir vairāki esošie vai potenciālie Krievijas izlases spēlētāji, un krāslavietis atklāj, ka jau paspējis izlozi apspriest ar Sergeju Karasjovu: "Pirms laiciņa jau smējāmies, ka būtu forši tikt vienā grupā. Šodien atkal pasmējāmies, jo tieši tā arī notika. Krievu komanda man būs ļoti labi zināma, ar daudziem spēlēts VTB līgā. Tagad būs interesanti ar viņiem uzspēlēt arī izlašu līmenī."

Savukārt Strēlnieks pavilcis uz zoba komandas biedrus no Vācijas izlases: "Būtu bijis interesanti [tikt vienā grupā ar vāciešiem]. Viņi gan lielījās, ka mūs uzvarētu bez problēmām, bet es teicu, ka viņiem pašiem jau nekā nav. Tas viss, protams, caur joku (smejas). Jāskatās, kas vāciešiem būs gatavi spēlēt, vai būs Deniss Šrēders, kādi garie spēlētāji būs ierindā..."

Atgriežoties pie Latvijas grupas, Strēlnieks iedziļinājās konkrētos pretiniekos: "Vēl ne reizi nav sanācis uzveikt Serbiju, tagad pret viņiem spēlēsim neitrālā laukumā, vajadzētu censties beidzot tikt pāri arī serbu "sienai". Nesen ar Nikosu Zisi runājām - jā, Turcija pēdējos gados spēlē nestabili, taču savās mājās viņi vienmēr ir ļoti sarežģīts pretinieks. Viņiem ļoti palīdz mājas sienas un atbalsts no tribīnēm dzen uz priekšu. Tā būs laba pieredze - spēlēt tik daudz un tik traku fanu priekšā."

Timma savulaik bijis uz Turcijas čempionāta finālsērijas spēli Stambulā starp "Galatasaray" un "Fenerbahce", un zina, ko nozīmē atmosfēra nozīmīgās basketbola cīņās: "Tas ir neaprakstāmi. Ja kāds ir bijis Serbijā un kādu "Partizan" vai "Crvenza Zvezda" spēli, tad tas, kas notiek Turcijā, ir ļoti līdzīgi. Jābūt gataviem uz visu. Vienmēr būs blakus efekti, kas varētu izsist no spēles vai arī iedot papildu emocijas un enerģiju. Jebkurā gadījumā - fani atbalsta tevi vai pretinieku - pie pilnām tribīnēm spēlēt ir daudz foršāk."

  +8 [+] [-]

, 2016-11-23 14:28, pirms 7 gadiem
Šis pilnīgi precīzi pateikts, no Timmas puses, kā naglai uz galvas!!!

"Visas komandas ir jau zināmas. Es gan nedomāju, ka mums jāuztraucas par grupu, bet gan par to, lai izdotos savākt iespējami labāko sastāvu un tad būs jāuztraucas visiem mūsu pretiniekiem."

  -1 [+] [-]

, 2016-11-23 14:48, pirms 7 gadiem
Grupa trāpījusies līdzīga kā bija 2013. gada čempionātā, kad arī pretī nāca daudz slāvu komandas.

Hmm? divas - tas ir daudz? vai zons beļģus un turkus arī uzskata par slāviem...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 14:50, pirms 7 gadiem
Ceru,ka atbrauks visi labākie mūsu spēlētāji izdosies labi sagatavoties

  -3 [+] [-]

, 2016-11-23 15:11, pirms 7 gadiem
Jau sāk iekalt galvā, ka Beļģi autsaideri Ar KPmēs varam tikt medaļās ar pusspēku, bez viņa mēs esam autsaideri!

     [+] [-]

, 2016-11-23 15:14, pirms 7 gadiem
Sitīsim visus utainos!

  +3 [+] [-]

, 2016-11-23 15:17, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Jau sāk iekalt galvā, ka Beļģi autsaideri Ar KPmēs varam tikt medaļās ar pusspēku, bez viņa mēs esam autsaideri!
Nepārspīlē.

  +8 [+] [-]

, 2016-11-23 15:30, pirms 7 gadiem
Jau kurā intervijā starp rindām var lasīt "KP, brauc uz izlasi"

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 15:44, pirms 7 gadiem
Ceru,ka tā būs patiesība

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 16:02, pirms 7 gadiem
Nu, nu..redzot kāda slodze ir KP, domāju, ka nāksies iztikt bez viņa

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 16:15, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Nepārspīlē.
Man jau arī šķiet - lai arī monstrs, bet vienatnē vēl trijnieku nokārtot nevar. Nevajag arī pārējos džekus noniecināt.

  +5 [+] [-]

, 2016-11-23 16:19, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Nepārspīlē.
Velku paralēlas ar Novicki, kad šis Vāciju aizveda līdz finālam un norāva vēl MVP. Kāpēc, lai KP nevarētu to pašu izdarīt, jo potenciāls viņam ir. Pasaki, kurš eiropā var nosegt KP?

  +3 [+] [-]

, 2016-11-23 16:28, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Velku paralēlas ar Novicki, kad šis Vāciju aizveda līdz finālam un norāva vēl MVP. Kāpēc, lai KP nevarētu to pašu izdarīt, jo potenciāls viņam ir. Pasaki, kurš eiropā var nosegt KP?
Ja tikai paļausimies uz KP, tālu netiksim.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 16:33, pirms 7 gadiem
Es pat domāju, ka ar KP un Dāvi sastāvā var iet pat grūtāk, jo abi džeki nav daudz bijuši izlasē un būs stipri jāadaptējas lai varētu vienoti spēlēt. Tāpēc pieļauju, ka būs jāpaiet laikam, lai abi stāri iejūtas komandā, Bagijam grūti būs. Bet tas ka ar gadiem būsim labi, tas tiesa

     [+] [-]

, 2016-11-23 16:42, pirms 7 gadiem
Gobers var nosegt KP. Un uzbrukumā apspēlēt. Vajag spēles skatīties, ne tikai
apskatus ar KP epizodem

     [+] [-]

, 2016-11-23 16:45, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Velku paralēlas ar Novicki, kad šis Vāciju aizveda līdz finālam un norāva vēl MVP. Kāpēc, lai KP nevarētu to pašu izdarīt, jo potenciāls viņam ir. Pasaki, kurš eiropā var nosegt KP?
tur bija arī citus gadus līdzīgs scenārijas, ar savādāku iznākumu, kur vācija 'priekšlaicīgi izkrita un neko no sapņotā nedabuja. nespēlē mūsdienās vairs tikai viens novickis vai KP, spēlē un uzvar komanda.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 17:20, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: tur bija arī citus gadus līdzīgs scenārijas, ar savādāku iznākumu, kur vācija 'priekšlaicīgi izkrita un neko no sapņotā nedabuja. nespēlē mūsdienās vairs tikai viens novickis vai KP, spēlē un uzvar komanda.
Viss atkarīgs no tā, kāds būs šis čempionāts - spēcīgs vai blāvs. Respektīvi - kādus lēmumus būs pieņēmuši dalībvalstu vadošie spēlētāji. Pats taču labi zini, ka ir čempionāti, kuros spēlē teju visi labākie špīleri un ir tādi, tukšie čempji, kuros sitas nosacīti otrais ešalons. Tad nu lūk - ja šis ir švakais čempis, kurā, ja piedalās KP, viņš būtu turnīra spožākā zvaigzne, viss var notikt un, principā, pietiktu ar viņu vienu, lai aizvilktu komandu tālu. Tajā pat laikā, ja šis ir stiprais čempis(par ko gan pagaidām nekas neliecina, jo vairāki vadošie spēlētāji ir beiguši karjeras izlasē), tad loģiski, ka KP viens neizvilks un būs vajadzīgs spēcīgs 110% atbalsts no visiem pārējiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 17:26, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Ja tikai paļausimies uz KP, tālu netiksim.
Kurš teica, ka pārējie nemetīs pa grozu? Ja ar ģrieķiem un frančiem spēlējām līdzīgi, tad ar KP un DB varam mazliet pacelt līmeni un pārkāpt tai barjerai. Muļķības jūs runājat, ja būs KP viņš būs līderis, bet jūs te rakstiet, ka LV jāspēlē bez izteikta līdera?

     [+] [-]

, 2016-11-23 17:35, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Viss atkarīgs no tā, kāds būs šis čempionāts - spēcīgs vai blāvs. Respektīvi - kādus lēmumus būs pieņēmuši dalībvalstu vadošie spēlētāji. Pats taču labi zini, ka ir čempionāti, kuros spēlē teju visi labākie špīleri un ir tādi, tukšie čempji, kuros sitas nosacīti otrais ešalons. Tad nu lūk - ja šis ir švakais čempis, kurā, ja piedalās KP, viņš būtu turnīra spožākā zvaigzne, viss var notikt un, principā, pietiktu ar viņu vienu, lai aizvilktu komandu tālu. Tajā pat laikā, ja šis ir stiprais čempis(par ko gan pagaidām nekas neliecina, jo vairāki vadošie spēlētāji ir beiguši karjeras izlasē), tad loģiski, ka KP viens neizvilks un būs vajadzīgs spēcīgs 110% atbalsts no visiem pārējiem.
Jebkurā gadījumā būs nepieciešams liels devums no citiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2016-11-23 17:36, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Kurš teica, ka pārējie nemetīs pa grozu? Ja ar ģrieķiem un frančiem spēlējām līdzīgi, tad ar KP un DB varam mazliet pacelt līmeni un pārkāpt tai barjerai. Muļķības jūs runājat, ja būs KP viņš būs līderis, bet jūs te rakstiet, ka LV jāspēlē bez izteikta līdera?
Ja pārēji spēlēs sūdīgi, nekas nebūs.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-23 17:56, pirms 7 gadiem
Gobers KP tā spēle bija vnk švaka nevis Gobērs bija, labs, izskatās ka pats neesi speli skatijies, Padomā, ja vel Andzeju pieliks klat, starpcitu Rai4a, atceries, ka KP nav tiešais spēlētājs Goberam, vnk NYK nopisas taja spele C pozicija tapec kape sanaca pret Goberu kapat, tas nav vinja tieshais pretspeletajs, Andzejs butu.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 18:20, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Viss atkarīgs no tā, kāds būs šis čempionāts - spēcīgs vai blāvs. Respektīvi - kādus lēmumus būs pieņēmuši dalībvalstu vadošie spēlētāji. Pats taču labi zini, ka ir čempionāti, kuros spēlē teju visi labākie špīleri un ir tādi, tukšie čempji, kuros sitas nosacīti otrais ešalons. Tad nu lūk - ja šis ir švakais čempis, kurā, ja piedalās KP, viņš būtu turnīra spožākā zvaigzne, viss var notikt un, principā, pietiktu ar viņu vienu, lai aizvilktu komandu tālu. Tajā pat laikā, ja šis ir stiprais čempis(par ko gan pagaidām nekas neliecina, jo vairāki vadošie spēlētāji ir beiguši karjeras izlasē), tad loģiski, ka KP viens neizvilks un būs vajadzīgs spēcīgs 110% atbalsts no visiem pārējiem.
muļķības. vienkārši nonākam pie komandām ar nosaukumu Serbija, Spānija, Francija, Lietuva, viss, te vairs neder pasakas par to, ka KP vienatnē kaut ko kaut kur vilks. nevienu čempi šīm komandām nav tā, ka viss piecienieks nesastāvētu no NBA un eirolīgas līmeņa zvaigznēm, top līmeņa spēlētājiem, kuri gandrīz visi spēlē galvenās lomas savos klubos. jā, mēs, varam labi nospēlēt, ja būs ideāls sastāvs, bet visi sapņi par to, ka mūs šaja sabiedrībā viegli ielaidīs iekšā, pilnīgas muļķības, vieta šādā sabiedrībā ir jānopelna ar smagu darbu un arī pamatīgu veiksmes piedevu.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-23 18:35, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Viss atkarīgs no tā, kāds būs šis čempionāts - spēcīgs vai blāvs. Respektīvi - kādus lēmumus būs pieņēmuši dalībvalstu vadošie spēlētāji. Pats taču labi zini, ka ir čempionāti, kuros spēlē teju visi labākie špīleri un ir tādi, tukšie čempji, kuros sitas nosacīti otrais ešalons. Tad nu lūk - ja šis ir švakais čempis, kurā, ja piedalās KP, viņš būtu turnīra spožākā zvaigzne, viss var notikt un, principā, pietiktu ar viņu vienu, lai aizvilktu komandu tālu. Tajā pat laikā, ja šis ir stiprais čempis(par ko gan pagaidām nekas neliecina, jo vairāki vadošie spēlētāji ir beiguši karjeras izlasē), tad loģiski, ka KP viens neizvilks un būs vajadzīgs spēcīgs 110% atbalsts no visiem pārējiem.
Paga paga, ko tad tu gribi pateikt, ka ja izlasēs vairs nav karjeru beigušie veterāni, tad uzreiz tās skaitās vājas? un kā tad ar jaunajām zvaigznēm? iznāk tā, ka viss līmenis tagad ir krities jo daži veterāni no izlasēm ir aizgājuši? Dažreiz tie jaunie ir daudzsološāki un rāda augstāku līmeni kā tie vecie "vārdi".

     [+] [-]

, 2016-11-23 18:39, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Paga paga, ko tad tu gribi pateikt, ka ja izlasēs vairs nav karjeru beigušie veterāni, tad uzreiz tās skaitās vājas? un kā tad ar jaunajām zvaigznēm? iznāk tā, ka viss līmenis tagad ir krities jo daži veterāni no izlasēm ir aizgājuši? Dažreiz tie jaunie ir daudzsološāki un rāda augstāku līmeni kā tie vecie "vārdi".
It sevišķi Spānija izjutīs dvieļu padevēja Kalderona nespēlēšanu izlasē Viena M.Gasola atgriesānās izlasē vien būtu ko vērta.

     [+] [-]

, 2016-11-23 18:42, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Viss atkarīgs no tā, kāds būs šis čempionāts - spēcīgs vai blāvs. Respektīvi - kādus lēmumus būs pieņēmuši dalībvalstu vadošie spēlētāji. Pats taču labi zini, ka ir čempionāti, kuros spēlē teju visi labākie špīleri un ir tādi, tukšie čempji, kuros sitas nosacīti otrais ešalons. Tad nu lūk - ja šis ir švakais čempis, kurā, ja piedalās KP, viņš būtu turnīra spožākā zvaigzne, viss var notikt un, principā, pietiktu ar viņu vienu, lai aizvilktu komandu tālu. Tajā pat laikā, ja šis ir stiprais čempis(par ko gan pagaidām nekas neliecina, jo vairāki vadošie spēlētāji ir beiguši karjeras izlasē), tad loģiski, ka KP viens neizvilks un būs vajadzīgs spēcīgs 110% atbalsts no visiem pārējiem.
Nosauc tās neskaitāmās zvaigznes, kuras beigušas karjeru izlasēs? Spāņiem, lietuviešiem, serbiem neviens no līderiem. Francijai Pārkers un Grieķijai Spanulis? Vācijai Novickis? Ir jauns līderis Šrēdera personā.

     [+] [-]

, 2016-11-23 18:49, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: muļķības. vienkārši nonākam pie komandām ar nosaukumu Serbija, Spānija, Francija, Lietuva, viss, te vairs neder pasakas par to, ka KP vienatnē kaut ko kaut kur vilks. nevienu čempi šīm komandām nav tā, ka viss piecienieks nesastāvētu no NBA un eirolīgas līmeņa zvaigznēm, top līmeņa spēlētājiem, kuri gandrīz visi spēlē galvenās lomas savos klubos. jā, mēs, varam labi nospēlēt, ja būs ideāls sastāvs, bet visi sapņi par to, ka mūs šaja sabiedrībā viegli ielaidīs iekšā, pilnīgas muļķības, vieta šādā sabiedrībā ir jānopelna ar smagu darbu un arī pamatīgu veiksmes piedevu.
Tikpat labi es varu teikt, ka Spāniju varētu papildināt Marks Gasols, Slovēniju - G.Dragičs, Lietuvu - Motejūns, Krieviju - Mozgovs un Šveds, Serbiju - Marjanovičs,, utt. Tagad tev nav neviena argumenta, lai gadu pirms turnīra varētu spriest cik spēcīgs būs turnīrs, tas ir pilnīgi aplami.

Piedod, tas bija domāts Emilio

  +2 [+] [-]

, 2016-11-23 19:43, pirms 7 gadiem
LV varētu sanākt interesants starta piecinieks: Strēlnieks, Bertāns, Timma, Bertāns, Porziņģis

  +2 [+] [-]

, 2016-11-23 21:50, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Gobers KP tā spēle bija vnk švaka nevis Gobērs bija, labs, izskatās ka pats neesi speli skatijies, Padomā, ja vel Andzeju pieliks klat, starpcitu Rai4a, atceries, ka KP nav tiešais spēlētājs Goberam, vnk NYK nopisas taja spele C pozicija tapec kape sanaca pret Goberu kapat, tas nav vinja tieshais pretspeletajs, Andzejs butu.
Andzejs pret Goberu.. Gribetu redzet, bet ja tas bus, tad jau musu izlase bus talu tikusi

     [+] [-]

, 2016-11-23 22:34, pirms 7 gadiem
bet tur jau tā lieta ka mentāli neviens negrib uzņemties to līdera statusu, visi baidās, a KP tagad jau pie tādas spriedzes pieradis un tik lādē pa grozu, kas arī jādara, nevis vilkt līdz pēdējām sekundēm un tad izmest kautkādu traku metienu!!! pie tāda sastāva - Strēlnieks, Bertāns, Timma, Bertāns, Porziņģis, vispār mums uzbrukumā nav jāiet zem groza, trīnīšus tik var lādēt!!!!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-23 22:36, pirms 7 gadiem
Redz ko krievi saka championat.com
В группе на самом деле все просто.
Если Латвия в состав получит Порзингиса и Бертанса из НБА, то Сербия с Латвией поделят первое и второе место, Россия с Турцией 3-е и 4-е место. Если Латвия будет играть только игроками из Европы, то Латвия будет бороться с Бельгией за 4-е место, а Россия с Турцией за второе и третье.
Ну и надо учитывать, что 4-е место в группе получает в 1/8 Испанию, так что для надежд на 1/4 надо занимать как минимум 3-е.

     [+] [-]

, 2016-11-23 23:55, pirms 7 gadiem
Audi80 rakstīja: Redz ko krievi saka championat.com
В группе на самом деле все просто.
Если Латвия в состав получит Порзингиса и Бертанса из НБА, то Сербия с Латвией поделят первое и второе место, Россия с Турцией 3-е и 4-е место. Если Латвия будет играть только игроками из Европы, то Латвия будет бороться с Бельгией за 4-е место, а Россия с Турцией за второе и третье.
Ну и надо учитывать, что 4-е место в группе получает в 1/8 Испанию, так что для надежд на 1/4 надо занимать как минимум 3-е.
Ļoti tuvu īstenībai, ja nespēlētu Turcijā, tad zem šī varētu parakstīties par visiem 100 proc.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-24 08:26, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Kurš teica, ka pārējie nemetīs pa grozu? Ja ar ģrieķiem un frančiem spēlējām līdzīgi, tad ar KP un DB varam mazliet pacelt līmeni un pārkāpt tai barjerai. Muļķības jūs runājat, ja būs KP viņš būs līderis, bet jūs te rakstiet, ka LV jāspēlē bez izteikta līdera?
Tā ir - izteikts un labs līderis ir milzīga starpība līdzīgas spēles galotnē (piemēram, LAT-FRA spēle pēdējā EČ un Pārkers galotnē).

Vēl kas - KP izlasē tiks pie krietni vairāk soda metieniem, jo NBA zvaigznes EČ vienmēr dabū star treatment un viņiem nedrīkst pieskārties.

Par Gobēru - esmu redzēji visas Knicks spēles un nebija nemaz tik traki. Gobēram pašam problēmas būs ar KP pēdējā laika sniegumu un Kristaps šobrīd jau vinnētu to dueli.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-24 10:38, pirms 7 gadiem
Ar Porziņģi var cīnīties par 3 vietu ar Krieviju, citādi jācīnās par ceturto vietu. Bet kāpēc lai Porzinģis nebrauktu? Kāpēc nešabās neviens par Timmu, Strēlnieku?

     [+] [-]

, 2016-11-24 10:56, pirms 7 gadiem
Hello Sir / Madam,

Es esmu Sandra Kelly Musculler sekretāre no kabineta aizdot naudu starp īpaši.

Jums ir nepieciešams naudas aizdevumus starp indivīdiem tikt galā ar finansiālām grūtībām, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas izraisa bankas. Ms sandrana firma spēj veikt aizdevumu summa, kas jums nepieciešams, un ar nosacījumiem, kas padara jūsu dzīvi vieglāku.

Mēs nodrošinām atmaksas termiņu uz 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies

     [+] [-]

, 2016-11-24 12:07, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Ar Porziņģi var cīnīties par 3 vietu ar Krieviju, citādi jācīnās par ceturto vietu. Bet kāpēc lai Porzinģis nebrauktu? Kāpēc nešabās neviens par Timmu, Strēlnieku?
Kāpēc viņam braukt? Loģiski, ja zingers paņems laiku, lai atpūstos/sagatavotos sezonai, nevis braukt te un kapāties par 3. vietu.

     [+] [-]

, 2016-11-24 20:07, pirms 7 gadiem
Audi80 rakstīja: Redz ko krievi saka championat.com
В группе на самом деле все просто.
Если Латвия в состав получит Порзингиса и Бертанса из НБА, то Сербия с Латвией поделят первое и второе место, Россия с Турцией 3-е и 4-е место. Если Латвия будет играть только игроками из Европы, то Латвия будет бороться с Бельгией за 4-е место, а Россия с Турцией за второе и третье.
Ну и надо учитывать, что 4-е место в группе получает в 1/8 Испанию, так что для надежд на 1/4 надо занимать как минимум 3-е.
patiesībā, viss gandrīz pareizi, tikai precīzāk būtu teikt, ka pat bez Bertāna jaunākā un KP, mēs varam paņemt visas komandas, izņemot Serbiju. Protams, ka ar abiem mūsu NBA čaļiem, iespējas paņemt turciju un krieviju uzreiz uzlabojas un pat parādās iespēja cienīgi pacīnīties ar serbiem,