Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Janičenoks par valstsvienību, 7 sezonām Latvijā, vēlmi atgriezties Itālijā

Kristaps Janičenoks 34 gadu vecumā ir viens no pieredzējušākajiem Latvijas valstsvienības basketbolistiem - ar veselīgu humoru par savu vecumu sarunā ar Andreju Siliņu Kristaps stāsta par to, kā atšķiras ierašanās valstsvienības treniņnometnē pirms diviem, pieciem vai desmit gadiem. "Atbraucu mājās, ieslēdzu televizoru un Pentagons deg. Dienu iepriekš tam garām vēl skrēju krosiņu..." Kristaps atceras 11. septembra notikumus rubrikā "Bērnības (Jaunības) atmiņas". Pēdējās septiņas sezonas pavadītas "VEF Rīga" un "Ventspils" rindās, un tās nesušas pilnu emociju gammu - izcīnīti trīs Latvijas čempiontituli, saplēsta Ahileja cīpsla... Basketbolists atzīst, ka ilgojas pēc Itālijas, kur labprāt atgrieztos, lai turpinātu savu spēlētāja karjeru, norāda uz lietām, kas būtu nepieciešamas, lai arī Latvijas klubu basketbolā sasniegtu ko lielu. Kristaps atklāj, ka šis Eiropas čempionāts viņam būs pēdējais starts Latvijas valstsvienības kreklā. "Man patīk spiediens un ažiotāža. Tā ir daļa no sporta - patiesībā tas ir pats labākais sportā," spēlētājs norāda, ka īpašā uzmanība pirms šī gada čempionāta viņu nevis baida, bet tieši motivē.

Sarunas ilgums: 51 minūte

, 2017-07-19 11:07, pirms 7 gadiem
o, beidzot arī tautai kas pieejams.

Tik, protams, kā vienmēr, lago
, 2017-07-19 11:13, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: o, beidzot arī tautai kas pieejams.

Tik, protams, kā vienmēr, lago
Labrīt, jau kuro mēnesi laiž par brīvu intervijas, vismaz par basketbolu.
, 2017-07-19 11:28, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: o, beidzot arī tautai kas pieejams.

Tik, protams, kā vienmēr, lago
nelago, uzliku uz 270 un iet kā smērēts
, 2017-07-19 11:28, pirms 7 gadiem
Ļoti laba intervija!
, 2017-07-19 12:01, pirms 7 gadiem
Interesanti! Paldies
, 2017-07-19 12:03, pirms 7 gadiem
Ievērojāt, ka Janičenokam ir ļoti laba, pareiza latviešu valoda? Labāk nekā intervētājs spēj izskaidrot domu. To es ļoti augstu vērtēju.
, 2017-07-19 12:42, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Ievērojāt, ka Janičenokam ir ļoti laba, pareiza latviešu valoda? Labāk nekā intervētājs spēj izskaidrot domu. To es ļoti augstu vērtēju.
Krisīts jau nu vienmēr ir pozicionējies kā saprātīgs cilvēks, kas viņam visumā veiksmīgi arī sanāk, t.i. tāds viņš arī ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-19 13:37, pirms 7 gadiem
Video platformu, lūdzu, beidzot nomainiet! NEREĀLI KAITINA, LAGO UN NEVAR PASKATĪTIES!!!! BRIESMĪGI! SPORTACENTRS IR PALICIS PAR ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-19 14:40, pirms 7 gadiem
Laba intervija tiešām.!!
, 2017-07-19 14:41, pirms 7 gadiem
Kas jums lago? Man uz baltcoma viss perfekti iet
, 2017-07-19 15:20, pirms 7 gadiem
Super intervija, tā turpināt Andrej!
, 2017-07-19 18:28, pirms 7 gadiem
Atrada kā ielikt reklāmu.. Uzlikuši jau video pašā sākumā.

Krisīts vienmēr atstāj tādu iespaidu, ka čalim galva strādā.
, 2017-07-19 18:54, pirms 7 gadiem
vienmēr patikušas intervijas ar Janiču. Paldies par šo. Gan jau kādā no garajiem ziemas vakariem šo vēlreiz noskatīšos.. Mūsus zeme - L A T V I J A
, 2017-07-19 18:59, pirms 7 gadiem
b) sc.com varēja sarunas laikā parādīt bildes un/vai video no sarunas , kā papildinājumu sacītajam. Ja tehniski tas ir iespejams un atrodas iespejas.. Kad runa iet par veco Zalgira arenu, tad varetu paradit paris bildes ar to .. video formats pat pieprasitu tadu papildinajumu.. Citadi labs intervetajs un fantastisks intervejamais.
, 2017-07-19 19:56, pirms 7 gadiem
Rai4a rakstīja: b) sc.com varēja sarunas laikā parādīt bildes un/vai video no sarunas , kā papildinājumu sacītajam. Ja tehniski tas ir iespejams un atrodas iespejas.. Kad runa iet par veco Zalgira arenu, tad varetu paradit paris bildes ar to .. video formats pat pieprasitu tadu papildinajumu.. Citadi labs intervetajs un fantastisks intervejamais.
Jāpiekrīt! Siliņš ir vienīgais SC darbonis, kuru var saukt par žurnālistu un viņa materiāli vienmēr ir kvalitatīvi un baudāmi, kas SC tiešām ir, nevis retums, bet vienīgais izņēmums!
, 2017-07-20 08:21, pirms 7 gadiem
Man patika intervija. KJ tāds nedaudz nosēdies. Mierīgāks, pieklājīgāks. Pēc spēlēm trakāks.
, 2017-07-20 15:16, pirms 7 gadiem
Diez kur nakamsezon tiiklinju tricinaas vecaas NOKIAs vibraacijas ?! Diez vai Itaalijaa buus, drusku nu jau par vecu tam liimenim ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-21 01:13, pirms 7 gadiem
kepka96 rakstīja: Nebūtu slikti vēl pēdējo reizi lemberdzēnus nopērt. #MēsVisiPērsimLemberdzēnus #2no11
Zin kur tā problēma - tas tizlais letiņu flegmātisms un ab olta nulle fanu bāze u nerēķināšanās ar to ! Tamdēļ jau var spēletaji mierīgi staigāt bez maz vai katru gadu starp VEF un Ventspili turp u atpakaļ zinot ka problēmas nebūs ... Bet kad vecais glumais Luis Figo kad 2002 atgriezaas REAL kreklaa BARCA stadionaa, kad vienkarshais parastais lidzjuteejs kas vienmeer rqtni seedeejis savaa vietinjaa, nerunaajot nemaz par karstasaniigajiem iistajiem fanaatiem - kad visiem shirmis aizkrita ciet un visi bija gatavi uz desaam sadaliit glumo nelieti FIGO u kad visi treknie bosi tika nofilmeeti savaas VIP tribiinees bezpaliidziigi un apjukushi ! Luk tas ir emocijaqs, luuk taa ir iista dziive, kad machs pat tika aptureets ! Shai nozheelojam izmirstoshaja pilju diikji kur kaut kadi paaris virtuaali prsonaazhi shai portaala meegjin akaut ko hypot un pardesmit fanaati patiesi tribiinees ... tas viss nozhelojamas valstinjas agonijas raustiishanas tikai un vieniigi ...
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.