Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

VEF lietuviešu uzbrucējs Kulvietis pārcelsies uz Spānijas ACB līgu

VEF lietuviešu uzbrucējs Kulvietis pārcelsies uz Spānijas ACB līgu
Sauļus Kulvietis pret Āronu Dornekampu. Foto: FIBA

Latvijas basketbola kluba "VEF Rīga" uzbrucējs Sauļus Kulvietis esot panācis vienošanos ar Spānijas augstākās līgas komandu "Andorra", pavēstījis portāls Sportando.

Rīgas kluba prezidents Gatis Jahovičs iepriekš Sportacentrs.com raidījumā "Tuvplānā" atklāja, ka ar Kulvieti līgums ir parakstīts līdz FIBA Čempionu līgas otrā grupu turnīra beigām. Šovakar VEF mājās ar 64:77 piekāpās "Tenerife", garantējot pēdējo vietu apakšgrupā, un Eirokausu sezonu otrdien noslēgs izbraukumā pret Bosnijas un Hercegovinas "Igokea".

Bosnijā un Hercegovinā Kulvieša gan visdrīzāk vairs nebūs – Sportacentrs.com rīcībā esoša informācija liecina, ka lietuvietis jau rīt varētu pamest komandu. Tādējādi Kulvietis acīmredzot nepalīdzēs arī Latvijas-Igaunijas līgas pamatturnīra pēdējā spēlē pret "Liepāju" un nepiedalīsies arī Latvijas-Igaunijas līgas izšķirošajā fāzē.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

30 gadus vecais uzbrucējs VEF pievienojās februāra vidū. Čempionu līgā viņš vidēji 25,3 minūtēs atzīmējās ar 7,4 punktiem un 4,2 atlēkušajām bumbām, bet Latvijas-Igaunijas līgā vidēji 18,8 minūtēs tika pie 6,1 punkta un 2,9 atlēkušajām bumbām. Iepriekšējā sezonā Kulvietis pārstāvēja Francijas klubu "Dijon", bet Spānijā viņš jau ir spēlējis Badalonas "Joventut" rindās. "Andorra" ar bilanci 12-14 ACB līgā ieņem devīto vietu, bet ULEB Eirokausā apstājās "Top 16" fāzē.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/sau...


, 2021-03-31 23:53, pirms 3 gadiem
Pārsteigums, lai neteiktu vairāk.. Izņemot trinīšus, nekas cits īsti nepadevās.
Ja VEF būtu paši atskaitījuši, būtu mazāk pārsteigts. 😅
, 2021-04-01 01:15, pirms 3 gadiem
He braljukas tinaas prom uz pundurvalsti... it kaa pofig...tolka dizhi nebija vienalga no vinja te.
, 2021-04-01 06:49, pirms 3 gadiem
Piekrītu
, 2021-04-01 08:48, pirms 3 gadiem
VEF pēc sezonas būs pamatīga pārbūve ja ies prom visi leģi un ja atbrīvosies no Vītola un Helmaņa
, 2021-04-01 09:11, pirms 3 gadiem
zirga galva
, 2021-04-01 13:09, pirms 3 gadiem
Witslenamitea rakstīja: VEF pēc sezonas būs pamatīga pārbūve ja ies prom visi leģi un ja atbrīvosies no Vītola un Helmaņa
Domāju, ka ne tikai leģi ies prom. Ja situācija Eiropā būs kaut cik normāla, tad prom varētu iet arī Zoriks, Šķēle varbūt vēl kāds. Un ja prom ies tik daudz aizsargi, tad Vītols noteikti paliks. Kā rezerves aizsargs viņš ir tīri labs.
, 2021-04-01 13:11, pirms 3 gadiem
Kas attiecas uz leiti, tad bija redzams, ka nav bijusi spēļu prakse, lēnas darbības uz laukuma, ātrumā netiek līdzi saviem pretspēlētājiem. Viņam smagi klājās.
, 2021-04-01 19:34, pirms 3 gadiem
Slikts leitis nebija, bet vai viņam ir ACB līmenis? Uz soliņa sēdēt - noteikti, vai kas vairāk - to laiks rādīs...
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.