Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Horvāts Hezonja varētu pievienoties Strēlnieka CSKA

Horvāts Hezonja varētu pievienoties Strēlnieka CSKA
Mario Hezonja bloķē Lebrona Džeimsa metienu. Foto: Reuters / Scanpix

Jāņa Strēlnieka Maskavas CSKA, iespējams, savu sastāvu pastiprinās ar 25 gadus veco horvātu Mario Hezonju, kurš pēdējos gadus spēlējis Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) tādu komandu rindās kā Orlando ''Magic'', Ņujorkas ''Knicks'' un Portlendas ''Trailblazers''.

Vakar itāļu žurnālists Fabricio Lorenzi publicēja informāciju ''Twitter'' kontā, ka pastāv konflikts starp Maskavas CSKA un tās līderi Maiku Džeimsu. Basketbolists nav ar vienību kopā devies uz ULEB Eirolīgas maču pret Berlīnes ''Alba''. Pēc neoficiālas informācijas tiek minēts, ka nesaskanas radušās, jo CSKA vadība nav ļāvusi Džeimsam apmeklēt nesen mūžībā aizgājušā vectēva bēres ASV. Ļoti iespējams, ka Džeimss, kuram visas savas karjeras laikā bijuši dažādi konflikti, savu pēdējo maču CSKA rindās ir aizvadījis.

Tas ļauj spekulēt par Džeimsa aizvietotājiem, vai basketbolistiem, kas pastiprinās CSKA tuvākajā laikā. Par vienu no tādiem min horvātu Mario Hezonju. 25 gadus vecais basketbolists līdz šim spēlējis aiz okeāna Nacionālajā basketbola asociācijā un pārstāvējis tādas komandas kā Orlando ''Magic'', Ņujorkas ''Knicks'' un Portlendas ''Trailblazers''. 2019./2020. gada sezonā ''Trailblazers'' sastāvā Hezonja laukumā devās 53 spēlēs, 16.4 minūtēs gūstot 4.8 punktus un izcīnot 3.5 atlēkušās bumbas. 2015. gada drafta ar piekto kārtas numuru izvēlētais Hezonja savas NBA karjeras laikā aizvadījis 330 spēles, kuru laikā guvis 6.9 punktus, izcīnījis 3.1 atlēkušo bumbu un atdevis 1.3 rezultatīvas piespēles.

Pats basketbolists uz baumām par savu pievienošanos CSKA atbildējis sarkastiski. ULEB Eirolīgā CSKA ar 15 uzvarām 21 spēlē ir otrie.


, 2021-01-27 13:18, pirms 3 gadiem
Izrādās ka NBA draftā ir piecas kārtas.
Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.