Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Bijušais vefietis Hemondss karjeru turpinās Vācijas Bundeslīgā

Bijušais vefietis Hemondss karjeru turpinās Vācijas Bundeslīgā
Reišons Hemondss pret Denisu Krestiņinu. Foto: VEF Rīga

Vācijas Bundeslīgas klubs ''Gottingen'' šodien paziņojis par vienošanās panākšanu ar bijušo ''VEF Rīga'' viesspēlētāju Reišonu Hemondsu. Spēlētājam tā kļūs par otro sezonu Eiropā, bet kopā ar VEF viņš sezonas laikā izcīnīja trīs titulus.

Vācijas Bundeslīgas komanda ''Gottingen'', kuru 2020./2021. gada sezonā pārstāvēja Rihards Lomažs, šodien paziņojis, ka nākamajā sezonā to pārstāvēs bijušais vefietis Reišons Hemondss. ''Ar Reišonu piesaisti esam ieguvuši spēlētāju, kurš var spēlēt gan zem groza, gan gūt grozus no tālās distances. Viņš demonstrējis labu basketbolu savā pirmajā gadā Eiropā, tāpēc esam priecīgi, ka Reišons turpinās savas karjeras attīstību pie mums,'' kluba mājaslapai teicis galvenais treneris Roels Mūrss.

Jau iepriekš bija zināms, ka neviens no pagājušajā sezonā VEF spēlējušajiem leģionāriem nākamajā sezonā komandā nespēlēs. Jaunu mājvietu ātri vien atrada Rons Karijs, bet Aleksandrs Madsens karjeru turpinās Atēnu AEK.

23 gadus vecais Hemondss apvienotajā Latvijas-Igaunijas līgā 22 spēlēs vidēji meta 10.5 punktus un izcīnīja 7.2 atlēkušās bumbas zem groziem. Tikmēr FIBA Čempionu līgā spēlētājs izcēlās ar vidēji gūtiem 9.4 punktiem un 2.2 bumbām zem groziem.

''Gottingen'' 2021./2022. gada sezonā Bundeslīgā ieņēma desmito vietu ar bilanci 16 uzvaras un 18 zaudējumi. Ar to gan nebija gana, lai kvalificētos izslēgšanas cīņām. Kopā ar VEF Hemondss savā pirmajā sezonā Eiropā izcīnīja trīs titulus: Latvijas kausa trofeju, apvienotās Latvijas-Igaunijas līgas kausu un Latvijas Basketbola līgas čempiona godu.

Izmantotie resursi:
https://www.bggoettingen.de/us-cent...


, 2022-07-25 18:23, pirms 2 gadiem
Lūk šo spēlētāju nevajadzēja laist prom. Uzskatu, ka ir viņam liels potenciāls, ko īsti neizmantoja VEF
, 2022-07-25 20:30, pirms 2 gadiem
Rebel dibil. Kā tas ir “ Nevajadzēja laist prom?”. Paskaidrosi?
, 2022-07-25 20:41, pirms 2 gadiem
Kāda velna pēc man vispār vajag zināt kur viņš aiziet tālāk, tas nav mūsu spēlētājs par ko uztraukties!!!Tracinā šie teksti, bijušais vefietis vai vienalga no kura kluba, pirms piecām sezonām spēlēja klubā un ko viņš tagad dara nu galīgi neinteresē!!!
, 2022-07-25 23:20, pirms 2 gadiem
garmate rakstīja: Kāda velna pēc man vispār vajag zināt kur viņš aiziet tālāk, tas nav mūsu spēlētājs par ko uztraukties!!!Tracinā šie teksti, bijušais vefietis vai vienalga no kura kluba, pirms piecām sezonām spēlēja klubā un ko viņš tagad dara nu galīgi neinteresē!!!
tev neinteresē, teiksim man interesē, bet nē, Tu nāc un čīksti te
, 2022-07-25 23:22, pirms 2 gadiem
BubblexDD rakstīja: Rebel dibil. Kā tas ir “ Nevajadzēja laist prom?”. Paskaidrosi?
Mēģināt sezonas otrajā pusē līgumu pagarināt, nevis starpsezonā, bet tieši sezonas laikā.

Kāpēc es tā domāju? Reāli čalis var no jebkuras pozīcijas uzbrukt, protams ajuns un karstasinīgs, tur viņam jāpieliek. Bet galvenais tas, ka jaunībā tika kā PG trenēts un tas redzams laukumā. Tāds Hemonds droši var tikt izmantots kā uzbrukuma iesācējs, kas taktiski paver daudz iespējas. Galvenais viņam posta spēli nepazaudēt un to kopā ar trīni attīstīt
, 2022-07-26 09:09, pirms 2 gadiem
garmate rakstīja: Kāda velna pēc man vispār vajag zināt kur viņš aiziet tālāk, tas nav mūsu spēlētājs par ko uztraukties!!!Tracinā šie teksti, bijušais vefietis vai vienalga no kura kluba, pirms piecām sezonām spēlēja klubā un ko viņš tagad dara nu galīgi neinteresē!!!
nevaru nepiekrist. Nekas nenotiek, nav par ko rakstit
, 2022-07-26 09:10, pirms 2 gadiem
Real Rebel rakstīja: tev neinteresē, teiksim man interesē, bet nē, Tu nāc un čīksti te
Ja Tev ta interese, Tu noteikti pats to atradisi, visdrizak zinasi pirms pasa Hammonds
, 2022-07-26 09:56, pirms 2 gadiem
Murlāpsis rakstīja: Ja Tev ta interese, Tu noteikti pats to atradisi, visdrizak zinasi pirms pasa Hammonds
cik jābūt zemai sapratnei un skatījumam uz džīvi, lai raudātu par sporta ziņām?
, 2022-07-26 14:04, pirms 2 gadiem
Real Rebel rakstīja: cik jābūt zemai sapratnei un skatījumam uz džīvi, lai raudātu par sporta ziņām?
Glupam punam glupa dziesma
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
8

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.