Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Otro reizi sezonā pārceļ spēli starp Siliņa ''Astana'' un Freimaņa un Bērziņa ''Zielona Gora''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Otro reizi sezonā pārceļ spēli starp Siliņa ''Astana'' un Freimaņa un Bērziņa ''Zielona Gora''
Rolands Freimanis. Foto: VTB līga

Ojāra Siliņa pārstāvētā ''Astana'' savā ''Twitter'' kontā paziņojusi, ka otro reizi sezonā pārcelta tās 25. martā paredzētā Vienotās līgas regulārās sezonas spēle pret Rolanda Freimaņa un Jāņa Bērziņa Polijas ''Zielona Gora''. Pagaidām iemesli nav zināmi.

Šī ir otrā reize šosezon, kad tiek pārcelta Ojāra Siliņa pārstāvētās ''Astana'' un ''Zielona Gora'' komandu spēle Vienotajā līgā. Pirmajā reizē Rolanda Freimaņa un Jāņa Bērziņa pārstāvētā komanda laicīgi nebija nokārtojuši dokumentus, lai varētu ielidot Kazahstānā. Maču ieplānoja 25. martā, taču arī šajā laikā tā nenotiks.

Pagaidām nav zināmi iemesli tās otrreizējai pārcelšanai. Vēl nedēļas sākumā ''Zielona Gora'' ar gandrīz 20 punktiem piekāpās Maskavas apgabala ''Khimki''. Arī Polijas līgā drīzumā gaidāms sākums izslēgšanas mačiem.

Ar 13 uzvarām 20 spēlēs ''Zielona Gora'' šobrīd atrodas sestajā vietā, kamēr ''Astana'' ar pieciem panākumiem 18 mačos atrodas 11. pozīcijā Vienotajā līgā.

Rolands Freimanis vidēji spēlē guvis18.8 punktus un izcīnījis 4.4 atlēkušās bumbas. Jānis Bērziņš izcēlies ar 9.1 punktu un 5.2 atlēkušajām bumbām, kamēr Ojārs Siliņš ar 8.4 punktiem un 3.3 atlēkušajām bumbām.