Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Prometey'' turpina uzvarēt un nezaudē jau desmitajā Eirokausa spēlē pēc kārtas

''Prometey'' turpina uzvarēt un nezaudē jau desmitajā Eirokausa spēlē pēc kārtas
Keilebs Agada ar bumbu. Foto: prometeybc.com

Uzvaru sēriju ULEB Eirokausā šovakar turpināja Ukrainas komanda ''Prometey'', kas izbraukumā ar 96:87 pārspēja Rumānijas komandu ''Cluj-Napoca''. Līdz ar to vienība svinēja desmito uzvaru pēc kārtas turnīra ietvaros un nodrošināja pirmo vietu A apakšgrupā.

• Jau desmito uzvaru pēc kārtas ULEB Eirokausā šovakar svinēja Ukrainas ‘’Prometey’’, kas izbraukumā ar 96:87 apspēlēja Rumānijas ‘’Cluj-Napoca’’.

• Pārliecinoši viesi aizvadīja pirmo un noslēdzošo ceturtdaļu. Pirmajā tika iekrāts sešu punktu pārsvars, kuru gan mājinieki prata sadeldēt, kamēr noslēdzošajā viesiem izdevās atgūt iniciatīvu un uzvarēt.

• Pieci ‘’Prometey’’ basketbolisti guva vismaz desmit punktus. Par rezultatīvāko ar 21 punktu un piecām atlēkušajām bumbām kļuva Keilebs Agada. 15 punkti un sešas bumbas zem groziem Dīdžejam Kenedijam, bet Dīdžejam Stīvensam un Džianam Klavelam 12 punkti.

• Līdz ar uzvaru kārtu pirms regulārā turnīra beigām ‘’Prometey’’ nodrošinājusi pirmo vietu A apakšgrupā. Savukārt ‘’Cluj-Napoca’’ vairs nav izredžu tikt izslēgšanas spēlēs.

• No A apakšgrupas par ULEB Eirokausu ‘’play-off’’ turpinās cīnīties arī Badalonas ‘’Joventut’’, Paņevežas ‘’Lietkabelis’’, ‘’Uman Reyer’’, ‘’Ratiopharm’’, ‘’JL Bourg’’, ‘’Brescia’’ un ‘’Bursaspor’’.

• Arī B apakšgrupā zināmas visas astoņas komandas, kuras turpinās cīņu par kausu. Vietu izslēgšanas spēlēs nodrošinājušas ‘’Gran Canaria’’, ‘’Turk Telekom’’, Jeruzalemes ‘’Hapoel’’, ‘’Promitheas’’, ‘’Paris’’, ‘’Buducnost’’, Londonas ‘’Lions’’ un Hamburgas ‘’Towers’’. Andreja Gražuļa ‘’Trento’’ un Vroclavas ‘’Slask’’ sezonu Eiropas turnīrā neturpinās.

• Pēc nedēļas ‘’Prometey’’ regulāro turnīru noslēgs savā laukumā ar spēli pret ‘’Uman Reyer’’.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleaguebasketball.ne...


, 2023-03-23 13:48, pirms gada
Autor,kā tur īsti ir,vai tiešām Prometey ir garantējis jau pirmo vietu grupā? Ja Ptometey zaud itāļiem pēdējā spēlē un Joventut uzvar leišus,ko noteikti arī izdarīs,tad Prometey un Joventut ir vienāda bilance un abu komandu savstarpējas spēlēs,abas komandas uzvarēja ar +5 savās mājās,atsķirība ir tanī,ka Prometey savā uzvarā sameta vairāk,90:85 un 77:82...tas arī dod priekšroku pirmai vietai,ka ir vairāk samests sava laukuma uzvarā?
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix

Trīs pagājušās sezonas Final Four dalībnieces sāks Eirolīgas play-off

ULEB Eirolīgā šovakar turpināsies izslēgšanas spēles. Pulksten 20.00 ''Monaco'' (#3) mājās spēkosies pret Stambulas ''Fenerbahce'' (#6), bet divas stundas vēlāk ''Barcelona'' (#4) savā arēnā uzņems Pirejas ''Olympiacos'' (#5). Maču translācijas ''Go3 Sport'' kanālos.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".