Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Stefenss met 28 punktus ''Prometey'' devītajā uzvarā pēc kārtas Eirokausā

Stefenss met 28 punktus ''Prometey'' devītajā uzvarā pēc kārtas Eirokausā
Dīdžejs Stefenss. Foto: Anna Polegenko

Šodien ULEB Eirokausā devīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Ukrainas klubs ''Prometey'', kas ''Arēnā Rīga'' par zaudējumu savstarpēji pirmajā mačā revanšējās ''JL Bourg'' (96:82). Otro reizi šī turnīra ietvaros 28 punktus uzvarētājiem iemeta Dīdžejs Stefenss.

• Jau devīto uzvaru pēc kārtas ULEB Eirokausā šovakar svinēja Ukrainas spēcīgākais klubs ‘’Prometey’’, kas ‘’Arēnā Rīga’’ ar 96:82 apspēlēja Francijas ‘’JL Bourg’’ komandu.

• Tieši pret šo vienību klubs bija piedzīvojis pēdējo zaudējumu visu turnīru ieskaitē. Pagājušā gada 6. decembrī klubs zaudēja Francijas vienībai ar 85:92. Šoreiz izdevās revanšēties.

• ‘’Prometey’’ uzvarēja katrā no ceturtdaļām, jau pirmajā puslaikā iekrājot 11 punktu pārsvaru. Līdz spēles beigām tas tika palielināts vēl par trim punktiem.

• Spēles gaitā mājinieki meta labāk no visām distancēm. Tāpat ‘’Prometey’’ izcīnīja vairāk atlēkušās bumbas (39:30) un atdeva vairāk rezultatīvo piespēļu (24:16) nekā ‘’JL Bourg’’ spēlētāji.

• Par rezultatīvāko uzvarētāju rindās kļuva Dīdžejs Stefenss, kurš maču noslēdza ar 28 punktiem, trāpot sešus no deviņiem tālmetieniem. 18 punktus un piecas rezultatīvās piespēles pievienoja Džians Klavels.

• Stefensam šī kļuva jau par otro spēli sezonā Eirokausa ietvaros, kurā viņš iemet 28 punktus. Vēl to viņš paveica pret ‘’Olimpija Cedevita’’ 14. kārtas ietvaros.

• Pēc nedēļas ‘’Prometey’’ turpinās Eirokausa regulāro sezonu, izbraukumā viesojoties pie ‘’Cluj-Napoca’’. Ar 12 uzvarām klubs joprojām ieņem pirmo vietu A grupā.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleaguebasketball.ne...


Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
9

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.