Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Strautiņam 14+7, ''Reggio Emilia'' sagādā ceturto zaudējumu ''Fortitudo''

Strautiņam 14+7, ''Reggio Emilia'' sagādā ceturto zaudējumu ''Fortitudo''
Artūrs Strautiņš. Foto: Pallacanestro Varese

Itālijas Superkausa izcīņā Artūra Strautiņa pārstāvētā ''Reggio Emilia'' savā laukumā sagādāja ceturto zaudējumu Boloņas ''Fortitudo'', izcīnot panākumu ar 78:66 (15:20, 20:14, 28:15, 15:17). Latvijas izlases uzbrucējs panākumā pievienoja 14 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

Redžo Emīlijas komanda pirmajā ceturksnī nonāca iedzinējos, tomēr līdz puslaika izskaņai spēja izlīdzināt mača gaitu un pārtraukumā devās ar minimālu pārsvaru (35:34). Par mača izšķirošo nogriezni kļuva trešā ceturtdaļa, kuras galotnē ''Reggio Emilia'' padevās 13:4 izrāviens, kas ļāva iekrāt 14 punktu pārsvaru pirms noslēdzošās desmitminūtes. Tās ievadā Strautiņš ar partneriem vēl vairāk palielināja rezultāta starpību, bet noslēgumā, laukumā atrodoties rezervistiem, ''Fortitudo'' pietuvojās līdz mīnus 12. ''Reggio Emilia'' izcīnīja otro uzvaru Itālijas Superkausā, ar 78:66 pieveicot Boloņas ''Fortitudo'', kas joprojām spēlē bez uzvarām.

Latvijas izlases uzbrucējs Artūrs Strautiņš spēlē iesaistījās no soliņa un 20 minūšu laikā atzīmējās ar 14 punktiem (2p. 1/1, 3p. 3/5, s.m 3/4) un septiņām bumbām zem groziem. Jūrmalnieks bija lietderīgākais Redžo Emīlijas spēlētājs ar efektivitātes rādītāju 18.

Rezultatīvākais ar 15 punktiem uzvarētāju rindās bija amerikānis Marks Tompsons, bet lietuvietis Osvalds Olisēvičs un itālis Leonardo Kandi pievienoja pa 12 punktiem. ''Fortitudo'' komandā 19 punkti pieredzējušajam vācietim Robinam Benzingam.

Izšķirošo spēli Itālijas Superkausā Strautiņa komanda aizvadīs otrdien, kad izbraukumā spēkosies pret ULEB Eirokausa klubu ''Venezia''. Lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, jāuzvar ar vismaz piecu punktu pārsvaru.

Izmantotie resursi:
SCOREBOARD


Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
4

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.