Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Biedriņš: ''Šmits "Žalgiris" komandā padara visu melno darbu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Biedriņš: ''Šmits "Žalgiris" komandā padara visu melno darbu''
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris.lt

LETA. Latvijas basketbolists Rolands Šmits Kauņas "Žalgiris" komandā padara visu melno darbu, vērtējot tautieša sniegumu, teica kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Andris Biedriņš.

Jau ziņots, ka Šmits piektdien ULEB Eirolīgas mačā atzīmējās ar astoņiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām, kamēr "Žalgiris" mājās ar 60:86 zaudēja Stambulas "Anadolu Efes". Maču klātienē noraudzījās arī Biedriņš.

Kā sarunā ar "Žalgiris" preses dienestu stāstīja Biedriņš, viņš ar draugiem devušies uz Kauņu atpūsties un pie reizes arī pavērot basketbolu. Latvietis "Žalgiris" Eirolīgas maču klātienē apmeklēja pirmo reizi dzīvē.

"Nekad nebiju bijis šeit, ir patīkami un interesanti. Šeit ir skaļāk, jo skatītāji vairāk ir iesaistīt spēlē nekā tas ir ASV," atzina Biedriņš.

Goldensteitas "Warriors" ilggadējais spēlētājs Biedriņš teica arī atzinīgus vārdus par Šmitu. "Nedaudz sekoju līdzi viņa sniegumam. Rolands smagi strādā un padara visu melno darbu. Viņš ir ļoti stiprs un domāju, ka daudz palīdzēs šai komandai," vērtēja Biedriņš.

"Warriors" klubā ar Biedriņu neilgu posmu savas karjeras pavadīja arī Lietuvas basketbola leģenda, tagad treneris Šarūns Jasikēvičs. "Kad biju mazs, tad sekoja līdzi Arvīdam Sabonim, kā nekā viņš bija garais spēlētājs. Protams, arī Šarūnam Marčuļonim. Tāpat arī Linam Kleizam, ar kuru spēlējām viens pret otru daudzas reizes. Tāpat arī Šarūnam sekoju līdzi," par sev zināmākajiem Lietuvas basketbolistiem stāstīja Biedriņš.

Savā NBA karjerā Biedriņš 516 regulārā čempionāta spēlēs vidēji guva 6,3 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Goldensteitas "Warriors" komanda latvieti 2004.gadā jauno spēlētāju draftā izvēlējās ar 11.numuru.

Biedriņš savu NBA pēdējo spēli aizvadīja 2013.gada 16.decembrī, tobrīd pārstāvot Jūtas "Jazz".

  +2 [+] [-]

, 2022-12-10 20:42, pirms gada
Biedriņš sen nekur nebija redzēts, jo īpaši skatāmies basketbola spēli

     [+] [-]

, 2022-12-10 22:48, pirms gada
Pec virsraksta nopratu, kaut kas Andra dzive mainijies, nolemis atgriezties kaut kada aprite, vismaz paldies par pacietibu mikrofona prieksa. Ohh, bla*j

     [+] [-]

, 2022-12-11 02:04, pirms gada
Lai Sportacentrs.com biežāk izvaicā A. Biedriņu. Labprāt palasītu garākas intervijas. Gan jau džekam būtu, ko pastāstīt par savu karjeru. Bez ironijas!