Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Sasāri "Dinamo" pirmā uzvara basketbola Čempionu līgas sezonā

Sasāri "Dinamo" pirmā uzvara basketbola Čempionu līgas sezonā
Sasāri "Dinamo" basketbolists Tajuss Betls ar bumbu, Foto: FIBA

FIBA Čempionu līgā pirmo panākumu aizvadītajās četrās spēlēs guva Sasāri "Dinamo Banco di Sardegna", kas A grupas spēlē ar 82:75 sakāva Ludvigsburgas "Riesen" no Vācijas.

# Sardīnieši pirmā puslaika gaitā vairākas reizes ieguva desmit punktu pārsvaru, tomēr līdz mača otrā cēliena sākuma daļai Ludvigsburgas vienība spēja atgūt līdzsvaru, kā arī uz brīdi izvirzīties priekšgalā. Trešo ceturksni "Dinamo" gan noslēdza ar astoņu punktu izrāvienu, iegūstot 59:51 vadību. Pēdējās desmit minūtēs Ludvigsburga pietuvojās līdz 69:73, taču tuvāk tikt nespēja.

# Uzvarētāju labā ar 17 punktiem rezultatīvākais bija lietuvietis Eimants Bendžus. Tikmēr 15 punkti amerikāņa Tajusa Betla kontā. Ludvigsburgas vienību no neveiksmes neglāba cita amerikāņa Džastina Saimona 26 punkti un septiņas zem groziem savāktās bumbas.

A grupa

VKomandaU-Z+/-
1.Riesen Ludwigsburg3-1+39
2.Lenovo Tenerife2-1+19
3.Prometey Kamianske1-2-17
4.Dinamo Banco di Sardegna1-3-41

Izmantotie resursi:
https://www.championsleague.basketb...


Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.